a gdzie nasza "Pesteczka" bez niego słabo to wygląda
-
-
Cracovia - Zagłębie Lubin poniedziałek 18.04 godz. 12-30
Panowie czy doczekam się na płocie paru słów o Bałdysa głupocie ?
Zawsze mamy wygrywać ... walczyć trenować, Cracovia musi panować ! Nie tylko w Krk, ale wszędzie gdzie się da. Najwyższy czas skończyć z frajerskim przegrywaniem ze słabiakami, ktoś musi przemówić do grajków, mam nadzieję że JZ odrobił lekcje i przeczytał forum po ostatnim meczu xD
Nie chcę widzieć w 1 składzie Pellego i Hanci, niech pojawi się ktoś z nową i świeżą szansą na grę ... no i Rivie dalbym jeszcze szansę bo się rozkręca chłop ewidentnie.
My gramy w kratkę, z Warta zagraliśmy dno i przegraliśmy...dlatego teraz z Lubinem nie przegramy 😎
Myśląc trochę o przyszłym sezonie i biorąc pod uwagę mizerię poprzedniego meczu widzę taki skład:
1-3-4-2-1
Hroššo
Rapa, Jablonski, Ghita,
Hanca/Kaka, Knap, Hebo, Pestka
Rakoczy/Hanca, Myszor
Rivaldinho
Zrezygnował bym z Rodina, i tak jest za słaby, żeby budować wokół niego obronę a Jablonskiemu przydadzą się minuty. Rakoczy ostatnio słabo ale nie gorzej niż człapiący Pelle.
Mam nadzieję, że w głębi duszy kibice Cracovii jednak czują, że Zagłębie powinno mieć te 3 punkty, tylko się do tego głośno nie przyznają. A potem w derbach gts pogrążyć. Trzeba czasem zrobić co tylko jesteśmy w stanie aby potem sobie powiedzieć - zrobiliśmy maksimum ile można było aby wypchnąć z ligi złą sąsiadkę. A więc niech jeszcze ten jeden raz stanie się to co przed tygodniem z Wartą. Jeśli jednoczesnie Śląsk wygra to pięknie wtedy wszyscy rywale odskoczą tym co życzymy spadku. Już się po tej kolejce psychicznie mogą załamać
@marzena244#9364 Tesco wyszło z Polski. Został Wam McDonald's w Lubinie 😎
W pierwszej kolejności musimy myśleć o sobie , w poniedziałek wygrana i trzy punkty a pózniej wygrana w derbach i w ten sposób mały prezent dla Zagłebia .
My jesteśmy tak słabi, ze nie musimy się "podlkadac" żeby przegrać.
[quote]#post1529984 W pierwszej kolejności musimy myśleć o sobie , w poniedziałek wygrana i trzy punkty a pózniej wygrana w derbach i w ten sposób mały prezent dla Zagłebia .[/quote]
I to mi się podoba - tylko w ten sposób powinniśmy rozumować! To jest prawdziwy Pasiak, w którym nie ma żadnych dziwnych i pokrętnych podstępów!
- Edytowany
Bezsens myślenia w kategoriach oddawania punktów na ileś kolejek przed końcem ligi pokazuje przykład Warty. Zagraliśmy z nimi beznadziejny mecz (nie twierdzę, że celowo) co powoduje, że w chwili obecnej mają więcej punktów niż my, najprawdopodobniej w ostatniej kolejce będą mieli zapewnione utrzymanie i nie specjalnie sprężą się na mecz z gts zapewniając kundlom utrzymanie. Tymczasem my, jeśli nadal będziemy bawili się w świętych Mikołajów będziemy do ostatniej kolejki walczyli o utrzymanie ze Stalą. Całe szczęście, że z nimi wygraliśmy dzięki czemu mamy więcej punktów i mamy lepszy stosunek bezpośrednich meczów.
