ale bramka dla Lechii to niestety bramka Niemczyckiego, strzał w środek bramki powinien to wybić
-
-
[29] Lechia Gdańsk - Cracovia, sobota 22/04, 15:00, remont sektora gości?
[quote]#post1573350 Fajnie byłoby im wbić gwóźdź do trumny ale znając życie święty Mikołaj z prezentami nadjeżdża i o 15 wyląduje w Gdańsku. [/quote]
Zawsze bym się mógł tak mylić, brAWo!
[quote]#post1573433 [quote]#post1573401 na razie dobry mecz Cracovii, nie wiem co się stało, ale Jaroszyński najlepszym naszym piłkarzem[/quote]
No i kontuzja :-(
Ciekawe, czy teraz pogodzą się z Siplakiem?[/quote]
A skad wiesz ,ze Paweł kłóci się z Michalem? 🛶
Gratulacje za kolejne 3 i utrzymanie na 100% teraz tylko w górę i może coś ugramy.
- Edytowany
ups
Żeby jeszcze smrody ubecję pogoniły a jutro na tace coś wrzucę 😁
- Edytowany
[quote]#post1573433 [quote]#post1573401 na razie dobry mecz Cracovii, nie wiem co się stało, ale Jaroszyński najlepszym naszym piłkarzem[/quote]
Obawiam się , że to znowu przywodziciel , z którym Jaro miał problem w końcówce rundy jesiennej .
[b]Edycja z 22.04.2023 o godz. 17:57 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1573436 [quote]#post1573433 [quote]#post1573401 na razie dobry mecz Cracovii, nie wiem co się stało, ale Jaroszyński najlepszym naszym piłkarzem[/quote]
A skad wiesz ,ze Paweł kłóci się z Michalem? 🛶[/quote]
Michał się nie kłóci tylko gra dziś w rezerwie .
[quote]#post1573443 Żeby jeszcze smrody ubecję pogoniły a jutro na tace coś wrzucę 😁[/quote]
Wpłać lepiej na jakiegoś chorego na raka dzieciaka na siepomaga.pl
Jak poważna kontuzja Jaro?
No i elegancko.
Pozakładam tematy do końca sezonu i... i tak pucharów nie będzie. 🤷🏼
No chyba, że będą 😎
Słowo się [s]rzekło[/s] napisało. Idę na mecz z Miedzią.
No i weekend piękny się zrobił...
a niech ta kvrwa betoniara leci do 1 ligii
za tydzien graja z rakowem.
mam nadzieje, że medaljony im nie puszczą tego meczu
Nie puszczo. Ich dzielą od MP 4 punkty max
[quote]#post1573465 Nie puszczo. Ich dzielą od MP 4 punkty max[/quote]
oby
Nie bardzo zgodzę się, że bramka betonów obciąża Niemczyckiego. Mocne uderzenie głową z takiej odległości to tylko instynktowna obrona..., cóż tym razem się nie powiodło. Ktoś zgubił krycie i wszedł beton w strefę rażenia, jak w masło.
Poszly konie po betonie!!!! prosze prosze... wynik poszed w swiat z morza szumem :)
Spodziewałem się łatwego zwycięstwa i w sumie takie było, choć powinno być 3:0 a nie 2:1.
Fajnie gramy, w końcu klepa po ziemi. Tylko do tej taktyki zupełnie nie pasuje Makuch. Chłop wygląda coraz gorzej i widać, że gra go męczy tak jak Strózika.
I coś mi się zdaje, że zespół postanowił odpalić Konoplyankę. W 1 akcji 2 razy był na czystej pozycji i machał do podania, a chłopaki go zupełnie zignorowały.
Brawo Pasy!! Wygrana z betonami w momencie gdzie stają nad przepaścią ..bezcenne . Cieszą trzy punkty i spadek betonów niech dołączają do swoich byłych przyjaciół z Myślenic!!
[quote]#post1573434 ale bramka dla Lechii to niestety bramka Niemczyckiego, strzał w środek bramki powinien to wybić[/quote]
Dajmy spokój nie rozliczajmy kopaczy po wygranym meczu w dodatku na wyjeździe.Niemczycki uratował rówmież nas przed utratą bramki.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)