W interii informacja o Gliku opatrzona zdjęciem.... Błaszczykowskiego i opisem jego hagiografii.
-
-
Kamil Glik w Pasach - witamy!
Witamy!
Wbrew wszystkiemu i wszystkim, zaszczep kolegom z drużyny gen zwycięzcy! Po marzenia o medalu MP. A co?!
[quote]#post1586731 Witamy! może jeszcze załapiesz się na Euro, ale nam wystarczy podium MP😎 [/quote]
Może Tobie wystarczy ;)
- Edytowany
[quote]#post1586747 W interii informacja o Gliku opatrzona zdjęciem.... Błaszczykowskiego i opisem jego hagiografii.[/quote]
interia to czyste kurestwo.
[b]Edycja z 30.08.2023 o godz. 19:38 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1586749 [quote]#post1586731 Witamy! może jeszcze załapiesz się na Euro, ale nam wystarczy podium MP😎 [/quote]
Może Tobie wystarczy ;)[/quote]
Podium ale z nr 1.
- Edytowany
Oczywiście że podium z nr 1. Raz pozwoliłem sobie na karygodny oportunizm i od razu zostałem zjedzony na surowo😋
Meleroza to zostawiliście w spokoju. Może dlatego że mówi o tym zaszczepieniu 'genu zwycięzcy' - fakt, dobre spostrzeżenie!
Udanego czasu w szeregach naszej Kochanej Cracovii !! Powodzenia Kamil
[quote]#post1586745 [url=https://www.youtube.com/watch?v=tUXqSyM-0Ik[/url]
A tu od około 27'10'' pierwszy gol Glika dla Pasów
[/quote]
dawać tego gola, bo wkleiłeś drugą połowę, a nijak nie mogę tego znaleźć 😛
Witamy Cię Kamilu, jesteś wybitnym na nasze krajowe podwórko zawodnikiem, na instagramie mógłbyś reklamować nie tylko blachę ale też torebki, telewizory i sushi. pamiętaj z pobytu w Cracovii masz zapamiętać trzy rzeczy : 1.) że to najstarszy klub i ch*j innym w dziub 2.) MEDAL 3.) WTSK!
[quote]#post1586747 W interii informacja o Gliku opatrzona zdjęciem.... Błaszczykowskiego i opisem jego hagiografii.[/quote]
to się nazywa zaślepka jakbyś nie wiedział
na lovegts tez bol dooopy maja.
Kamil powodzenia ... Bez kontuzji i będzie bardzo dobrze ;)
Jak pójdziesz na kupony to będziemy mieli żal.
[quote]#post1586745 [url=https://www.youtube.com/watch?v=tUXqSyM-0Ik[/url]
A tu od około 27'10'' pierwszy gol Glika dla Pasów
[/quote]
Ale koszulki to mieliśmy wtedy lekko chałowe...
Witaj Gliku w Pasach! Dużo zdrowia i powodzenia!
Witamy! Licze ze dzieki temu transferowi wielu mlodych skorzysta z wiedzy weterana
O medialności tego ruchu niech świadczy fakt, że moja żona jak usłyszała że Glik idzie do nas zapytała "Ten znany z kadry?!" a piłką się nie interesuje.
Witamy Kamil w Pasach, trzymaj za mordę... przeciwników.
Moim zdaniem najlepszy Polski stoper w XXI wieku. Myślę, że dość szybko zostanie kapitanem drużyny i bardzo liczę na jego motywację drużyny w szatni! A na boisku mimo 35 lat, myślę, że da radę!
Chyba najlepszy TRANSFER do CRACOVII w naszej historii !!! Na pewno najbardziej medialny !!! Powiem tak że zbudowało mnie to i zmieniam zdanie w kwestii uczestnictwa ... IDĘ NA KORONĘ !!! 😍
Swoją drogą koszulkę do zdjęcia dali mu jakąś xxxxl - nawet na mnie byłaby za szeroka😁
[quote]#post1586796 Chyba najlepszy TRANSFER do CRACOVII w naszej historii !!! Na pewno najbardziej medialny !!! Powiem tak że zbudowało mnie to i zmieniam zdanie w kwestii uczestnictwa ... IDĘ NA KORONĘ !!! 😍 [/quote]
I elegancko ... NAMAWIAĆ ... Kupować ....
W SOBOTE WAZNY MECZ NASZEJ NIEPOKONANEJ CRACOVII !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)