No to się zaczęło ☹️
-
-
Kolejka 8: Widzew Łódź - Cracovia ; niedziela, 17 września, godzina 15:00
- Edytowany
Pawłowski stoi sam nie kryty w naszym polu karnym i sobie strzela bramkę.... super obrona
Rapa, Knap tragedia dzisiaj.
Proszę nie oczerniać legendy.
Rapa man of the match...
Knap pozwolił dośrodkować a Ghita nie upilnował Pawłowskiego .☹️
[quote]#post1588272 Pawłowski stoi sam nie kryty w naszym polu karnym i sobie strzela bramkę.... super obrona [/quote]
Ghita statysta stoi za Pawłowskim i patrzy jak strzela bramkę.
Rapa to jest na prawdę beznadziejny grajek .. Zero inteligencji boiskowej..
Jaki Klub, taka Legenda.
Knap do zmiany, na już. Na razie nie da się tego oglądać.
Odpieprz się od klubu dobrze?!
Czemu to zdziwienie? Gramy jak zwykle. Czekamy co zrobi przeciwnik i szykujemy się do zajęcia dedykowanego nam miejsca w lidze. Taktyka dzidy czyli jak repra z Albanią :)
Wolę czarne stroje…
Dziś akurat dzidy brak, dużo prób zagrań prostopadłych. Widzew dobrze czyta.
Jeżeli w przeciągu trzech ostatnich meczów Cracovia wykonuje 40 rzutów rożnych i stałych fragmentów gry i nic z nich nie wynika to znaczy, że Zieliński nie umie nauczyć drużyny tego elementu.
Można nie lubić Probierza ale przy Probierzu stałe fragmenty gry mieliśmy opracowane na blaszkę i to zarówno w ataku jak i obronie.
Po za tym przy tak wysokich obrońcach w czasach Probierza tak głupio strzałem głową byśmy nie stracili bramki.
- Edytowany
@honved#42210
Mam to samo. Przypomina mi to lazio i ciapatą maryslię.
Rapa dno dna .... Nie mamy kogoś innego na tą pozycję ??
[quote]#post1588288 @honved#42210
Mam to samo. Przypomina mi to lazio i ciapatą maryslię.[/quote]
A mi aktualnie najlepszą drużynę na świecie.
Jeśli Zieliński nie zrobi od razu po przerwie zmian to znaczy, że jest trąba a nie trener.
Niestety, tradycyjnie czekamy co zrobi rywal. Liczymy na blyskawiczne kontry, jak najszybsze dostarczenie piłki do dwójki napastników. W momencie jak przegrywamy, nie jestem pewien, czy umiemy zmienić styl gry. Ghita dzisiaj ma pecha, bo zazwyczaj jego bledy nie koncza sie golem i kibice mysla, ze gra dobrze. Kiepski Oshima i Knap. Japończyk, jak chce zrobić krok do przodu to musi być bardziej regularny. Knap ogrywany w defensywie, a w rozegraniu wykopuje proste piłki w aut. Rakoczy bardzo chaotyczny. Rapa typowy. Liczę na jakiś SFG w końcu musi coś wpaść.
[quote]#post1588292 [quote]#post1588288 @honved#42210
A mi aktualnie najlepszą drużynę na świecie.[/quote]
Daj mi petrodolary bez ograniczeń, to kupię Pepa i 4 wagony grajków. eot.
[quote]#post1588297 [quote]#post1588292 [quote]#post1588288 @honved#42210
A mi aktualnie najlepszą drużynę na świecie.[/quote]
Daj mi petrodolary bez ograniczeń, to kupię Pepa i 4 wagony grajków. eot.[/quote]
A co mają petrodolary do kolorów?
Oni sprawiają wrażenie jakby bez sił byli..
[quote]#post1588288 @honved#42210
Mam to samo. Przypomina mi to lazio i ciapatą maryslię.[/quote]
Boję się, że do każdego koloru koszulek można dobrać klub którego się nie lubi. Patrząc tylko na estetykę to błękitne podobają mi się bardziej.
Dobry początek 2 połowy
Zmienimy Rape ..... Proszę .
- Edytowany
Madejskiego forma nie opuszcza
[b]Edycja z 17.09.2023 o godz. 16:31 (scalono posty)[/b]
Strzeliliśmy w końcu😡
HAHHAAHAH ale brama 😂 😂 szkoda że nie do tej bramki co trzeba
Fatalnie to wygląda.. czyżby zaczynają się czarne chmury?
To już jest koniec! W obronie jesteśmy tragiczni
Nic się nie stało Profesorze nic się nie stało.....
Oni dziś kurwa ubrali chyba chodaki zamiast korków. Szczególnie Jaro
Zmęczeni kurwa po 2 tygodniach wolnego...
Jugas Krajst.
Taktyka trenera na mecz zajebista Rapa od początku i może coś z kontry uda się strzelić.
Prawie dwa tygodnie przerwy na reprezentację. Powinien być głód piłki, walka a oni odpieeerdalaja pańszczyzne. Oni nawet się nie spocili jprd.
[quote]#post1588316 Taktyka trenera na mecz zajebista Rapa od początku i może coś z kontry uda się strzelić.[/quote] odnalazł się psychofan trenera.
Obrona czeka na Glika, a atak czeka na cud.
To już wiemy kogo wygryzie Glik ze składu ( Ghita )
Jugasa raczej ..słaba formą ostatnio..
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)