[quote]#post1591938 ... zobaczyć widowiskową grę i wygrywającą CRACOVIĘ...[/quote]
toś se wybrał czas na takie oczekiwania 😁
ja marzę żeby się utrzymać jakimś cudem i żeby rzeczywiste zadłużenie nie przekroczyło wartości naszych aktywów,
no i comarch out.
-
-
Kolejka 12 Puszcza Niepołomice - Cracovia : 21.10.2023 godz. 15:00
Każdy wybiera co woli i ma do tego prawo ale siedzenie w domu to najgorsza z opcji .
Poza tym w domu to ludzie umierają i dziadzieją.
Dlatego zapraszam na K1, gdzie można wyładować swoje nerwy po ciężkim tygodniu pracy 😁.
- Edytowany
To ciekawe bo ja np. w pracy odpoczywam kilka dni po ciężkich 90 minutach na stadionie.
A co ja mam powiedzieć ? 😉
- Edytowany
[quote]#post1591887 100% racji Kacyku:
Jak teraz słyszę opinię " jak to fajnie było bez Var-u" to mam 3 myśli
1- małolat
abo:
2- daleko posunięta skleroza
alibo też może:
3- sfrustrowany skorumpowany "czorny" bo teraz trzeba sie jednak "napracować aby wpłynąć" ;)
😂 😂 [/quote]
Mi VAR zabrał trochę emocji i późniejszego wkurzania. Rozumiem, że ktoś woli 100% prawidłowe decyzje ale przykład bramki dla Cracovii na 2:1 dla mnie jest idealnym przykładem tego co zabrał. Mogłyby być wspomnienia na dłużej a tak jest od linijki. Tak samo denerwują mnie wszelkie sytuacje sprawdzane i wychodzi np. spalony ma początku akcji na 0,5 cm. Nie lubię aż takiej precyzji ale doskonale rozumiem, że spalony to spalony. Wolę jednak częściej nawrzucać sędziom a swoje przeżyć:)
Ja mam odwrotnie, jak by uznał tę bramę,a widziałbym, że po błędzie sędziego, to odebrałoby mi całą radość.
fakt ale pamiętaj że nie po takich błędach nam strzelano gole, i pamiętamy o nich tylko my
[quote]#post1591968 Ja mam odwrotnie, jak by uznał tę bramę,a widziałbym, że po błędzie sędziego, to odebrałoby mi całą radość.[/quote]
A ja nie mam takich skrupułów. Dobrze wspominam bramkę Rakelsa w derbach z półmetrowego spalonego. Pamiętam też bombę Budzika odbitą od poprzeczki i metr za linią, niezauważoną przez bocznego.
[quote]#post1591973 A ja nie mam takich skrupułów. Dobrze wspominam bramkę Rakelsa w derbach z półmetrowego spalonego. Pamiętam też bombę Budzika odbitą od poprzeczki i metr za linią, niezauważoną przez bocznego.[/quote]
No i właśnie. Byłby VAR, to piękna bramka Budzika zostałaby uznana. A Rakels w derbach... Zwycięstwo cieszyło, ale zdecydowanie wolałbym by bramka była prawidłowa.
[b]My gramy uczciwie, bo my jesteśmy CRACOVIA.[/b]
No dobrze, jeszcze byłoby fajnie, gdyby z nami grali uczciwie.
Co do bramki Śmiglewskiego: on dotąd grał w CLJ i trochę w 3 lidze. Tam spalone są po uważaniu, tzn. tyle co zdąży zobaczyć liniowy, zwykle spóźniony za akcją. Czyli młody wie, że trzeba uważać, ale nie wie, że aż tak - że 20cm nie dające korzyści może zepsuć piękną akcję. To przyjdzie wraz z doświadczeniem. Ja i tak go chwalę za tą akcję.
A co to on jakiś jaskiniowiec z iq 56 ;) ,że po latach ogladania meczu z VAR-em nie wie jak trzeba grać....😂
Gadanie Stary 5/10. Doskonale wie co i jak ma grać. Po prostu chłopak się zdrowo zagapił z powrotem (może oczekiwał podania Oshimy na skrzydło do Rakiego a może po prostu ZAWALIŁ) w każdym razie spalił zdrowo i nie 20 cm a z pół metra.
Cóż , pierwsze koty za płoty. Walcz chłopaku dalej.
Wiedzieć a umieć to są 2 różne rzeczy. Oczywiście wie. Ogląda, jasne, komentują to sobie pewnie z kolegami. Ale nawyki z CLJ gdzieś tkwią z tyłu głowy, zmiana nawyków wymaga odrobiny czasu.
Na pewno mniej pretensji do niego niż do Patryka Makucha za niechlujnie zmarnowaną patelnię.
Przypomnę, że to było podanie do Makucha, które, gdyby Patryk je przedłużył lub delikatnie trącił piłkę, dotarłoby do Śmiglewskiego, który już wrócił ze spalonego.
Niestety Marciniak nie dopatrzył się zagrania przez Makucha. Ciekawe czy to sprawdził czy apriori przyjął , że go nie było.
sprawdził. nawet pokazywali to w transmisji, rzut na "niedotknięcie" Makucha od strony sektora B.
wszystko ch ,ale Andreas to jest taki kocur ..... wolałbym młodzieżowca (każdego jednego)
[quote]#post1592027 wszystko ch ,ale Andreas to jest taki kocur ..... wolałbym młodzieżowca (każdego jednego) [/quote]
A ja to mam tak akurat z Rapą...
Andreas może wirtuozem nie jest ale należy mu dać czas na wejście do drużyny i poznanie ligi, także z krytykowaniem go na razie jeszcze bym się wstrzymał
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)