[quote]#post1555085 [quote]#post1555082 [quote]#post1555078 Po remisie z Lechem i wygranym meczu na wyjeździe powinna być taka sama lub większa co ostatnio😉[/quote]
Jak będzie 10k to sukces moim zdaniem [/quote]
Niestety masz rację śmiem twierdzić że 10tyś nie będzie a o 12 jak z Lechem to sarkazm.[/quote]
Kibiców Jagiellonii ma być około 500 osób także frekwencja dzięki nim również pójdzie w górę ale nie możemy stać i się patrzyć tylko kupować bilety i dopingować nasza Craxe
-
-
Cracovia vs Jagiellonia Białystok, sobota 5 listopada, godz. 15:00
- Edytowany
A co to jest Craxa?? jakis srodek na hemoroidy ktory uzywasz i potajemnie lokujesz produkt w swoim poscie?
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2022-10/6e4f0327-744d-4329-8864-84e1adc2997b-jpeg-93050785.jpeg[/img]
w Białymstoku nastroje jedynie trochę lepsze niż u nas...
Trzy wygrane na początek i trzy wygrane na koniec!
Nie mam nic przeciwko!
[quote]#post1555099 A co to jest Craxa?? jakis srodek na hemoroidy ktory uzywasz i potajemnie lokujesz produkt w swoim poscie? [/quote]
Przecież ten skrót od dawna funkcjonuje. Z tego co pamiętam była seria vlep z 20 lat temu "Craxa na maxa" plus na Kozłówku wisi/wisiał napis "Craxa". Od dzieciaka pamiętam że funkcjonowało to słowo w obiegu i było przez naszych kibiców używane
[quote]#post1555128 [quote]#post1555099 A co to jest Craxa?? jakis srodek na hemoroidy ktory uzywasz i potajemnie lokujesz produkt w swoim poscie? [/quote]
Przecież ten skrót od dawna funkcjonuje. Z tego co pamiętam była seria vlep z 20 lat temu "Craxa na maxa" plus na Kozłówku wisi/wisiał napis "Craxa". Od dzieciaka pamiętam że funkcjonowało to słowo w obiegu i było przez naszych kibiców używane[/quote]
Moze i bylo uzywane jakis czas temu,ale w jakis dziwny sposob deprecjonuje piekna nazwe Cracovia.
[quote]#post1555135
Moze i bylo uzywane jakis czas temu,ale w jakis dziwny sposob deprecjonuje piekna nazwe Cracovia.[/quote]
Kwestia gustu. Bardziej skręca mnie w środku jak słyszę Cracovia Kraków
W Mielcu wiele lat temu był napis "CRAXA" , nie wiem czy dalej istnieje.
Ale zgadzam sie, że nie ma "Cracovii Kraków" tylko sama "Cracovia" (tak jak AS Roma Rzym itp.) Zresztą wystarczy przyjrzeć się banknotowi 50 zł :)
Co do meczu: WRZUĆ DO POTOKU!.. Tylko 3 pkt 2-0; 3-0 jeden ciul, pewne zwycięstwo z czystym kontem jak z Zagłębiem
[quote]#post1555140 W Mielcu wiele lat temu był napis "CRAXA" , nie wiem czy dalej istnieje.
Ale zgadzam sie, że nie ma "Cracovii Kraków" tylko sama "Cracovia" (tak jak AS Roma Rzym itp.) Zresztą wystarczy przyjrzeć się banknotowi 50 zł :)
Co do meczu: WRZUĆ DO POTOKU!.. Tylko 3 pkt 2-0; 3-0 jeden ciul, pewne zwycięstwo z czystym kontem jak z Zagłębiem[/quote]
Od kiedy jest kosa z Jagiellonią?
[quote]#post1555153 [quote]#post1555140 W Mielcu wiele lat temu był napis "CRAXA" , nie wiem czy dalej istnieje.
Co do meczu: WRZUĆ DO POTOKU!.. Tylko 3 pkt 2-0; 3-0 jeden ciul, pewne zwycięstwo z czystym kontem jak z Zagłębiem[/quote]
Od kiedy jest kosa z Jagiellonią?[/quote]
Mniej więcej od daty kręcenia 666 odcinka Mody Na Sukces
[quote]#post1555153 [quote]#post1555140 W Mielcu wiele lat temu był napis "CRAXA" , nie wiem czy dalej istnieje.
Od kiedy jest kosa z Jagiellonią?[/quote]
Od zawsze one mieli zgodę z gts.
[quote]#post1555010 znowu mecz i kotlety trzeba robić.🤪[/quote]
Meczyk o 15:00 więc pora idealna na kotleta.
Już nie mogę się doczekać soboty!😂
Obserwując forum to moda na kotleta przemija, przyszły nowe trendy - lepsiejsze.
Najważniejsze to zakomunikować [b]nie będę oglądał[/b]
A później pochwalić się co będzie się w tym czasie robić : np. gra w szachy podwodne, bieganie za autobusem... i takie tam...
Ale nie oglądam - słowa klucz, na topie.
Nie oglądam się na innych, idę na Pasy w sobotę 😎
- Edytowany
[quote]#post1555160 Obserwując forum to moda na kotleta przemija, przyszły nowe trendy - lepsiejsze.
Najważniejsze to zakomunikować [b]nie będę oglądał[/b]
A później pochwalić się co będzie się w tym czasie robić : np. gra w szachy podwodne, bieganie za autobusem... i takie tam...
Ale nie oglądam - słowa klucz, na topie.[/quote]
Czyli wynika z tego, że ten przysłowiowy kotlet a la Kruszyna przy telewizorze w czasie meczu Cracovii nie jest jeszcze najgorszym rozwiązaniem.
Jak widać nowomoda na bojkot naszych meczów a la Santo jest jeszcze gorsza.
A może następnym etapem będzie chwalenie się oglądaniem innych meczy ekstraklapy a może nawet Fortuny I liga, bo tam zawodnicy grają na pełnym wkurwie i nie wieje nudą jak na naszych meczach?
Kto tam wie...😍
Najważniejsze żeby się przypierdzielić .
Lata mi czy Santo to, a Kruszyna tamto. Odpowiadam tylko za siebie i robię co mogę czyli niewiele.
A mi się tam podoba hasło "Craxa na maxa" idealnie pasuje jako motto działań panafilipiakowych :D
[quote]#post1555164 Najważniejsze żeby się przypierdzielić .
Lata mi czy Santo to, a Kruszyna tamto. Odpowiadam tylko za siebie i robię co mogę czyli niewiele.[/quote]
Dokladnie...
Ewidentnie widac ze swoje zycie maja tak smutne i nudne ze musza sie innych zyciem zajmować i komentowac...
Ogólnie bije z forum pesymizm i bezsilność.
Nietety Cracovia nie daje optymizmu i radości, zamiast światełka w tunelu zawsze mamy w nim lokomotywę i obawiam się że w sobotę znowu nadjedzie.
- Edytowany
[quote]#post1555164 Najważniejsze żeby się przypierdzielić .
/quote]
Trolle z reymonta włażą tu jak do siebie i pierd*** na każdy temat.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)