[quote]#post1621707 1. Kontrakt z Kakabadze przedłużony
2. Kroczek trenerem 1 drużyny.
3. Wizerunek Św Zwisława wybrany.
4. Sezon ogórkowy otwarty.[/quote]
Jest po prostu pięknie 😄
-
-
Nowa rzeczywistość
[quote]#post1621707 1. Kontrakt z Kakabadze przedłużony
2. Kroczek trenerem 1 drużyny.
3. Wizerunek Św Zwisława wybrany.
4. Sezon ogórkowy otwarty.[/quote]
Ale jak to otwarty, jak jeszcze dwie połówki do zrobienia, nim będą mogły wjechać ogórki.
@BartAcid#633
Zerknij w TRANSFERY CRACOVII to zrozumiesz ...
Czy ktoś mógłby ten artykuł wkleić na forum?
Na początku chciałem się przywitać, bo śledzę Was od dłuższego czasu, ale dopiero teraz udało mi się założyć konto 😅.
Orientuje się ktoś do kiedy mamy kontrakt na sponsora technicznego z pumą? Z chęcią widziałbym już coś “świeżego” z projektem stricte pod Nas.
No właśnie tak mi się wydawało że ktoś mnie śledzi.
A co do pytania to odpowiedź brzmi: tak .
Witay! :)
@Prokocan#42522 Kurczę napisz chociaż, że jebać wisłę jak nas śledzisz
O nie człowiek Ziobry.....hheee
8 dni później
Tyle ciekawych nowych informacji, a Klub czeka.
[quote]#post1624280 Tyle ciekawych nowych informacji, a Klub czeka.[/quote]
Jak bardzo ciekawych🙂?
Rada Nadzorcza MKS Cracovia SSA powołała nowy zarząd klubu na kolejną kadencją. Stanowisko prezesa zarządu piastować będzie nadal dr Mateusz Dróźdż, a do zarządu zostali powołani również Marcin Romanowski oraz Łukasz Orłowski. Mandat Krzysztofa Woźniaka w zarządzie wygasł wskutek upływu kadencji.
- Edytowany
Pierwsze newsy z WZA:
1. Mamy dwóch nowych członków zarządu:
a) wiceprezesa Comarch Marcina Romanowskiego (szefuje iMed 24 i całemu sektorowi e-zdrowie);
b) Łukasza Orłowskiego (radca prawny od lat związany z Comarchem, współpracowałem z nim już 12 lat temu, zna kwestie prawne Cracovii od podszewki).
2. Mamy zmiany w Radzie Nadzorczej:
Marcina Romanowskiego zastępuje prof. A. Matyja (oddany kibic Cracovii, jego sylwetki chyba przedstawiać nie trzeba).
Czekajmy na dalsze info.
Czyli ten szef od hokeja co źle buliki malował poleciał?
[quote]#post1624286 Czyli ten szef od hokeja co źle buliki malował poleciał? [/quote]
Zaraz poleciał. Upłynęła jego kadencja. ;)
Pewnie wróci do Komara
Oficjalny profil Klubu na fb informuje że to będzie tydzień dobrych informacji. 2 sponsorów i może jakiś ciekawy plan sparingów?
Romanowski to mega pozytywny gość. Znam osobiście. Działkę Comarch Healthcare ogarnia wzorowo. Plus.
Może dogadali się z kolejnym sponsorem, może być też jakiś transfer, bo plan sparingów to raczej nie jest jakiś wielki news,chyba że jest tam jakaś znana drużyna
A propos planu sparingów to zastanawiam się czy cenniejsze dla nas byłyby sparingi z zespołami pokroju Jadźki i Rakowa, czy raczej Ruchu i Puszczy?
A na ciul grać z pierwszoligowcem?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)