[quote]#post1609074 Przypominam, ze wcześniej mieliśmy raz na rok jakiś wywiad. I mnóstwo domysłów, oraz zero konkretów. [/quote]
Oj nie nie, ja często słyszałem, że są pieniądze na transfery i celujemy w ligę mistrzów, to są konkrety 😉
-
-
MATEUSZ DRÓŻDŻ - prezes Cracovii
Nie pieniedze a mylyjony 😉
Żeby się tak jeszcze ta medialność na punkty przełożyła...
Wincyj wywiadów, wincyj, to wspaniały fundament pod wielki klub.
Dróżdże mi już z lodówki wyskakują 😄
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-03/image-png-05940674.png[/img]
No ale przynajmniej jest jakiś dopływ informacji nt. klubu.
Obserwujemy, czekamy, patrzymy na ręce 🤓
Medialnosc Cracovii ma bezpośrednie przełożenie na zainteresowanie ewentualnych sponsorów. Jak w ogóle komuś to może przeszkadzać jprdl.
Czlowiek myslal,ze wynik sportowy i mozliwosc zagrania w pucharach jest tym magnesem, a tu sie okazuje,ze jest inaczej. Dobrze,ze "medialny" gts jest wyjatkiem od tej zasady.
Pewnie jak by nie było wywiadów też byłoby źle 😁
[quote]#post1609111 Dróżdże mi już z lodówki wyskakują 😄
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-03/image-png-05940674.png[/img]
No ale przynajmniej jest jakiś dopływ informacji nt. klubu.
Obserwujemy, czekamy, patrzymy na ręce 🤓
[/quote]
Fajną masz tą lodówkę 😉🤪🥰 A pomalowałeś ja chociaż w PASY ⚪️🔴⚪️🔴⚪️??
Kupił Samsunga i tak go skonfigurował od nowości. ;)
- Edytowany
Swoją drogą to taka lodówka pomalowana w środku z klasą i smakiem jak flipper w klimaty Cracovii, specjalnie wewnątrz podświetlona i grająca po otwarciu stereo z mocnymi basami różne pier.dolnięcia trybun na Ziemi Świętej to byłby sztos!
Chcę taką 😋
Do Sz. P. Prezesa,
Opowiadał Pan o tym w ostatnim wywiadzie, ze w hokeju jest potrzebny plan długofalowy. Ale się nie da. To nie prawda.
Największe sukcesy odnosiliśmy wtedy jak zawodnicy mieli podpisane kontrakty z klubem na 2-3 lata do przodu - Leszek Laszkiewicz, Daniel Laszkiewicz, Rafał Radziszewski itd. Hokeiści często są skłonni mniej zarobić, ale mieć płacone przez 12 miesięcy w roku i być w pełni ubezpieczonym. A nie np. 8 miesięcy a potem nic. To dlatego do Polski nie chcą przyjeżdżać dobrzy zawodnicy. Bo są traktowani jak druga kategoria i uważają nas pospolitych cwaniaczkow... Nie ma podstawowej opieki medycznej, co w dzisiejszych czasach powinno być standartem.
Mamy akademie, ale słusznie Pan już zauważył, ze nie ma w pewnym wieku drużyny w której mógłby grać 15-16 latek z rówieśnikami. Tego przykładem jest mój syn - ma 16 lat, 192cm i nikt nawet nie zapytał z klubu co się z nim stało. Takich przykładów jak mój Karol jest więcej oczywiście. Klub nie opiekuje się swoimi zawodnikami, wychowankami, nie interesuje się nimi wcale i potem się dziwi, ze nie ma ich w pierwszej drużynie. A skąd maja być ? Skoro w CLJ gra 2 chłopców co ma 16 lat i nieśmiertelny Dziurdzia co ma 23. Jaki to ma sens i po co ?
Szukaj Pan trenera !!!!
Mamy dwa tygodnie przerwy , jest czas na decyzje , prezesie .
[quote]#post1609519 Mamy dwa tygodnie przerwy , jest czas na decyzje , prezesie .[/quote]
Wyśmienita okazja na zmianę trenera a dla nowego ma troszkę czasu by poznać "ekipę".
przyznam, że łatwego zadania Pan nie masz, podejrzewam, że były plany dogrania sezonu Zielińskm i zatrudnienia wreszcie jakiego trenera po sezonie.
zostaje Ankowski, gorzej nie będzie.
Bierz Brosza jak się da ,bo przy Zielińskim to my się nie utrzymamy!!!
Ewentualnie jak wolny Ojrzynski!
Oczekuję, że Prezes w poniedziałek przedstawi mam nowego trenera albo da poparcie do końca rundy Jackowi i wpisze spadek (tfu,ftu) w swoje CV.
[quote]#post1609534 Bierz Brosza jak się da ,bo przy Zielińskim to my się nie utrzymamy!!!
Ewentualnie jak wolny Ojrzynski![/quote]
Nawet nie żartujcie z tym Ojrzyńskim.
Swoją drogą ma gość jaja podejść do młyna po takim meczu. Nie pamiętam aby Śp. Filipiak podszedł do kibiców po złym wyniku kopaczy. No chyba że się mylę.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)