Wyjabać z kadry na ostatni mecz!!!
-
-
Patryk Sokołowski - Witamy w Pasach
Sytuacja nieprzyjemna , ale w sumie bez znaczenia ,ten pan odchodzi, tęsknic nie będziemy.
Żegnam chłodno.
Mam nadzieję, że to były ostatnie minuty tego grojka w Cracovii.
Bóg wybacza, Cracovia nigdy!
Ja nie widzę tutaj nic kontrowersyjnego. Nie lubię Legii, według mnie słusznie nie przedłużają z nim kontraktu, Patryk był u mnie pierwszy do odstrzału, bo jest słaby.
Jednak przechodząc obok kibiców Legii w ktorej grał !!18 LAT!!, którzy skandowali jego nazwisko, potrafię zrozumieć tą pokazaną L.
Gdyby podszedł, pomachał ręką - ok . Ale będąc jeszcze graczem Pasów pokazywać elkę ? Żenada .
Też mnie się ten gest nie podoba ale... pamiętacie jak do nas Raków przyjechał i cała drużyna była pod sektorem gości a Wdówka u nas pod młynem?
Wszystko się zgadza, trzeba zachować minimum obiektywizmu, jednak w tym przypadku różnica polegała na miejscu pokazywania sympatii, czyli, że Wdówka był u siebie, na stadionie, a Sokól na stadionie klubu w którym obecnie gra przymila się do przyjezdnych, którzy na nas jadą w czasie meczu
Podsumowując, nie ma prawa piłkarz w koszulce Cracovii na takie gesty. Jak chciał, mógł zdjąć koszulkę i wyginać palce jak mu się podoba, mógł nawet palcem zrobić dobrze jakiejś legionistce...😁
Kolejny debil po sympatycznym choć głupiutkim Adasiu, co swoją koszulke rzucał ziomalom na sektorze gości, po meczu przez który cały czas po nas ordynarnie jechali.
ALe macie za wysokie oczekiwania, statystyczny piłkarz jest to głupek.
To tak jakby mieć pretensje do pieska ze publicznie się liże po jajkach, no tak jest. Nic nie poradzisz.
- Edytowany
hipokryci z właściwej strony błoń w natarciu...😂 jeden z drugim jakby się kopal po czole na najwyższym szczeblu rozgrywek w Polsce i go ziomki z osiedla pozdrawiali z klatki to by im pokazał fucka i kazał wyperdalac do siebie na wieś 😂
dajcie spokój Sokolowski to zwykły marny grajek po filmikach z grupowań widziałem ,ze taki typowy atmosferwic !
Jakby po wpierdolu 0:5 tak zrobił sam bym mu jechal po rajatach...
Sorry, nie akceptuję. Jeżeli jest legionistą, to po bramce nie okazuję super radości, ale żeby po meczu w koszulce w pasy zrobić "L" na stadionie Cracovii, to jest chujoza.
A ja się wypowiem jeszcze inaczej. Wdowiak był pod naszym sektorem po przegranej Rakowa, więc mógł wkurwić kibiców z Częstochowy bardziej niż Sokołowski nas pod sektorem Legii po ich porażce.
A tak ogólnie fajnie widzieć, że w obecnych czasach są piłkarze którzy jeszcze przywiązują uwagę do barw klubowych które mają w sercu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)