[quote]#post1635138 Ilość tu nie ma znaczenie przy tych bodajże3 którzy weszli na sektor gości.
Ja tylko zastanawiam sie jak wnieśli race, co w dupie trzymalj na przeszukaniu czy co???
[/quote]
A kibice Cracovii jak wnoszą na mecze u siebie/wyjazdy? Najlepiej nie dyskutować publicznie co kto i jak bo nie ma co ułatwiać ochronie.
-
-
MATEUSZ DRÓŻDŻ - prezes Cracovii
[quote]#post1635172 Na razie zwolnił Popielarza ;-)[/quote]
Trzeba było czymś od siebie odwrócić uwagę ;)
[quote]#post1635150 [quote]#post1635138 Ilość tu nie ma znaczenie przy tych bodajże3 którzy weszli na sektor gości.
Ja tylko zastanawiam sie jak wnieśli race, co w dupie trzymalj na przeszukaniu czy co???
[/quote]
Wnieść race to żaden problem, trudniej z wyrzutnią fajerwerków ze względu na gabaryty.[/quote]
Pewnie im w tym były prezes pomógł...
Pewnie jak to zwykle bywa Dróżdż chciał dobrze i przy okazji nauczył się, że dobrymi chęciami to jest piekło wybrukowane.
U której te kary będą dziś ogłaszać?
po południu, ostatnio przed 18:00 była informacja o karze za mecz z Widzewem w tamtym sezonie
Pewnie zamkną E i F na pół roku, dopierdola jakaś gruba karę finansową + pewnie zakaz wyjazdowy .
Tylko nie E !
[quote]#post1635317 Pewnie zamkną E i F na pół roku, dopierdola jakaś gruba karę finansową + pewnie zakaz wyjazdowy . [/quote]
Mam nadzieję, że jedziemy do Kielc nawet pomimo zakazu
- Edytowany
[quote]#post1635317 Pewnie zamkną E i F na pół roku, dopierdola jakaś gruba karę finansową + pewnie zakaz wyjazdowy . [/quote]
Nic z tych rzeczy.
50 tyś zł kary i zakaz wyjazdów pytanie tylko ile 5 czy więcej.
Ale za co zakaz wyjazdowy jak graliśmy u siebie? Niech zamkną dach i tyle.
[quote]#post1635327 Ale za co zakaz wyjazdowy jak graliśmy u siebie? Niech zamkną dach i tyle. [/quote]
i należy nadmienić, że to widzew zaczął 😂
[quote]#post1635327 Ale za co zakaz wyjazdowy jak graliśmy u siebie? Niech zamkną dach i tyle. [/quote]
Takie pzpn-owskie piekiełko...
Nikt nie chce kibiców gości.
https://x.com/mateusz_drozdz/status/1821238508775686296
Będzie spotkanie zamknięte z kibicami.
Niech ktoś zasugeruje prezesowi zmiane rzecznika prasowego.
[quote]#post1635390 Niech ktoś zasugeruje prezesowi zmiane rzecznika prasowego.[/quote]
Niech ktoś zasugeruje prezesowi żeby przestać grać chujnie albo wzmocnienia albo zmiana trenera (jeżeli uzna że skład jest silny). Dość bucówy przy Kałuży.
[quote]#post1635390 Niech ktoś zasugeruje prezesowi zmiane rzecznika prasowego.[/quote]
Wow... Sądzisz, że to pierwszoplanowy i najpilniejszy problem Cracovii? :) Raczej nie wchodziłbym obecnie w "polemikę" z firmą, która ją "delegowała" do tej pracy. Raczej można liczyć na to, że będzie się lepiej przygotowywać do konferencji prasowych.
Mylenie nazw drużyn, imion trenerów, problemy z wysławianiem się, myślę, że rzecznik prasowy klubu sportowego jakieś pojęcie o sporcie mieć powinien.
Jak ktoś się wybiera to spytajcie kiedy otworzą sektor gości. Wciąż wierzę że to było zagranie pod publiczkę przed karą od komisji ligi i prezes nie jest tak głupi żeby pod pretekstem remontu zamykać sektor na 9 miesięcy.
Ja bym chciał wiedzieć jak tłumaczyła się firma ochroniarska i jak zamierza nam wynagrodzić szkodę? Ich pracownicy wspomnę tylko, ze sprzedali się rexom za pare srebrników i pozwolili wnieść na dach wielki baner i ognie sztuczne. Mam nadzieje, ze Pan Prezes zerwie z nimi kontrakt z ich winy i pogoni w pizdu !!!!
I jaki ma plan i koncepcje jeśli po następnych dwóch meczach będzie dorobek punktowy 0 ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Leesior, Niewidoczni (1), Goście (1)