mam mieszane odczucia co do tego Pana. Ale dobra, niech czas pokaże kto miał racje
-
-
MATEUSZ DRÓŻDŻ - prezes Cracovii
Ponoć po Ś.P. Filipiaku miało być tylko lepiej. Ja jestem nastawiony pozytywnie. Gość walczy o swoją karierę i jeśli do nas przyszedł musi wierzyć w swój i Nasz sukces
"Lubię też pracować w jasno ustanowionej strukturze korporacyjnej, chociaż już w tym miejscu powiem, że lub piłkarski nigdy nie będzie typową korporacją. "
Ano.
- Edytowany
Dajcie spokój. Popracuje u nas około 2 lata, jak już wcześniej w kilku miejscach, złapie dodatkowo hokejowe "doświadczenie" do swoich papierów i pójdzie robić w kolejnej spółce, niekoniecznie piłkarskiej. A jak jeszcze zapisze się do jakiejś partii to i ministrem sportu zostanie.
Ale organizacyjnie-sportowo w spółce będzie bankowo lepiej, bo po rządach Filipiaka niemożliwym jest żeby było gorzej lub nawet tak samo.
A przy okazji pani Młynarczyk-Warwas to rodzina wiceprezesa Comarch, Marcina Warwasa?
Zmieniam rekomendację ze SPADNIEMY na MOŻEMY SPAŚĆ.
Uuu, to jutro do biura maklerskiego trzeba się logować, bo po takiej rekomendacji jakieś 7 do 10% wzrostu będzie na Comarchu 🤪
[quote]#post1602104 A przy okazji pani Młynarczyk-Warwas to rodzina wiceprezesa Comarch, Marcina Warwasa?[/quote]
tak
Życzę mu i nam powodzenia.
Choć na pierwszy rzut oka wygląda na gościa, któremu rzadko udawało się kopnąć piłkę...
No, ale nie on na tu kopać
Mam nadzieję, że zapamiętamy Cię jako Mateusza Dróżdża, a nie zwykłego Dżordża. Powodzenia!
Niech przy Tobie Cracovia wyrośnie jak na Dróżdzach
Będzie konferencja na żywo gdzieś do obejrzenia?
Wszystkie konferencje prasowe są transmitowane na głównym kanale na youtubie, tak mi się przynajmniej wydaje
po komentarzach dostrzegam ze nowy prezes swoimi slowami oczarowal 90% 'forum ! to juz naprawde wielki sukces.
ciekawe jak to bedzie po dzisiejszej konferencji o 12.00 ( przypominam ze bedzie mozna ogladac )
- Edytowany
Dzisiaj, od hejnału, wszyscy będą w nim zakochani. Po opowieściach typu "nie jesteśmy klubem pierwszego wyboru" pospadacie wprost z krzeseł. "Na takiego prezesa czekaliśmy" - będą komentarze.
Na marginesie: Dróżdż ma parcie na szkło niczym polityk. Ze smarfonem się nie rozstaje. Wie co ma mówić. Owinie wszystkich wokół palca. Jak CyberMarian Czarną Wieś albo jeszcze lepiej. Liczne interakcje na X gwarantowane.
- Edytowany
Stefan nie ma parcia a jest chujowy. To nie musi o niczym świadczyć.
[quote]#post1602137 Stefan nie ma parcia a jest chujowy. To nie musi o niczym świadczyć. [/quote]
😂 😂
w sedno!
Stefan też ma parcie tylko nie wie jak to zrobić.
Ma parcie ale po nim nie widać 😂
12:00 Konferencja prasowa nowego Prezesa Zarządu MKS Cracovia SSA, Mateusza Dróżdża pod linkiem: https://www.youtube.com/watch?v=IHb7RtuOhy0&ab_channel=MKSCracoviaTV
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)