Moloch IT został molochem właśnie przez to że używał 1 mikrofonu zamiast 3.
-
-
MATEUSZ DRÓŻDŻ - prezes Cracovii
Oni nie używają mikrofonów, a skończoną liczbę studentów do zabawy w głuchy telefon.
- Edytowany
Bo musialo byc na buty z pyty boa dla zalozycielowalscicieloprezesa.. teraz juz butow nie potrzebuje bo szybko nie zedrze tych w ktorych go do dziury wsadzili...
Takze moga spokojnie w mikrofony zainwestowac.. na pewno sie nie upomni ze na buty nie ma
Faktycznie nie jest to najlepsza osoba na to stanowisko. Można prezesowi powiedzieć by się nią zajął.
Wybiera się ktoś na spotkanie na 18?
Prezesie, fotele zamiast tych krzeseł, najlepiej z herbem klubu.
Ławki rezerwowych też wymienić,
Herb klubu na stadionie przy podswietlanym napisie Cracovia
[quote]#post1606355 Powiedzcie prezesowi że fajny pomysł z zawodnikiem oprócz trenera na konferencji, ale wypadałoby dokupić najmniej jeden mikrofon, a najlepiej 2 (dla prowadzącej też).[/quote]W takim razie może warto wysłać do prezesa ze dwa mikrofony i prośbę o ich używanie? W taki sposób łatwiej to naprawić niż narzekaniem na forum. Zacznijmy pomagać zamiast narzekać Panowie!
Pozwoliłem sobie sparafrazować Twój tekst z innego wątku, wrzo.ksc. 🙂
Na potkanie nie idę, ale kawkę właśnie sobie zrobiłem. Szkoda że online nie ma.
No i co?
Powiedział coś prezes o tym "podpisanym"?
Stopniowo wszystko będzie naprawiane ;) z tego co słyszałem jest szansa na mikrofony, inne oświetlenie :)
Oo ciekawe. Gdzie o tym słyszałeś? :P
Jest szansa na mikrofony...
Uffff, to zmienia postać rzeczy.
[quote]#post1606464 Oo ciekawe. Gdzie o tym słyszałeś? :P[/quote]
Na WhatsApp - pierwszy byłem :D
Apeluję do prezesa Drożdża aby sekcja hokejowa stała się wzorem rozwoju, bo zasłużyła. Są firmy które wiedzą co daje sponsoring Cracovii i się nie zawiodą. Tylko dać szansę wejścia nie tylko Tauronu. Hokej to moja historia życia jak wielu z nas.
- Edytowany
Bezapelacyjnie. Moja najlepsza w życiu akcja poza Cracovem była hokejowa!
[quote]#post1606467 Jest szansa na mikrofony...
Uffff, to zmienia postać rzeczy.
[/quote]
Zamiast transferu będą mikrofony. Idzie lepsze 😂
- Edytowany
I choinka będzie miała 19,06 metra. Jak w Watykanie.
Zaraz po wakacjach dowiemy się gdzie ona rośnie, które to konkretnie drzewko. Media krajowe o tym napiszą.
Potem, miesiąc przed Świętami, media, ale już na całym świecie, znowu przypomną o temacie.
W dniu wycinki "Choinki 19.06" wszystkie media pokażą/opiszą/opowiedzą jak jest cięta, jak ładowana, jak transportowana przez przez kilka krajów lądem i wodą, z pilotami, z zatrzymywaniem ruchu, itp.
Do zamieszania społecznościowego (nie mylić z odpowiedzialnością społeczną) przyłączą się różnorodne "friki" z 66 milionami lajków. Na trasie przejazdu będą się dziać różne, medialne rzeczy.
Do tematu przyłączą się sponsorzy na wszystko (nawet na biało-czerwone sznurówki, musztardę, dealera ciężarówek, piwo, futra, sztuczny śnieg, itp.)...
W dniu Zapalenia Pasiastej Choinki przed stadionem, tj. 13 grudnia, słynnej na cały świat, mającej 19,06 metra, impreza rozleje się spod stadionu na wypełnione kramami Błonia, przyjdzie na nią 30.000 Pasiaków, i przerodzi się w 2-tygodniową, pełną zagranicznych turystów bibę, przy której wszystkie jarmarki miejskie w Europie mogą się schować, a chętni wystawcy płacą jak za woły za każdą pięknie oświetloną budę.
Tak, kropka w kropkę gadającego chciałbym słyszeć prezesa.
Niby o takich pierdołach jak "pomysł-choinka", ale... [i]"na której to, zwykłej choince Panowie, zarobimy 2 miliony euro i już jest za to trzech młodych, na których mamy już 10, a reszta idzie w skauting i premie za medal, PP i udział w pucharach, z których mamy 100, a jak skoczymy zasięgami, komplet na każdym meczu, dwa rzędy reklam, wyjazdy po Europie, zresztą Wiecie, co Wam będę tłumaczył"[/i] - uzasadnia prezes.
Po tym co prezes mówił o hokeju to nie wiem skąd bierze się wasz optymizm co do rozwoju tej sekcji.
[quote]#post1606476 Bezapelacyjnie. Moja najlepsza w życiu akcja poza Cracovem była hokejowa![/quote]
Czyżbyś myślał o Sosnowcu koniec lat 90-tych gdy w gazetach pisali "Sosnowiec miasto oblężone "?
A czy Stowarzyszenie uchyli rąbka tajemnicy odnośnie spotkania z Prezesem? Czy raczej jak to się mówi " trza było być to byś wiedział".
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (21 użytkowników)
Goście (21)