jakby przeciwko nam gwizdneli takie cos w derbach, to by wam cisnienie czaszki rozjebalo. Dramatyczny sedzia, kolejny kurwa Marciniak
-
-
[27] Stal Mielec - CRACOVIA [01.04.2022] 18:00
Riva dziś piękne piłki posyła
Ale ten bramkarz Stali to nieźle ujebany, jakby z kopalni wyszedł :)
[quote]#post1528217 haha, ewidentnie Filipiak ustalał dzisiejszy skład[/quote]
Niezłe mu poszło w takim razie ;)
Brawo Hrosso. No nie ta Cracovia
Przy tym wolnym i Karolu w bramce, byłoby 1:2.
Hrosso wg Zewlakowa ma dluzsza lewa reke.
- Edytowany
"Hrosso obronił strzał dłuższą ręką" :)
"Ale ten bramkarz Stali to nieźle ujebany, jakby z kopalni wyszedł"
Ja z kopalni wyjeżdżałem mniej ujebany.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2022-04/image-png-37208188.png[/img]
W pierwszej połowie oddaliśmy 12 strzałów z czego 7 celnych. Czyli chce nam się grać!
- Edytowany
[quote]#post1528251 "Hrosso obronił strzał dłuższą ręką" :) [...][/quote]
Analogia do "dłuższego" i "krótszego" słupka. ☺
Dobrze gramy, zasłużenie prowadzimy. Melepeta w żółtym wdzianku nie musi nam pomagać.
Bardzo dobra taktyka na takie boisko - strzały z każdej pozycji.
Na bramce, o dziwo, bramkarz.
No cóż może sędzia akurat dostał jakąs bryłą spadającego z nieba lodu w oko i nie widzial dokładnie. Wynik cieszy, dobrze się mecz ogląda, jeszcze jedna brameczka więcej i git :)
Doping w 1 połowie naszych - super !
Choć statystyka podań , posiadania piłki na korzyść rywala to my dyktujemy warunki .Więcej strzałów, więcej sytuacji .Tak trzymać panowie .👍
Karny na 1szy rzut oka dziwny, ale tam chyba był taki zbieg okoliczności, że Rapa się zabuksował i musiał na dwa razy odbijać się z prawej nogi, przez co obrońca nie dotknął go zamachując się, tylko mu stanął na stopie. Jedyne wytłumaczenie dla mnie.
Jakby mi ktoś powiedział, że Ronaldinho najlepszy mecz w Pasach zagra na śniegu, to bym się chyba po głowie popukał.
Chyba, ze grząski teren mu plażę przypomina 😉
Szkoda, że ta akcja traci 98%% urody przez to gówno na murawie bo by była akcja rundy.
Ogólnie ładnie ciśniemy. Oby tak dalej.
Hanca dożywotni zakaz wykonywania karnych (!) NIe wiem czemu nie strzelał Rivaldinho.
W losowaniu MŚ: Argentyna, Meksyk, Polska
- Edytowany
.
Ciekawe jak zagra Pelle
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)