Brawo obrona
-
-
Kolejka 1 Stal Mielec - Cracovia. Sobota 22.07.2023, godzina 15.
2:0 :) Mamy obronę dziurawą jak ser ... Co tu się dzieje ? Pary im wystarczyło 25 min grania ... niezła inauguracja sezonu. Zajebiście
- Edytowany
W drugiej połowie wpuścimy młodzież i rozgromimy Stał 2:1
Edit 3:2
Jprd co za łamagi. Stal którą gra pytę przez 20 min później nas ładuje ile wlezie
Utrzymanie w tym sezonie to będzie sukces na miarę mistrzostwa 🙁
Dobra, wyłączam to dzadostwo.
Toż to KOSZMAR !
Dalej klaskajcie filipiakowi
Oo i mój ulubieniec Ghita po raz drugi...
Dobrze, że biedak na stadionie ogląda swój wyrób drużynopodobny
spokojnie,
w drugiej połowie wejdzie Rapa, to odrobimy,
a czy obecni na meczu w Mielcu już dzisiaj nie mogą czegoś krzyknąć Biedakowi, który jest na meczu?
można dać sobie spokój z dzisiejszym meczem i wracać do TDF
Czy kogoś to dziwi? Pierwszy mecz ze Stalą na wyjeździe to pewność słabej gry i przegrana albo najwyżej remis. Pogoda typowa dla pierwszego meczu w sezonie, przeciwnik typowo teoretycznie z dolnej półki i jak zwykle przegrywamy. Sędzia ch^j? Hurra, ekstraklasa wróciła i nadal jest typowa tak jak smak piwerka. 2:0? Wszystko po staremu.
Niepokoi mnie tylko, że jak zwykle gramy o pietruszkę już od początku. Przed następnym meczem trzeba wręczyć kapitanowi pietruszkę i złote gacie żeby już o to nie grali. Lepiej od razu o utrzymanie żeby potem nie brakło tych punktów kiedy sędzia uzna rywalom bramkę lub dwie ze spalonego w ostatnim meczu.
Bez zaskoczenia.
Ten skład to by 2 ligi nie wygrał 🫣🤣🚮🚮🚮
Nie chcę krakać, ale zanosi się dla nas czerwona latarnia co najmniej przez 3 kolejki.
[quote]#post1582809 Oo i mój ulubieniec Ghita po raz drugi...[/quote]
Akurat tutaj próbował ratować niezdecydowanie Hoskonena
Mecz ze Stalą z certyfikatem Comarch Quality.
Przynajmniej pierwsza połowa
Kurwa mać Pasy grać !!!
Dobrze że o 20:00 gra Lech, to będzie przyjemność oglądania meczyku a nie jakieś truchło xD
- Edytowany
Nie denerwujcie się. Wejdzie młodzież I zmiecie rywala. No co może pójść nie tak ? Wasze zdrowie
[b]Edycja z 22.07.2023 o godz. 15:51 (scalono posty)[/b]
Stał Mielec 2 strzały na bramkę- 2 gole
[quote]#post1582819 [quote]#post1582809 Oo i mój ulubieniec Ghita po raz drugi...[/quote]
Akurat tutaj próbował ratować niezdecydowanie Hoskonena [/quote]
Przecież ta interwencja była parodystyczna. Coś, jak na orliku Janusz wyskakuje przed bramkarzem odbija się od jego brzucha i wpada obok.
Gramy znowu na tysiąc wrzutek z których jest zero zagrożenia. Bez strzałów na bramke.
Stal od poczatku meczu cofnela sie i dala nam grac w pilke i rozgrywac akcje. Nie stworzylismy ani jednej konkretnej sytuacji, a w zamian dostalismy 2 kontry. Jesli ktos myslal ze moze cos sie zmienilo w naszym stylu gry to sie mylil. Szkoda ze JZ zmienil pomysl na gre bo bez transferow nie ma na co liczyc...
Jak dostać wpierdol, to przesterować w warunkach bojowych Śmiglewskiego. Kallman dno.
- Edytowany
Knap zamiast grać po ziemi to robi wrzutki.Pozostali wcale lepsi.Masakra !
Fajnie się ogląda bo jest Pasiasto na trybunach ale oczy bolą na grę.
jaka gra, taki wynik
I już mi nie smutno. Przełączyłem tą padakę na kwalifikacje F1 i po sprawie.
Taka padaka jak masz prezesa biedaka
[quote]#post1582839 I już mi nie smutno. Przełączyłem tą padakę na kwalifikacje F1 i po sprawie.[/quote]
F1 to się skończyła z nadejściem "ery hybrydowej". Teraz, to cyrk na kółkach. EOT
Chce widzieć w naszych sportowa złość w drugiej połowie! Jacula ma zrobić suszarkę w szatni.
Hahah Majewski w przerwie, że braklo nam skuteczności i ze mamy na ławce Śmiglewskiego... 🤣🤣🤣 o kurwa, tu serio może być zagrożenie spadkiem.
Oni człapią bez żadnej walki słaboszczaki.
Bez zmian, bronimy wynik. Oby się udało.
Jaroszyński to jest kurwa dno piłkarskie i umysłowe
wywiad z Majewskim w przerwie meczu:
chłop go pyta jak zareaguje trener, czy są na ławce zawodnicy, którzy mogą odwrócić przebieg meczu,
Laptop na to - mamy Śmiglewskiego 😂
to się kurwa nie dzieje
[quote]#post1582848 Jaroszyński to jest kurwa dno piłkarskie i umysłowe [/quote]
Eeee może nie😁
Może mi jeszcze uratują kupon xD stawiałem remisik
dobra, wracamy do gry, robi sie przynajmniej ciekawy mecz
Pomijając naszą grę Frankowski to jest zwykły śmieć.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)