Pasy muszą wreszcie wygrać i zdobyć 3 punkty.Mam nadzieje że nie będzie słychać tych pizd z Gliwic i lizania dupy cwelom z Reymonta.
-
-
[26] Cracovia - Piast Gliwice 20.03.2022 (niedziela) godz. 15:00
Knap to drugi Dąbrowski, ten sam talent i profil zawodnika. Probierzowi trzeba dziękować że go ściągnął, może kiedyś odkupi tym winy za Dąbrowskiego którego się pozbył.
Co do meczu to cieżko stwierdzić jak będzie. Piast złapał formę, mają mocny skład mega i ciężko z nimi będzie ugrać coś więcej niż remis
Nie widzę powodu do defetyzmu.
koziołek zmienił tytuł na [26] Cracovia - Piast Gliwice 20.03.2022 (niedziela) godz. 15:00.
Ku mojej "radości" w niedzielę wraz z piłkarzami na boisko wybiegnie nasze bożyszcze , D. Stefański ☹️
[quote]#post1527083 Ku mojej "radości" w niedzielę wraz z piłkarzami na boisko wybiegnie nasze bożyszcze , D. Stefański ☹️[/quote]
W taki razie trzeba zagrać tak, żeby ta qrwa nie miała nic do powiedzenia
Mam nadzieje że go "pozdrowimy" po pierwszym gwizdku
Proszę o transparent na A/B: STEFAN SKICHUJ
Nawet mi się nie chce sprawdzać jak ten pan nam gwizdał w przeszłości.
Maja czarni tupet, żeby wyznaczać go do sędziowania Cracovii i to przy ul. J. Kałuży
Przez minione dziesięciolecia różne mieliśmy historie nam sędziowania. Normalne, słabe, ch.ujowe, pod nas, pod kogoś, do wyboru, do koloru.
Ale zaprawdę powiadam Wam większej k.u.r.w.y od stefańskiego nie było, nie ma i oby nie było w przyszłości. Ordynarnego przekręcenia nas z Legią nigdy nie zapomnimy.
Transparent zaproponowany przez Rocka powinien wisieć na AB, na EF, na GH, na D, na I, na masztach przed stadionem, na wieżach Mariackich, na murach Wawelu i na Kładce Bernatce!
Wpisujcie miejsca i miasta gdzie jeszcze powinny zawisnąć te transparenty ;-)
Chciałbym zobaczyć flagę 'Bóg wybacza, Cracovia nigdy' i 5-minutowy doping dla Daniela Stefańskiego
- Edytowany
Teraz to już pytanie czy ten mecz się w ogóle odbędzie.
Wcześniej była mowa tylko o trenerze.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2022-03/image-png-67300952.png[/img]
[quote]#post1527106 Teraz to już pytanie czy ten mecz się w ogóle odbędzie.
Wcześniej była mowa tylko o trenerze.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2022-03/image-png-67300952.png[/img][/quote]
Odbędzie się.
Główny cel meczu: zarazić Stefańskiego.
Wątpię aby mecz się odbył, będą robić wszyskto żeby przełożyć jak nie ma pewnego utrzymania
Niemozliwe, przeciez Vladimir zniszczyl wirusa.
Mineło tyle czasu, a mnie dalej łapie wkurw jak słyszę o tej kurwie stefanskichuj...
Zmienią sędziego i nagle się okaże, że wszyscy są zdrowi i do gry. To nie może być przypadek, że ogłaszają Stefańskiego i w ten sam dzień nagle się wszyscy rozchorowali.
Podoba mi się ta wersja, ale niestety... udawać, ze w drużynie jest covid się nie da, są wymagane certyfikaty.
Przepisy stanowią, że spotkanie można przełożyć w następujących przypadkach:
- gdy na 24 godziny przed meczem klub dysponuje 13 lub mniejszą liczbą zgłoszonych graczy,
- nie jest dostępny bramkarz lub młodzieżowc z ujemnym wynikiem testu, zgłoszony do rozgrywek lub występującego w zespole rezerw, lub w przypadku braku rezerw – występującego w najstarszym roczniku juniorskim,
- gdy właściwy organ sanitarny wyda decyzję o objęciu kwarantanną całego zespołu. Mecz takiej drużyny zostaje przełożony, jeśli kwarantanna obejmie okres do 48 godzin przed planowanym spotkaniem.
Jeżeli Stefański będzie gównym to jechać po nim jak po suce.CRACOVIA NIE WYBACZA !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)