Z perspektywy kolejnych meczów lepiej było zdobyć punkty na Warcie i oddać Zagłębiu
Zawsze jest jakaś perspektywa kolejnych meczy w naszej nieprzewidywalnej lidze. Dlatego życzę ZL zwycięstwa w każdym meczu od kolejki 30 do 34
[quote]#post1529970 Mam nadzieję, że w głębi duszy kibice Cracovii jednak czują, że Zagłębie powinno mieć te 3 punkty, tylko się do tego głośno nie przyznają. A potem w derbach gts pogrążyć. Trzeba czasem zrobić co tylko jesteśmy w stanie aby potem sobie powiedzieć - zrobiliśmy maksimum ile można było aby wypchnąć z ligi złą sąsiadkę. A więc niech jeszcze ten jeden raz stanie się to co przed tygodniem z Wartą. Jeśli jednoczesnie Śląsk wygra to pięknie wtedy wszyscy rywale odskoczą tym co życzymy spadku. Już się po tej kolejce psychicznie mogą załamać[/quote]
Widać na kilometr, że to jest prowokacja Marzeny Sarapaty...
[quote]#post1530027 Z perspektywy kolejnych meczów lepiej było zdobyć punkty na Warcie i oddać Zagłębiu[/quote]
Najlepiej nikomu punktów nie oddawać i być [b]dumną Cracovią[/b], niż (jak niedawno nazwano klub w internetach) [b]Coruptovią[/b] 😡
Ja się w 100% zgadzam. Myślę że ten kto myśli o wygraniu meczu nie jest prawdziwym kibicem Cracovii. Po latach upokorzen możemy przyczynić się do spadku GTS. Trzymam kciuki za miedziowych i naszych piłkarzy, żeby się położyli. Potem w derbach my zapewniamy utrzymanie a GTS OWI spadek
- Edytowany
Czas dać odpocząć od forum paru zwolennikom [spoiler]dawania dupy[/spoiler].
Moderatorzy, litości!
//Szymański: co drugi mądrzejszy, nie wyrażamy się w ten sposób
[quote]#post1530036 Ja się w 100% zgadzam. Myślę że ten kto myśli o wygraniu meczu nie jest prawdziwym kibicem Cracovii. Po latach upokorzen możemy przyczynić się do spadku GTS. Trzymam kciuki za miedziowych i naszych piłkarzy, żeby się położyli. Potem w derbach my zapewniamy utrzymanie a GTS OWI spadek[/quote]
Pisanie takich rzeczy przez kibiców Cracovii (?) jest bardziej upokarzające niż tytułu gts'u...
[quote]#post1530036 Ja się w 100% zgadzam. Myślę że ten kto myśli o wygraniu meczu nie jest prawdziwym kibicem Cracovii. [/quote] [b]A ja myślę, że ten kto myśli o celowym niewygraniu meczu nie jest prawdziwym kibicem Cracovii - ba, chyba w ogóle nie jest kibicem Cracovii.[/b] Dla kibica Cracovii najważniejsza jest Cracovia i ona ma wygrywać. Ja też nie lubię sąsiadki zza Błoń (bardzo nie lubię), ale my jesteśmy CRACOVIA! Klub o pięknych tradycjach, o wspaniałej historii. My mamy grać czysto! Dlatego m.in. kochany tę Cracovię, że nie dała się skusić milicji i ubecji, i pałętała się po niższych ligach, gdy różne ubeckie i PRL-wojskowe firmy zyskiwały profity. I co, my teraz mamy grać niesportowo???? NIEDOCZEKANIE! To nie z Cracovią takie numery!
hola, hola,
czy obecna Cracovia to ta dawna "o pięknych tradycjach i wspaniałej historii" ?
to zwykły korporacyjny bubel,
ludzie, tu trza Filipioka napiętnować i gonić z Klubu, a nie tych, którzy UBecję chcą spuścić do drugiej ligi
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)