Ciekawy jestem pierwszej konferencji prasowej i reakcji dziennikarzy na probierzowe pięciominutowe zdania wielokrotnie złożone.
-
-
Nowa Wielka Reprezentacja Polski
- Edytowany
[quote]#post1588656 Ciekawy jestem pierwszej konferencji prasowej i reakcji dziennikarzy na probierzowe pięciominutowe zdania wielokrotnie złożone.[/quote]
Pod tym względem to Kulesza nie lepszy a zaryzykowałbym tezę, że Probierz potrafi składniej wypowiadać się.
- Edytowany
Probierz *uja tu zdziała. Podrze ryja a grajkiem i tak będą miały wyje*bane.. Papszun byłby lepszym wyborem ..Kulesza buraku .. Podobny prezesina co filipiak..
- Edytowany
Wszystkim forumowiczom tęskniącym za występami oratorskimi trenera (Reprezentacji Polski?) Probierza przytaczam - dla rozładowania napięcia - archiwalną odpowiedź z konferencji po meczu w Cracovii na pytanie "[b]dlaczego nie gra Dąbrowski?[/b]":
- [i]"Damian jest yyyy zawodnikiem naszym ma kontrakt yyyy a to że wprowadzenie jest młodzieżowca teraz yyyy no to ktoś będzie zawsze tracił na tym no to jest yyyy to jest zawsze yyyy ja cały czas od samego początku i to mam nadzieję yyyy że większość trenerów by się do tego też odniesie i to yyyy nie jest narzekanie bo to jest Broń Boże yyyy bo my poznajemy to dopiero w Ekstraklasie trenerzy yyyy z I ligi znali ale my yyyy my którzy teraz doszliśmy do tego to poznajemy yyyy te reguły i ja yyyy od pierwszej kolejki po meczu powiedziałem i to nie narzekam yyyy tylko powiedziałem że my yyyy uważam powinniśmy yyyy... (...)[/i]
:)
🙃
Trochę to zabawne, "Naród domaga się Papszuna", już to przerabialiśmy w wypadku Smudy, też wszyscy go chcieli na selekcjonera i co z tego wyszło wszyscy widzieliśmy, obawiam się że z Papszunem może być podobnie.
A co do wydzierania się na niektóre "gwiazdeczki" naszej reprezentacji to myśle żeby się przydało, również posadzenie pana Roberta na ławce też byłoby czasami wskazane
"Ale ze Dudka na mundial nie wzieli...."
Jestem spokojny o losy kadry pod wodza cygana... beda grali naturalizowani starzy Slowacy... bedzie na co opatrzec 😉 😉
Pytanie czy znajdzie odpowiednik Rupy z polskim paszportem? Jest u nas ktoś równie stały w jakości swoich dośrodkowań?
A kiedy człowiek myślał, że już najgorsze przeżył jeśli chodzi o ten twór zwany reprezentacją
hihi
To jest kurwa dramat...
Probierz 😆 😆 😆 cyrk na kółkach 😆 😆 😆 dwa pajace się dobrały 😆 😆 😆
- Edytowany
Najgorsze jest to, że metodą wrzutki może zrobić awans na Euro na które pojedziemy bez żadnych oczekiwań patrząc na dyspozycję w eliminacjach . Natomiast po euro nie zależnie od wyniku dostanie czas na budowę nowej kadry 😉 czyli całe eliminacje do MŚ...
No to tak z 1,5 roku minimum męczarni nas czeka 😭
1.) Ciekawe czy w reprezentacji tez będzie taki schemat, że do wybicia autu na wysokości pola karnego przeciwnika z prawej strony boiska będzie dreptał spokojnym krokiem przez całe boisko lewy obrońca ( chyba że to była wytrenowana rola Pestki z którego wrzutów nigdy nie wpadła żadna bramka) ???
2.) Jedna wielka ulga , że reprezentacja nie będzie grała derbów ...
[quote]#post1588694 1.) Ciekawe czy w reprezentacji tez będzie taki schemat, że do wybicia autu na wysokości pola karnego przeciwnika z prawej strony boiska będzie dreptał spokojnym krokiem przez całe boisko lewy obrońca ( chyba że to była wytrenowana rola Pestki z którego wrzutów nigdy nie wpadła żadna bramka) ???
2.) Jedna wielka ulga , że reprezentacja nie będzie grała derbów ...[/quote]
Wewnątrz Słowiańskie .... Najblizsze lanie z Czechami 😋
[quote]#post1588680 A kiedy człowiek myślał, że już najgorsze przeżył jeśli chodzi o ten twór zwany reprezentacją
hihi [/quote]
Dokładnie to samo sobie pomyślałem. Siedzisz na dnie Rowu Mariańskiego, a tu nagle ktoś puka od spodu.
Kompromitacji na ME nie będzie, po prostu nie przejdziemy baraży, a może nawet się do nich nie załapiemy.
Piłka nożna kwintesencją polskiej narodowej głupoty.
- Edytowany
A może inaczej nikt od kilkudziesięciu lat nie osiągnął nic w Cracovii tylko Michał Probierz miał jakikolwiek wpływ na profesora Filipiaka. Zdobył Puchar Polski ,Superpuchar. Zęby na Cracovii połamali sobie np. Pasieka,Kafarski,Ulatowski,Lenczyk,Stawowy, Zieliński, Płatek ,Podoliński itp. 😀😀😀😀😀
- Edytowany
[img]https://img6.demotywatoryfb.pl//uploads/202309/1695198293_jvac2d_600.jpg[/img]
[img]https://img34.dmty.pl//uploads/202309/1695196393_jqyds9_600.jpg[/img]
[quote]#post1588703 [img]https://img6.demotywatoryfb.pl//uploads/202309/1695198293_jvac2d_600.jpg[/img]
[img]https://img34.dmty.pl//uploads/202309/1695196393_jqyds9_600.jpg[/img]
[/quote]
Ja tam wolę oryginalnego probierza na selekcjonera niż hiszpańskiego
Jestem ciekaw co będziecie pisać jak Probierz osiągnie sukces?
[quote]#post1588714 Jestem ciekaw co będziecie pisać jak Probierz osiągnie sukces? [/quote]
A czym dla Ciebie jest sukces ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)