Nie stać ich
-
-
BENJAMIN KÄLLMAN w Cracovii - witaj Finie :-)
- Edytowany
I w ogóle niesmaczny pomysł. Beznadziejny.
Dodam tylko, że najwięksi utracjusze ligi (Lech, Legia, Raków) kupowali niewypały za kwoty znacznie powyżej tej, o której tu mowa. Taki Ba-Loua kosztował 1,2 mln Euro. Mam nadzieję, że nasz nowy Prezes nie sprzeda Kallmanna za frytki.
Oni chyba w pierwszej kolejności polują na tego ze Śląska Wrocław expozito nie wiem jak się dokładnie to pisze......a nasz Fin jest wyceniany ponoć na około 700 tys euro
Po takim sezonie spokojnie 2-3 banki.
Tylko trzeba PRZEDŁUŻYĆ KONTRAKT!
Trzeba więcej zapłacić. Już nie pomoże samo wezwanie do wojska by Beniamin odbył służbę wojskową.
Czytałem że chcą z psiarni hiszpana.
@mariusz#134
Ale którego...ich tam cała buda jest...xd
Zapewne chodzi o Rodado który im strzelił połowę bramek
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-05/img-20240524-113223-147-jpg-59080219.jpg[/img]
Już lampucera pcha swoje brudne łapska tam gdzie nie trzeba. Spierdalać od Benka!
[quote]#post1622020 Oni chyba w pierwszej kolejności polują na tego ze Śląska Wrocław expozito nie wiem jak się dokładnie to pisze......a nasz Fin jest wyceniany ponoć na około 700 tys euro [/quote]
Przepisali wartość bezpośrednio z Transfermarkt idioci,każdy rozsądny kto interesuje się piłką powinien wiedzieć że w słabszych ligach takich jak nasza te wartości mają się nijak do rzeczywistości są niedoszacowane lub przeszacowane
- Edytowany
[quote]#post1622039 @mariusz#134
Ale którego...ich tam cała buda jest...xd[/quote]
Mówimy o napastnikach więc tak jak napisał kolega chodzi o roladę hiszpańską ;)
Takiego Rodado to ja bym chciał u nas!
- Edytowany
[quote]#post1622066 Takiego Rodado to ja bym chciał u nas! [/quote]
W czym problem można go wykupić z gts-u. Jak psy nie awansują na bank nie zostanie dłużej na 2 poziomie rozgrywek.
Problem w tym że zaraz przywlecze pchły,wściekliznę,nosówkę i kleszcze.
- Edytowany
Za chwilę sezon ogórkowy i wokół cweli już się robi spory ruch .Medialny . Czytam , że są zainteresowani Rodado, Exposito i naszym Benkiem . A być może z tego wyjdą nici .
- Edytowany
Dlatego tej dziwki "L" nie lubię. Myśli kurwa jedna, że może sobie tak wziąć...
Q do kiedy ma kontakt? Kiedy był wątek z kontraktami, ale teraz na tym forum nowym graniczy z cudem coś znalezc
- Edytowany
[quote]#post1622136 Q do kiedy ma kontakt? Kiedy był wątek z kontraktami, ale teraz na tym forum nowym graniczy z cudem coś znalezc[/quote]
Z tego co pamiętam to 30.06.2025
EDIT:
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-05/screenshot-20240524-163907-samsung-internet-jpg-32406464.jpg[/img]
- Edytowany
[quote]#post1622136 Q do kiedy ma kontakt? Kiedy był wątek z kontraktami, ale teraz na tym forum nowym graniczy z cudem coś znalezc[/quote]
Kurna, ja wiem, że kiedyś to było fajniej, szare forum było najlepsze i nic się z nim nie może równać, nowy stadion w porównaniu ze starym, gdzie można było chodzić po koronie i w zależności od okoliczności zmieniać sektory, to jakaś popierdółka, ale jak można nie znaleźć przyklejonego na samej górze wątku?
Założony przez generałów Armii Czerwonej Brodziłowskiego i Popławskiego klub CWKS Warszawa zamierza zabrać nam Kallmana:
https://www.sport.pl/pilka/7,65039,31003466,legia-szykuje-hitowy-transfer-chodzi-o-napastnika-z-ekstraklasy.html
Ciekawe ile jeszcze ta atrapa CSKA Moskwa będzie bruździć w polskim sporcie. Przypomnijmy, że przedwojenna Legia została rozwiązana w 1938 roku przez MSW. W 1945 roku powstał sztuczny twór przywieziony na bagnetach czerwonoarmistów.
57 dni później
Bramka to głównie jego zasługa, znakomite zachowanie, bo nie jeden napastnik by się podpalił i zajebał w Placha
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)