[quote]#post1635138 Ilość tu nie ma znaczenie przy tych bodajże3 którzy weszli na sektor gości.
Ja tylko zastanawiam sie jak wnieśli race, co w dupie trzymalj na przeszukaniu czy co???
[/quote]
A kibice Cracovii jak wnoszą na mecze u siebie/wyjazdy? Najlepiej nie dyskutować publicznie co kto i jak bo nie ma co ułatwiać ochronie.
-
-
MATEUSZ DRÓŻDŻ - prezes Cracovii
[quote]#post1635172 Na razie zwolnił Popielarza ;-)[/quote]
Trzeba było czymś od siebie odwrócić uwagę ;)
[quote]#post1635150 [quote]#post1635138 Ilość tu nie ma znaczenie przy tych bodajże3 którzy weszli na sektor gości.
Ja tylko zastanawiam sie jak wnieśli race, co w dupie trzymalj na przeszukaniu czy co???
[/quote]
Wnieść race to żaden problem, trudniej z wyrzutnią fajerwerków ze względu na gabaryty.[/quote]
Pewnie im w tym były prezes pomógł...
Pewnie jak to zwykle bywa Dróżdż chciał dobrze i przy okazji nauczył się, że dobrymi chęciami to jest piekło wybrukowane.
U której te kary będą dziś ogłaszać?
po południu, ostatnio przed 18:00 była informacja o karze za mecz z Widzewem w tamtym sezonie
Pewnie zamkną E i F na pół roku, dopierdola jakaś gruba karę finansową + pewnie zakaz wyjazdowy .
Tylko nie E !
[quote]#post1635317 Pewnie zamkną E i F na pół roku, dopierdola jakaś gruba karę finansową + pewnie zakaz wyjazdowy . [/quote]
Mam nadzieję, że jedziemy do Kielc nawet pomimo zakazu
- Edytowany
[quote]#post1635317 Pewnie zamkną E i F na pół roku, dopierdola jakaś gruba karę finansową + pewnie zakaz wyjazdowy . [/quote]
Nic z tych rzeczy.
50 tyś zł kary i zakaz wyjazdów pytanie tylko ile 5 czy więcej.
Ale za co zakaz wyjazdowy jak graliśmy u siebie? Niech zamkną dach i tyle.
[quote]#post1635327 Ale za co zakaz wyjazdowy jak graliśmy u siebie? Niech zamkną dach i tyle. [/quote]
i należy nadmienić, że to widzew zaczął 😂
[quote]#post1635327 Ale za co zakaz wyjazdowy jak graliśmy u siebie? Niech zamkną dach i tyle. [/quote]
Takie pzpn-owskie piekiełko...
Nikt nie chce kibiców gości.
https://x.com/mateusz_drozdz/status/1821238508775686296
Będzie spotkanie zamknięte z kibicami.
Niech ktoś zasugeruje prezesowi zmiane rzecznika prasowego.
[quote]#post1635390 Niech ktoś zasugeruje prezesowi zmiane rzecznika prasowego.[/quote]
Niech ktoś zasugeruje prezesowi żeby przestać grać chujnie albo wzmocnienia albo zmiana trenera (jeżeli uzna że skład jest silny). Dość bucówy przy Kałuży.
[quote]#post1635390 Niech ktoś zasugeruje prezesowi zmiane rzecznika prasowego.[/quote]
Wow... Sądzisz, że to pierwszoplanowy i najpilniejszy problem Cracovii? :) Raczej nie wchodziłbym obecnie w "polemikę" z firmą, która ją "delegowała" do tej pracy. Raczej można liczyć na to, że będzie się lepiej przygotowywać do konferencji prasowych.
Mylenie nazw drużyn, imion trenerów, problemy z wysławianiem się, myślę, że rzecznik prasowy klubu sportowego jakieś pojęcie o sporcie mieć powinien.
Jak ktoś się wybiera to spytajcie kiedy otworzą sektor gości. Wciąż wierzę że to było zagranie pod publiczkę przed karą od komisji ligi i prezes nie jest tak głupi żeby pod pretekstem remontu zamykać sektor na 9 miesięcy.
Ja bym chciał wiedzieć jak tłumaczyła się firma ochroniarska i jak zamierza nam wynagrodzić szkodę? Ich pracownicy wspomnę tylko, ze sprzedali się rexom za pare srebrników i pozwolili wnieść na dach wielki baner i ognie sztuczne. Mam nadzieje, ze Pan Prezes zerwie z nimi kontrakt z ich winy i pogoni w pizdu !!!!
I jaki ma plan i koncepcje jeśli po następnych dwóch meczach będzie dorobek punktowy 0 ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)