A dopiero chyba wczoraj nawet znawcy pisali że Majewski.nie do ruszenia 😉😉😉
-
-
MATEUSZ DRÓŻDŻ - prezes Cracovii
Może na wieść o transferze ofensywnym, Stefan nie wytrzymał tego emocjonalnie i podał się do dymisji ? 🤣
Przeca prezes miał tu tyle do gadania co Żyd na Gestapo.
To pani Ela zadziała wreszcie, bo zdecydowana była (jak niosły słuchy) już od około miesiąca.
Nie jestem zdziwiony, nie bez kozery na sparingu ze Słowakami był „ kuzyn” Frodo.
Mam nadzieję ,że to on będzie jego następcą
No.. prezes... czopka z glowy za ten ruch wyjebania dziadka ...
Masz plusa..
Coś nie pykło przy transferach bo coś cicho z tym Albanem.
Już lubicie prezesa? Kilka dni temu chcieliście go zwalniać. Mam nadzieję że ta informacja i kilka kolejnych otworzy co niektórym oczy że należy dać Prezesowi czas i będzie dobrze!
[quote]#post1604025 Nie jestem zdziwiony, nie bez kozery na sparingu ze Słowakami był „ kuzyn” Frodo.
Mam nadzieję ,że to on będzie jego następcą[/quote]
kuzyn Frodo czy kuzyn Froda?
Czyli obóz to były wczasy na pożegnanie. Czekamy na kogoś, kto przyjdzie na to stanowisko i będzie na nim pracował, a nie tylko pobierał pensje co miesiąc.
No „kuzyn” froda czy frodo, nie wiem czy się odmienia
A moze wsio juz dograne i stwierdzili, ze już pora na Majewskiego.
Duzy szacunek za wyczyszczenie klubu z pewnycjh osobników.
Poza tym niestety swoje lata, zasłużona emerytura.
[quote]#post1604041 No „kuzyn” froda czy frodo, nie wiem czy się odmienia[/quote]
Gorzej ,ze zapomniałem już kto to był kuzyn Froda ;)
- Edytowany
To kuzyn Froda to nie jest postać mityczna?
Ktoś poza, byłym chyba, forowiczem Frodo kumał kto to jest?
do soboty jeszcze trochę a Stefan spakował już laptopa ...
pierwsza myśl " ale jak to?" ...
tak bez układów czy koneksji w Cracovii ?
Betty jak tyś mi zaimponowała ...
Kuzyn Froda to nie jest postać mityczna, rzeczony frodo, zwiastował powrót pewnego zawodnika do Cracovii, a żeby stać się wiarygodnym powiedział, że jest jego kuzynem.
https://twitter.com/mateusz_drozdz/status/1754943342490644672?t=_WGawOZBVee7_0MkrTyfnw&s=19
Dróżdż jak odwrócony Midas. Czego się nie dotknie to ten ktoś znika hehe
Fajne spotkanie tylko bez celu jeśli o to chodzi. Trzeba będzie za chwilę rozmawiać z jakimś psem wislackim i się zacznie gorsze combo niż miał w Łodzi
Prezes pewnie powiedział sprawdzam i wyszła prawda o transferach jako znikających plikach w laptopie vice. No i mamy kolejny vacat!
Może namówił Majchrowskiego na podpisanie 10-letniego wynajmu stadionu za Free na odchodne.
Czy to czasem nie sam prezes mówił, że nie będzie dublowania stanowisk, a teraz sam to zrobił w swoim przypadku i kierownika drużyny?🤔
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (5 użytkowników)
Niewidoczni (2), Goście (3)