[quote]#post1611071 Straciliśmy cały ten czas na przerwę reprezentacyjna! Trzeba było wyp...lic grzecznie pana Jacka i dać mu ta odprawę za 3 miesiące! Na bank będzie to dużo mniej kosztować niż kopanie się w pierwszej lidze! Moja propozycja już była Ojrzynski -przynajmniej bym był pewny że się utrzymamy i nie stracimy wielu milionów, o aspekcie kibicowskim nie będę nawet wspomnial! Niestety ale marzenia o jakimś dobrym trenerze od nowego sezonu w zaistniałej sytuacji trzeba by było przełożyć na sezon 2025/06 bo w tym momencie najważniejsze jest utrzymanie za wszelką cenę!!![/quote]
i wlasnie to jest przyklad trenera ktorego niepowinnismy zatrudniac, z i to bysmy wlasnie zlecieli .Nie możemy ciągle grzebać w tym smietniku ciagle zwalnianych trenerow. musimy brac kogos z poza grona tych starych wyg np szulczek lub ktoś mlody z nizszej ligi lub trener z zagranicy ale dokladnie wybrany.Jeśli już mielibyśmy zwalniac zielinskiego to juz niech lepiej zrobia kroczka tymczasowym pierwszym trenerem, w resovi notował dobre wyniki dzwignął ją z zapaści nie przedłużyli z nim kontraktu bo nie miał licencji
-
-
MATEUSZ DRÓŻDŻ - prezes Cracovii
Jeśli chcemy jakiejś zmiany to może trzeba przestać kręcić się na tej samej karuzeli trenerskiej.
Cały czas Ci sami trenerzy i tak w kółko w klubach z ekstraklasy tam coś wywalczy tam powalczy o utrzymanie i tak cały czas.
Trzeba zatrudnić albo młodego trenera albo kogoś zza granicy. Niestety żaden taki w tym momencie nie przyjdzie i trzeba czekać do końca sezonu.
Pan Jacek jak już po sezonie dostanie wolne na dłuższy czas to będzie mógł się zastanawiać czemu nie potrafił jego zespół wygrywać. Statystyki tragiczne
z całym szacunkiem . Co mnie obchodzi Pan Jacek i czy jeszcze gdzieś powyżej 3ego poziomu go zatrudnią... Zarabia jak na Polskę godnie, sympatyczny jest poradzi sobie... A na ile lat nieodpowiedzialnie spuszczona z ligi chytrością zarządu Cracovia ugrzęźnie niżej? To jest mój problem ... I Wasz.
Panie Jacku ŻEGNAMY!
[quote]#post1611082 [quote]#post1611071 Straciliśmy cały ten czas na przerwę reprezentacyjna! Trzeba było wyp...lic grzecznie pana Jacka i dać mu ta odprawę za 3 miesiące! Na bank będzie to dużo mniej kosztować niż kopanie się w pierwszej lidze! Moja propozycja już była Ojrzynski -przynajmniej bym był pewny że się utrzymamy i nie stracimy wielu milionów, o aspekcie kibicowskim nie będę nawet wspomnial! Niestety ale marzenia o jakimś dobrym trenerze od nowego sezonu w zaistniałej sytuacji trzeba by było przełożyć na sezon 2025/06 bo w tym momencie najważniejsze jest utrzymanie za wszelką cenę!!![/quote]
i wlasnie to jest przyklad trenera ktorego niepowinnismy zatrudniac, z i to bysmy wlasnie zlecieli .Nie możemy ciągle grzebać w tym smietniku ciagle zwalnianych trenerow. musimy brac kogos z poza grona tych starych wyg np szulczek lub ktoś mlody z nizszej ligi lub trener z zagranicy ale dokladnie wybrany.Jeśli już mielibyśmy zwalniac zielinskiego to juz niech lepiej zrobia kroczka tymczasowym pierwszym trenerem, w resovi notował dobre wyniki dzwignął ją z zapaści nie przedłużyli z nim kontraktu bo nie miał licencji [/quote]
Mi chodzi że to jest trener z twarda reka-ratownik.Na pewno z Ojrzynskim mielibyśmy dużo większe szanse na utrzymanie niż przy pogubionym i nieobecnym już Panu Jacku.
Siedzimy w palącym pokoju a niektórzy mówią że jest dobrze i żyją wizja przyszłego sezonu w extraklasie z trenerem typu Papszun czy ten z Warty.Liczy się tylko co jest tu i teraz !!!
Kurcze ale wiecie co...
Niby zartem ale wywiadu w tygodniu nie bylo to i punktow nie bylo... przed widzewem byl jeden to i punkt byl... takze musi od wtorku wziasc sie do roboty i strzelic 3 wywiady do piatku bo inaczej dupa zbita 😉 😉 😉😉😉😉😉
Ta, milicja wzięła se wizjonera z dupy i narazie oprócz meczu z beznadziejnym wstydzewem to nic nie pokazał. Trzeba celować w sprawdzona opcje na polskim rynku ewentualnie zagranicznym, której będzie gwarantowała jakąś jakość.
Czy leci z nami pilot?!
[quote]#post1611093 Czy leci z nami pilot?![/quote]
A Anioł Stróży leci?
Długo się wahałem, czasem też broniłem pana Jacka, sądziłem że to piłkarzyki tylko zawalają, że nie chce się im grać bo są z innego kraju o patrzą jak nasz klub wykolegowac. Po wczorajszym blamażu i bezradności trenerskiej, braku wymagań od zawodników myślę i mówię dość. Trener musi mieć ambicję coś osiągnąć ten nie wstydzi się niczego konferencje to obraz rozpaczy i wyczucia co można ludziom powiedzieć. Wydaje mi się,e nasz pan Jacek nic nie wie i to jest błąd bo gracze wiedzą że na ich ladaco trener nie zareaguje i dalej pograją albo wypoczną np kakabadze bo się zmęczył a może koleś powie kto mu płaci. Zatem nie widzę szans dla trenera od dziś.
5 dni później
Na co Ty chłopie czekasz ze zmianą trenera do KURWY NĘDZY!!!
Czekaj kurwa dalej
Panie prezes. Zlituj się Pan.
- Edytowany
DZISIAJ LECĄ DWIE GŁOWY INNEGO WYJŚCIA NIE WIDZĘ - JEŚLI JACEK ZOSTAJĘ TO JEST TO SABOTAŻ!!!!
To będzie twoja wina... spuścił prawie rts rok temu ,teraz spuści nas..
- Edytowany
Trza zatrudnić kolejnego wiceprezesa, asystenta wiceprezesa, zastępcę asystenta, drugiego zastępcę drugiego wicedyrektora, dyrektora, wicedyrektora. Do spraw awansu do Ekstraklapy oczywiście.
Ogarnij się QM prezes . Teraz nie dyrektorów a trenera potrzeba. W poniedziałek trenera co na 14 meczow w domu wygrywa 3y MA NIE BYĆ W KLUBIE!!!!
TO SA JAJA PAŃSKIE!!!!
A wrzućcie to prezesowi na twittera
Dyrektora na ławkę trenerską !
Co ty odpierdala.sz złotówa ???
Kurwa mać wypierdol go i grajmy bez trenera
Czy jest ktoś w klubie, co wytłumaczy Panu Prezesowi, że jak nie zmieni trenera, to spadniemy z tej ligi ???
[quote]#post1611780 Dyrektora na ławkę trenerską !
Co ty odpierdala.sz złotówa ???[/quote]
Albo lepiej trenera na dyrektora..Tylko nie wiem,gdzie są jeszcze wolne miejsca ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (5 użytkowników)
Goście (5)