A przy bramce zwrotność mega!
-
-
Patryk Makuch - Witamy w Cracovii!
BRAWO BRAWO i jeszcze raz BRAWO!
Chyba jakiś polski dobry stolarz oheblował to drewno bo wczoraj najlepszy na boisku.
Różnie można oceniać jego umiejętności techniczne, ale nie można mu odmówić, że daje z siebie bardzo dużo. Biegał wczoraj, ile mógł. Zresztą w meczu z Lechem też to było widać. Dla mnie to najważniejsze przy ocenie zawodnika. Może przegrać z lepszym od siebie taki czy inny pojedynek, ale musi walczyć. A jak walczy cały zespół, to ostatecznie musi być dobrze. Była brzydka wpadka z Puszczą, ale ogólnie pod nowym trenerem jest dużo takiej pozytywnej energii.
Miałeś we mnie największego krytyka, bo ciężko było znaleźć wcześniej jakieś pozytwy w grze. Na ten moment zwracam honor i mam nadzieję, że to nie wszystko. To raczej nie przypadek, że zmiana w grze nastąpiła razem ze zmianą trenera.
Nie tylko u Ciebie @tofi#4639 tak było bo Patrykowi nie można było odmówić walki i serducha w każdym meczu ale brakowało tego czego dokonał wczoraj.Jakby z numerem 7 grał inny zawodnik aż miło było patrzeć.
Dziękujemy bardzo za piątek, prosimy o ... wystarczy tyle samo, na razie
- Edytowany
Dobry mecz w jego wykonaniu...ale mam jedno "ale" musi się odzwyczaić wywracania w polu karnym przez wiatr. 😉
https://gazetakrakowska.pl/patryk-makuch-chcialbym-co-najmniej-wyrownac-ubiegloroczny-rezultat/ar/c2-18511245
Zachęcamy!☺
12 dni później
Kolejny bardzo dobry mecz.Brawo Patryk oby w sezonie 24/25 tylko takie.
Dzisiaj dwa idealne podania do Rakoczego, oba zakończyły się golami. Brawo Patryk
Patryk dziś zaliczył bodaj szóstą asystę . To daje obraz , jak bardzo jest drużynie potrzebny .
- Edytowany
Nie tylko asysty. To tylko "truskawka na torcie". Walka jaką wkłada Patryk w każdy mecz przykrywa jego niewątpliwe braki techniczne.
To już kolejne kluczowe podania /zagrania/.
Cracovia znalazła Ci boiskowa rolę, która pasuje wszystkim.
Ileż to drewna na niego rzuciliśmy aż wreszcie udowodnił że jest bardzo ważnym zawodnikiem w naszej drużynie.
Zajebiste te podanie przy golu na 2-0.
Podanie na 2-0 ciasteczko...
pracuje dla druzyny brawo....
Przy pierwszej bramce też idealnie Rakoczego wypatrzył. Przy obu Patryk swoim podaniem zrobił kolosalną robotę.
Idealnie w tempo, z wyczuciem, naprawdę Super!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)