ℹ️ Niezwykle miło nam poinformować, że do Najstarszego Klubu Sportowego w Polsce dołączył 24-letni Japończyk, 🇯🇵 𝐓𝐚𝐤𝐮𝐭𝐨 𝐎𝐬𝐡𝐢𝐦𝐚!
🔗Więcej informacji 👉 https://bit.ly/3AZesBJ
-
-
Takuto Oshima - witaj w Cracovii ;)
2 lata to krótki kontrakt. jak odpali to nie zdążą przedłużyć.
Witamy w Cracovie , bądź wzmocnieniem zespołu i graj na miarę oczekiwań ! 👍
Powodzenia Tsubasa, bądz wzmocnieniem jak w Nankatsu
Ktoś mi wytłumaczy jaki jest sens ściągania takiego zawodnika? Gość nie ma żadnych liczb, gra w średniaku ze słowackiej ligi, to ma być jakieś konkretne wzmocnienie? Mimo wszystko, życzę mu powodzenia i wszystkiego co najlepsze dla jego kariery u Nas. Ale jakby mógl ktoś wyjaśnić to bym był wdzięczny.
Licze na ten japonski etos pracy i mila niespodzianke.
Badz naszym(om) Honda.
[quote]#post1541020 Licze na ten japonski etos pracy i mila niespodzianke.
Badz naszym(om) Honda.
[/quote]
Dokładnie to co ten demon wyżej.
- etos pracy Japończyka
-technika użytkowa (jest to widać, tak jak u Thiago zresztą)
- zaskoczenie/niespodzianka/fart
[quote]#post1541018 Ktoś mi wytłumaczy jaki jest sens ściągania takiego zawodnika? Gość nie ma żadnych liczb, gra w średniaku ze słowackiej ligi, to ma być jakieś konkretne wzmocnienie? Mimo wszystko, życzę mu powodzenia i wszystkiego co najlepsze dla jego kariery u Nas. Ale jakby mógl ktoś wyjaśnić to bym był wdzięczny.[/quote]
hahahahaha jest :D nie szczela :D to hujowy :D
😬 😢 🤑 🙃 😂 🤣 😅 😆
niby nie szczela, ale i tak szczelił więcej niż Riva
Nie szczela, bo japońskie tradycja to broń biała. Tak że oczekuję wielu asyst i skutecznego użycia sztuk walki, w tym zdradzieckich fauli nie ukaranych kartką.
Witaj, miej się dobrze i przekonaj niedowiarków:)
Witam. Spełnienia marzeń, bo to by oznaczało naprawdę dobrą grę w Pasach.
Przypominam, że jego marzeniem (a wiadomo, że każdemu wolno) jest gra w angielskiej Premier League.
A odczucia własne po transferze: było kilku z bardziej znanymi nazwiskami, którzy mniej lub bardziej zawiedli, to może Takuto, w tym momencie prawie totalny no-name, zaskoczy i sprawi nam radość?
Weźcie wywalcie tego "shoguna" z tytułu. Albo chociaż dodajcie spację przed emotką. Jedno i drugie lekki cringe.
Nie wiem, co wniesie do Cracovii. Oby to nie były kolejne zmarnowane pieniądze i transfer na łapu-capu.
Lubię technicznych zawodników, więc na początek ode mnie mały kredycik zaufania.
Jedz te pierożki i graj jak najlepiej.
Witam walnij hattrika w derbach.
A nie, przepraszam, coś mi się pomyliło
[quote]#post1541039 Witam walnij hattrika w derbach.
A nie, przepraszam, coś mi się pomyliło[/quote]
Po prostu walnijj hat-tricka w jakimkolwiek meczu, a jeśli już nie, to bądź po prostu przydatny.
Nie wiem, asysta raz na 2 mecze, gol raz na 3-4 mecze, i po kilka dobrych sytuacji które w każdym meczu wypracujesz kolegom.
Bądź Samurajem Cracovii bewzględnym w walce za jej barwy.Witaj.
- Edytowany
Liczb niema ale... Ja tam w nim widze przydatność dla drużyny. Po filmiku...: Dużo widzi, szybko przebiera nóżkami, obiema umie kopnąć i nie pląta się miedzy nimi piłka. Szybko podejmuje decyzje.
Zdrowia i powodzenia!!
Witam i życzę oczarowania Nas kibiców Cracovii i całej Ekstraklasy
[quote]#post1541047 Bądź Samurajem Cracovii bewzględnym w walce za jej barwy.Witaj.[/quote]
Niczym nasz legendarny Szogun.
Witaj Kolego w Cracovie!
Powodzonka!
> Nie szczela, bo japońskie tradycja to broń biała.
Nie sposób się z tym zgodzić. Łucznictwo ma w Japonii bardzo bogatą tradycję.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)