Z Zagłębiem wygralismy...
Natomiast brakło zmian aby docisnać ledwo zipiaca Wartę.
-
-
Duńczyk Andreas Skovgaard w Pasach - witamy!
Jak jest w rytmie niech wskakuję na Koronę a co !
A dlaczego nie? Taki Kosanovic po odejściu od nas z marszu w nastepnej kolejce grał w Belgii i jak mnie pamieć nie myli to zapakował wyrównującego gola.
Dlatego mówię, nie po przerwie na kadrę .jest w formie niech wskakuję od razu albo chociaz z ławeczki na końcówkę, jak ma grać też na pozycji Jaro to niech Paweł poczuję konkurencję na plecach :)
[quote]#post1586616
Od powiedź na pytanie jest chyba tu: "Zależało nam na pozyskaniu lewonożnego zawodnika z dobrym wyprowadzeniem piłki, budowaniem akcji." Jeżeli nie tego oczekuje się od wahadłowego, to czego?[/quote]
Czego? Wydolności, dośrodkowania, gry jeden na jeden...
Ten cytowany opis idealnie opisuje stopera bo...to jest STOPER. Nawet nie lewy obrońca tylko stoper. Według transfermarket 179 meczy jako stoper i 1 (słownie: jeden) jako lewy obrońca...
Dużo tutaj wpisów osób, które nic nie wiedzą o nowym zawodniku (jak ja), ale wymyślają już gdzie i kiedy ma grać. Przeczytałem nawet, że ponoć jest szybki. W sumie moze jest jakiś filmik na YT. Śmiesznie 🤣
Kupić jeszcze jednego Duna i mamy Gang Olsena.
A tak na poważnie to powodzenia i dużo dobrych występów w Pasiastej koszulce.
Daj Nam i sobie sporo pozytywnych emocji.
Olsen już jest /Januszek/
184 dni później
Po 1 połowie myślałem, że będzie najlepszy u nas...
Ku potomności:
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-03/obraz-png-12922001.png[/img]
Ta bramka nie miała prawa wpaść. Tyle że Andreas w momencie strzału odwrócił się bokiem do piłki... Zobaczyłem to dopiero na skrócie. Wystarczyło stanąć jak mężczyzna... Przez takie detale traci się mistrzostwo... albo spada się z ligi.
141 dni później
Dlaczego nie był wczoraj nawet w kadrze meczowej?
W otwartych sparingach to Hoskonen nawet nie łapał się przecież do kadry meczowej.
Nie wiem jaki status mają Andreas i Arttu w drużynie aktualnie, ale jeżeli mają być tylko sztukami dla sztuki bo trenerzy nie widzą ich wartości, to może warto oddać co najmniej jednego z nich do innego klubu i pracować nad transferem do pierwszego składu.
Hoskonen miał uraz w maju , może to jest powodem , Skovgaard pauzuje jeszcze 2 mecze za czerwień .
77 dni później
On czeka na szansę czy coś się dzieje?
Rywalizuje z Gitą i może tę rywalizację przegrywa? Może teraz przy kontuzji Jugasa Gita przejdzie na prawą stronę i Skovgaard dostanie więcej szans.
fajnie,ze przypomnieliscie,ze ktos taki w ogole istnieje
Ghita, chociaż jest prawonożny, na prawej stronie spisuje się znacznie gorzej niż na lewej. Lepiej, żeby został tam gdzie jest.
Grał cały niesławny mecz z Sandecją, na Mielec był na ławce, we Wrocławiu już się nie łapał. To nie był zły grajek gdy był w formie.
Może musiał odpocząć
W Sączu tragicznie. Jak większość, więc nie wiem czy to jest jakiś wyznacznik.
Wskoczy na ławę w meczu z Lechem .
Kto to jest?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)