Jako były spiker - na meczach z m.in. gigantycznym Niedźwiedziem (ohoho, jeszcze żadne kursy ani licencje nie były potrzebne) - polecam pana Piotra Szefera.
-
-
Nowa rzeczywistość
- Edytowany
[quote]#post1600177 Torreador- bo po pierwsze, Komisja Rewizyjna nie jest od wtrącania się do pracy innych organów PZHL. A po drugie- Tabiszowi i Bałdysowi, kiedy jeszcze byli w klubie, bardzo było nie w smak, że w 2021 r. Profesor zgodził się na to, bym był delegatem na zjeździe PZHL i żebym wszedł do struktur PZHL. Jakoś nigdy nie zadzwonili. Ani nikt inny z klubu, że jest jakiś problem.[/quote]
Komisja parę rzeczy może sprawdzić. Np. podstawy decyzji arbitralnej ( mam wrażenie jednoosobowej) niejakiej Zawadzkiej, kiedy wykluczała Drzewieckiego bo przypadkiem wpadł na sędziowską ciamajdę Pyrskałę albo ostatnio śmieszna karę dla Katowic za obicie członków drużyny na ławce w Satelicie. Jak nic nie możesz? to słabo. Czekanie na telefon z klubu to nie jest postawa: nic nie wiem, nie widziałem zarobiony jestem. Sądziłem, że jesteś kibicem Pasów i wiesz, że z klubu żadnego telefonu się nie doczekasz.
[quote]#post1600130 Loco, życzyłeś mi abym był życzliwy, więc naszą wymianę zdań biorę na karb wzajemnego niezrozumienia.
Zgoda bracie Pasiaku? 🤔 [/quote]
Zgoda buduje, niezgoda rujnuje :)
- Edytowany
[quote]#post1600195 [quote]#post1600177 Torreador- bo po pierwsze, Komisja Rewizyjna nie jest od wtrącania się do pracy innych organów PZHL. A po drugie- Tabiszowi i Bałdysowi, kiedy jeszcze byli w klubie, bardzo było nie w smak, że w 2021 r. Profesor zgodził się na to, bym był delegatem na zjeździe PZHL i żebym wszedł do struktur PZHL. Jakoś nigdy nie zadzwonili. Ani nikt inny z klubu, że jest jakiś problem.[/quote]
Komisja parę rzeczy może sprawdzić. Np. podstawy decyzji arbitralnej ( mam wrażenie jednoosobowej) niejakiej Zawadzkiej, kiedy wykluczała Drzewieckiego bo przypadkiem wpadł na sędziowską ciamajdę Pyrskałę albo ostatnio śmieszna karę dla Katowic za obicie członków drużyny na ławce w Satelicie. Jak nic nie możesz? to słabo. Czekanie na telefon z klubu to nie jest postawa: nic nie wiem, nie widziałem zarobiony jestem. Sądziłem, że jesteś kibicem Pasów i wiesz, że z klubu żadnego telefonu się nie doczekasz.[/quote]
Serio uważasz, że Komisja Rewizyjna siedzi i analizuje decyzje dotyczące każdego meczu? Serio uważasz, że z faktu, że jestem kibicem Cracovii wynika, że będę wywierał naciski? Czy Ty słyszałeś o czymś takim, jak wyłączenie się od rozpoznania sprawy w sytuacji, gdy są wątpliwości co do bezstronności? Sądziłem, że jesteś rozsądny. Poczytaj statut PZHL, poczytaj regulamin rozgrywek. Jeśli znajdziesz tam podstawę dla Komisji Rewizyjnej PZHL do uchylenia takich decyzji, to chętnie podyskutuję.
Dla Twojej wiadomości- kiedy byłem członkiem Wydziału Dyscypliny PZPN i były rozpoznawane sprawy związane z Cracovią, to z automatu wyłączałem się z rozpoznania sprawy.
Na dzisiaj ponoć COMARCH zwołał nadzwyczajne walne zgromadzenie Zarządu.
prawdopodobnie odwołany z funkcji prezesa zostanie Janusz Filipiak, a nowym, na stałe, zostanie jego córka: Anna Pruska.
Może poznamy dzisiaj również nowego prezesa klubu?
Podobno mamy nowego prezesa.
Podobno dzisiaj jest środa😀
będzie biały dym ?
biało-czerwony
Dym to będzie na forum, bo zawsze ktoś komuś nie odpowiada.
Np jeden trener na Z.
Jeszcze się taki nie urodził......
[quote]#post1600209 Podobno mamy nowego prezesa.[/quote]
dopóki kuzyn Froda nie potwierdzi, nie uwierzę
Póki co Pruska, córa ŚP Janusza zostala dziś ogloszona prezesem Comarchu.
Luu buu dubu ... lubu dubu... niech zyje nam.... nowy prezes naszego klubu niech zyje nam!!!
- Edytowany
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-01/1704290904-65969447.jpg[/img]
za @FortArt
Anna Pruska, najstarsza córka Janusza Filipiaka już bez literek p.o. przed słowem prezes.
w grze pozostalo juz tylko dwoch kandydatów Drożdż i Piotrek Szefer.
wkrotce sie dowiemy kto wygrał :)
a jak ktos bardzo nie cierpliwy to czas mozna zająć np. pojsciem dzis na hokej. :)
wielką wtopę i pośmiewisko związane z wyborem wieśniaczki z gejmonta na szefową marketingu mogą tylko i wyłącznie przykryć wyborem pana Piotra Szefera na prezesa bo tego chce całe środowisko związane z Cracovią
[quote]#post1600296 wielką wtopę i pośmiewisko związane z wyborem wieśniaczki z gejmonta na szefową marketingu mogą tylko i wyłącznie przykryć wyborem pana Piotra Szefera na prezesa bo tego chce całe środowisko związane z Cracovią[/quote]
A możesz mi napisać co Władysław Reymont wielki polski pisarz, noblista ma wspólnego z gejami ? Czemu go obrażasz ? Włącz chłopie myślenie a nie powtarzaj za półmózgami "gejmonta"!!! Chyba nic bardziej mnie nie wkurwia wśród dzisiejszych "kibiców" Cracovii jak to bezmyślne, obraźliwe dla wielkiego człowieka określenie!!! Jak by stadion GTSu był przy ulicy JPII albo Piłsudskiego to co byś jeden z drugim mówił ??? Zastanowiliście się ???
- Edytowany
[quote]#post1600301 [quote]#post1600296 wielką wtopę i pośmiewisko związane z wyborem wieśniaczki z gejmonta na szefową marketingu mogą tylko i wyłącznie przykryć wyborem pana Piotra Szefera na prezesa bo tego chce całe środowisko związane z Cracovią[/quote]
A możesz mi napisać co Władysław Reymont wielki polski pisarz, noblista ma wspólnego z gejami ? Czemu go obrażasz ? Włącz chłopie myślenie a nie powtarzaj za półmózgami "gejmonta"!!! Chyba nic bardziej mnie nie wkurwia wśród dzisiejszych "kibiców" Cracovii jak to bezmyślne, obraźliwe dla wielkiego człowieka określenie!!! Jak by stadion GTSu był przy ulicy JPII albo Piłsudskiego to co byś jeden z drugim mówił ??? Zastanowiliście się ???[/quote]
Przepraszam, w takim razie wieśniaczki z Rejmonta.
Lepiej?
Czy może w ogóle napisać, Pauli, wielkiej wiślaczki i fanatyczki klubu z ulicy przy Rejmonta 22?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)