No to Kulesza wybrał kompana do szklaneczki.
Rudy był i jest bufonem ale trzymał za mordę to pijackie towarzystwo a Kulesza dobiera pod siebie.
Jedyny plus to ,ze Raki moze bedzie gral u niego
-
-
Nowa Wielka Reprezentacja Polski
A jaka jest różnica między Papszunem a Probierzem na selekcjonera, wg mnie żadna
[quote]#post1588626 A jaka jest różnica między Papszunem a Probierzem na selekcjonera, wg mnie żadna[/quote]
Mistrzostwo Polski x1
Wicemistrzostwo Polski x2
Puchar Polski x2
Superpuchar Polski x2
vs
Puchar Polski x1
Superpuchar Polski x1
Pierdolnięcie whisky x?
Doniczka x1
Z Jagiellonią też coś tam zdobył
Morderca futbolu? Kulesza przekracza granice śmieszności. Ciekawe czy będzie darł się przy linii na Lewandowskiego?
[quote]#post1588627 [quote]#post1588626 A jaka jest różnica między Papszunem a Probierzem na selekcjonera, wg mnie żadna[/quote]
Mistrzostwo Polski x1
Wicemistrzostwo Polski x2
Puchar Polski x2
Superpuchar Polski x2
vs
Puchar Polski x1
Superpuchar Polski x1
Pierdolnięcie whisky x?
Doniczka x1
[/quote]
To niema żadnego znaczenia, trener klubowy to co innego co selekcjoner, i przeważnie słabi trenerzy klubowi byli najlepszymi selekcjonerami i na odwrót
- Edytowany
Śmialiście się, że Probierz sadzi drzewko w donicy na konferencji i co ??? tak wyrosło, że aż został selekcjonerem kadry 😎 😎
Probierz postawił tylko jeden warunek (oprócz pensji) jest to brakujący element układanki, do awansu na Euro:,
Naturalizowanie Rapy 😉
Żałosny wybór , z drugiej strony ten prymityw pasuje do do tego burdelu któremu przewodzi ten burak kulesza.
Probierz selekcjonerem kadry......kuwa koniec swiata....juz mi sie odechcialo kadrze kibicowac calkowicie....furiata wybrali a nam potrzeba goscia typu Papszuna by byl stanowczy i opanowany z super wiedza o taktyce....juz kuwa widze probierza biegajacego w czasie spotkania w amoku i kurwujacego....Super wybor Kuleszy , super jak twoj caly zaje.any pzpn.....
Smialiscie sie z "Rudego" ktorego bronilem to teraz macie ,kuwa kabaret Kuleszy z Probierzem.....rewelacja !,,,
Gdyby żył Dołęga-Mostowicz to miałby gotowca do kolejnej powieści "Od zera do selekcjonera". Jestem zażenowany.... myślałem że to się jednak nie stanie.
Jeszcze się nie stało
Ja tak jak mówię się cieszę - i tak będzie gównianie ale już czekam na pudelkowe relacje Lewandowski - Probierz :)
nie wiedziałem Karv że pudełka czytujesZ.
[quote]#post1588630 Morderca futbolu? Kulesza przekracza granice śmieszności. Ciekawe czy będzie darł się przy linii na Lewandowskiego?[/quote]
Szczerze, ktoś powinien. Niech jeszcze doniczką w niego rzuci.
Będzie zabawnie. :)
To będzie wielki i widowiskowy upadek. Trzeba kupić sobie maszynkę do popcornu
- Edytowany
Co się tak denerwujecie, tutaj problemem nie jest trener, dla tego obojętne czy to będzie Ancelloti, Dalić, Karvin czy Anton albo nawet Probierz (kolejność przypadkowa).
Rozpier.. tą bandę razem z "kapitanem" i dać grać tym co mają Polskę w sercu, jeśli takich można znaleźć jeszcze w tym kraju.
.
[quote]#post1588640 Probierz selekcjonerem kadry......kuwa koniec swiata....juz mi sie odechcialo kadrze kibicowac calkowicie....furiata wybrali a nam potrzeba goscia typu Papszuna by byl stanowczy i opanowany z super wiedza o taktyce....juz kuwa widze probierza biegajacego w czasie spotkania w amoku i kurwujacego....Super wybor Kuleszy , super jak twoj caly zaje.any pzpn.....
Smialiscie sie z "Rudego" ktorego bronilem to teraz macie ,kuwa kabaret Kuleszy z Probierzem.....rewelacja !,,,[/quote] Papszun jest bardziej wk…y niż Probierz i jest strasznym bucem. A poza tym ilu Polaków grało w ostatnim meczu jaki prowadził? Dwóch? Trzech? A u Probierza wszyscy. Tu potrzebny jest selekcjoner nie trener.
[quote]#post1588648 nie wiedziałem Karv że pudełka czytujesZ.[/quote]
Przynajmniej się potrafię przyznać :)
Kulesza to zwykły pierdolec,kretyn.. Uklady ,Układziki .. prezes PZPN ..smiech na sali
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)