Sygnalizowany słaby strzał. Próbował dobitki ale trafił w słupek
-
-
Kacper Śmiglewski - silny, młody, biały Polak
Stara zasada- sfaulowany nie strzela "Karnego" i jakość strzału fatalna
[quote]#post1667424 Stara zasada- sfaulowany nie strzela "Karnego" i jakość strzału fatalna[/quote]
Historyczne. Często strzelają . Trzeba by na statystyki popatrzeć o ile są takie jaki procent skuteczności mają sfaulowani. Podejrzewam ,że żadnej wielkiej różnicy nie ma.
40 dni później
Czy Śmigło strzeli pierwszą bramkę w ekstraklasie dla nas z kadencji Kroczka ? Chyba nie.
Z calym szacunkiem dla Kacpra - niech skupi sie na treningu z pilka. Bo widac duze braki techniczne. Dzisiaj nie zrobil sztycha w zadnym aspekcie i zal bylo patrzec ile razy lezal na murawie, bo przeciwnik wygral pozycje...
Mnie rzuciło się w oczy, że Kacper dużo biega. Tylko wtedy gdy trzeba biec, to stoi, mam na myśli momenty, gdy za chwilę będzie podanie w pole karne i trzeba wywalczyć sobie pozycję. Ale dziś i tak nikt Biedrzyckiego nie przebije...
Szczerze nigdy nie byłem fanem Śmigło.
Rozumiem - pasiak, super chłopak blablabla (chuj mnie to obchodzi jak ktoś nie potrafi grać, to sport a nie kółko wzajemnej adoracji). Niestety piłkarsko to nigdy nie był, nie jest i nie będzie "mój typ zawodnika". Jedyne co mi zapada w pamięci z jego występów to fakt jak w totalnie randomowych sytuacjach melduje się w typa "ciałem" z całym impetem (oczywiście robiąc faul).
Klasyczna polska "fiziolada", chłopak wygląda jak szafa i jest zajebistym atletą ale piłkarsko to nawet ten 4ligowy snajper Tabor chowa go do kieszeni. Dziękuję za uwagę.
Niestety, ale to nie jest zawodnik na ekstraklasę i żadne zaklinanie rzeczywistosci przez decydentow nic tu nie pomoże
6 dni później
W nawiązaniu do ostatniego wpisu na temat tego talentu:
https://x.com/HubiWola/status/1921574727417573419
Tyle mi zapada w pamięci z gry Kacpra. Sorka.
[quote]#post1672307 Szczerze nigdy nie byłem fanem Śmigło.
Rozumiem - pasiak, super chłopak blablabla (chuj mnie to obchodzi jak ktoś nie potrafi grać, to sport a nie kółko wzajemnej adoracji). Niestety piłkarsko to nigdy nie był, nie jest i nie będzie "mój typ zawodnika". Jedyne co mi zapada w pamięci z jego występów to fakt jak w totalnie randomowych sytuacjach melduje się w typa "ciałem" z całym impetem (oczywiście robiąc faul).
Klasyczna polska "fiziolada", chłopak wygląda jak szafa i jest zajebistym atletą ale piłkarsko to nawet ten 4ligowy snajper Tabor chowa go do kieszeni. Dziękuję za uwagę.[/quote]
Ciężko oceniać pojedynczych piłkarzy,bo można ich skrzywdzić,przy tak wielkim kryzysie za który odpowiedzialny jest trener i prezes.
Fakt na tym filmiku dokładnie widać jak Wolni i leniwi są nasi kopacze.
- Edytowany
Widziałeś filmik z treningu przed meczem? Sztangi i ogólnie siłowa, piłkarsko dziadek na tragicznym poziomie. Ja się podłamałem tym co zobaczyłem, mizeby piłkarsko coś poćwiczyli?
Najpierw siłą, potem masa, potem piłka (lekarska).
Toż oni już budują wytrzymałość na przyszły sezon, kiedy będziemy grali o majstra.
286 dni później
Śmigło schowany do szafy u Tułacza w Puszczy.
Obecnie jest trzecim wyborem, przypomnę jedynie że Puszcza gra na jednego napastnika.
Pierwszym wyborem na chwilę obecnie wydaje się być świeżo ściągnięty Albańczyk Gjoni, na którego mocno napiera Kikis.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)