[quote]#post1587255 ...ę i jakiś pajac znowu mu wybrał grę całe 45 minut pod oślepiające słońce?[/quote]
Ten "pajac" był z Kielc. Nie zauważyłeś, że my zaczynaliśmy od środka?
-
-
Sebastian Madejski - witamy w Pasach!
nie, ale dziwne, że zawsze gramy pod słońce, chociaż prawdopodobieństwo gry od środka wynosi 50%
Nie zawsze. Srednio co drugi raz.
Mnie bardziej irytowało, że widząc że słońce oślepia Madejskiego nikt z ławki nie wpadł na pomysłżeby dać mu czapeczkę.
[quote]#post1587299 [quote]#post1587255 ...ę i jakiś pajac znowu mu wybrał grę całe 45 minut pod oślepiające słońce?[/quote]
Ten "pajac" był z Kielc. Nie zauważyłeś, że my zaczynaliśmy od środka?[/quote]
Hahahaha, dobre!
Jeden Rabin mówi tak, a drugi tak!🤗
- Edytowany
[quote]#post1587308 Nie zawsze. Srednio co drugi raz.
Mnie bardziej irytowało, że widząc że słońce oślepia Madejskiego nikt z ławki nie wpadł na pomysłżeby dać mu czapeczkę.[/quote]
A może nie lubi w czapce bronić? Ostatnio mało który bramkarz to robi. Naprawde masz go stary za idiotę , który widząc pogodę czapki by nie zabrał jakby w niej chciał bronić?
Jesli woli zaslaniac sie reką, co robił, to rzeczywiscie nie najlepiej swiadczyło by o jego inteligencji
Też sobie o tym pomyślałem, że może niewygodnie mu bronić w czapce.
Mnie bardziej irytowało, że widząc że słońce oślepia Madejskiego nikt z ławki nie wpadł na pomysłżeby dać mu czapeczkę.[/quote]
bo byla dostepna tylko czapka prezesa z pyty boa... a ona raczej na zime a nie na slonce...
[quote]#post1587301 nie, ale dziwne, że zawsze gramy pod słońce, chociaż prawdopodobieństwo gry od środka wynosi 50%[/quote]
Tych sytuacji, że gramy przy zachodzącym słońcu nie ma znowu aż tak wiele, ale nie jest prawdą, że zawsze gramy pod słońce.
W kwietniu z Lechią na 100% Jugas zmieniał połowy, a tym sezonie chyba jeden raz też była zmiana.
Z Koroną pierwszy raz w tym sezonie graliśmy pod słońce.
@ssj#3515 no dla mnie ma - jak jest spokój i ma sporo miejsca to wybicia ma bardzo dobre, jak jest naciskane to również nie psuje 100%, ale tu jest już różnie. I to może poprawić żeby wskoczyć na jeszcze wyższy poziom.
(To piąstkowanie dla mnie też było niepewne, ale fakt, miał pod słońce i trudno się tego czepiać).
Zgoda, że z Karolem mogłoby być różnie.
Generalnie kolejny niezły mecz SM i cieszy zero z tyłu.
Za wiele roboty nie miał, ale w pojedynkę mógł nam mecz załatwić gdyby ten koleś któremu podał patelnię wiedział co to jest lobowanie.
Seba jak na razie ok , prawdziwy czas próby przyjdzie w meczach z Lechem, cwelami czy medalikami .
Nie każdy sędzia pozwoli grać w czapce , ze względu na to że możesz dostać w daszek piłką , tak samo jak nie możesz grać w obrączce , zegarku , łańcuszku , kolczykach itp
Pokaż mi taki mecz, gdzie sędzia kazał zdjąć bramkarzowi czapke.
Jeszcze nie było, ale jeśli będzie to na pewno będzie to bramkarz Cracovii a sędziował będzie Stefan Skichuj.
https://weszlo.com/2023/09/05/sebastian-madejski-wywiad-cracovia-motor-lublin/
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2023-09/1000002850-jpg-54795351.jpg[/img] Na tt bramkarze z największą ilością czystych kont, Madejski 3 ale nie uwzględniony...
8 dni później
Dzisiaj znowu dobry występ, przy straconych bramkach nie miał szans
Pierwsza bramka po palcach choć to raczej nie był błąd.
Z tej odległości i tej mocy strzału to chyba byłby cud jakby obronił. To, ze jeszcze zdążył palcami dotknąć to tylko świadczy o dobrym refleksie. Ogolnie na razie wydaje się, ze najlepszy bramkarz jakiego mieliśmy od lat. Oby nie obniżył lotów jak każdy dobry grajek wchodzący w to Flipiakowe bagno.
Ostatnio , nasz najlepszy transfer .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)