Panowie,
Spolka Comarch nie moze nikomu nic darowac, ktora ma wiecej niz jednego akcjonariusza. Moze dokonac kompesaty wierzytelnosci - i tu barterem moga byc uslugi lub srodki trwale i ruchome.
-
-
Nowa rzeczywistość
Won suko do psów na gejmonta.
Jeszcze dziś ma wypierdalac do milicji
Idź sobie, nikt Cię tu nie lubi.
Kto wygania psa, kto wygania psa (przepraszam, suke)...
My sobie możemy tu pisać prawdopodobnie nikt tego z ,,możnych,, nie czyta! Kto może niech wysyła maile do tymczasowej pani prezes bo podejrzewam że o całej otoczce tej sprawy nie ma ona zielonego pojęcia!
- Edytowany
Jesteśmy w dupie i to ciemnej:
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2023-12/obraz-png-64681285.png[/img]
Comarchujki to są jednak Filipiakowe żłoby z góry na dół.
- Edytowany
Ot może Pani Ela jeszcze nie do końca kuma ale trzeba by jej to przełożyć na bardziej zrozumiały.
Przykładowo menago Wierzynka zalajkował post, że Hawełka jest najlepszą restauracją w Krakowie.
Co prawda nie jest to do końca odpowiednie porównanie bo w sumie nie wiem jaka jest najpodlejsza speluna z ujowym żarciem by mogła w tym porównaniu robić za gts.
Rzecznik może mieć swoje sympatię ale nie mogą one kolidować z naszymi sympatiami. Ja wiem że ludziom trzeba dawać szansę i powinno się zatrudniać ludzi z wyrokiem (może nie każdym), ale jak ktoś ma nasrane w internetach cokolwiek z gts, bks, cwks, wks, rts czy ma brudne paznokcie to jest zdyskredytowany.
Trzeba zakładać że będzie robił krecią robotę niestety.
Jak będzie za Chelse to jakoś to przełkniemy 🤣
- Edytowany
Przecież to nie Elżbieta Filipiak tylko jakiś niedojebany idiota z HR czy innego marketingu Comarch, a boję się, że z działu prawnego. Pozwalniajcie jeszcze ostatnich kumatych w firmie to pójdzie na dno szybciej niż Titanic. Cracovia to Comarch w pigułce.
Nie tak było, przecież masz napisane jak było.
Nie sądzę - sądzę że chujkowi z Comarchu nie chciało się przejrzeć dokładnie profilu na LinkedIn gdzie jak byk stoi ze laska pracuje w gts i zobaczył marketing, sport i wysłał gotowca robiąc z siebie idiotę
- Edytowany
A komu z korporacji się chce sprawdzać czy dana osoba kibicuje C czy G.Mają w to wyjebane zresztą u nas zdarza się to niestety nie pierwszy raz.
Od nas kto ma białoczerwoną krew tam się nie pcha a im nie przeszkadza "pracować" w Cracovii.
Znam instytucję, w której wydano zalecenia rekrutacyjne, a w nich sprawdzanie kandydatów w mediach społecznościowych jako praktyka niedozwolona... Choć o ile wiem jest to zalecenie raczej ignorowane...
[quote]#post1599776 A komu z korporacji się chce sprawdzać czy dana osoba kibicuje C czy G.Mają w to wyjebane zresztą u nas zdarza się to niestety nie pierwszy raz.
Od nas kto ma białoczerwoną krew tam się nie pcha a im nie przeszkadza "pracować" w Cracovii.[/quote]
Ale ja ku*wa nie mogę zrozumieć jednej zasadniczej rzeczy:
GDZIE JEST PREZES???
co to za szukanie pracowników i to specjalistów ( z gtsu hahaha) bez prezesa???
Przyjdzie prezes i co ku*wa ma być słupem jak to w comarchowii bywa????
Niepojęte...
- Edytowany
Cycki mi opadły. Muszę wycofać swoją kandydaturę na prezesa. Chciałem poprowadzić klub, a nie cyrk w dodatku obowoźny.
[b]Edycja z 29.12.2023 o godz. 20:13 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1599771 Przecież to nie Elżbieta Filipiak tylko jakiś niedojebany idiota z HR czy innego marketingu Comarch, a boję się, że z działu prawnego. Pozwalniajcie jeszcze ostatnich kumatych w firmie to pójdzie na dno szybciej niż Titanic. Cracovia to Comarch w pigułce.[/quote]
Na opłatku się obściskiwały, więc to raczej autorski pomysł Pani Prezes.
Czy stowarzyszenie kibiców zajmuje się czymś poza watą cukrową na sektorze rodzinnym? Może to moment żeby poważnie pogadać z Elżbietą?
Kibice proszący plachtowego o pomoc:
Tymczasem płachtowy na TN:
100% Poparcia dla P-D-D
Prezes - poszukiwania w ramach łapanki.
Wiceprezes ds hokeja - gość nie umiejący namalować bulików
Dyrektorka marketingu - kibicka psiarni
Chyba muszę do lutego zrobić sobie przerwę od Cracovii, bo mi ciśnienie skoczyło
Przerwa tu nic nie pomoże😩
- Edytowany
Ma ktoś popcorn? Nie, to nie jest post o tym, jak bardzo chcę wrócić. 🤣
Kiedy szukałem następcy Pasieki musiałem specjalnie do Comarchu jechać i opracować procedurę zatrudniania trenera, żeby nie musieć dawać ogłoszeń w sieci (co jest standardem w Comarchu, jak widać). Ale przez ostatnie 10 lat udoskonalili wszystkie procedury...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)