Wyjatek od reguly, tak jak na cwelce oparty o geniusz jednego zawodnika, jakim dla nas byl Javier Hernandez.
P.S. Santo, licze na lajka;)
-
-
[22] Baba Jaga - Cracovia sobota 19 lutego , 15:00
Za Miczurina gralismy tak, że wiecej nie chciałbym słyszeć nazwy jaką nas obdarzono - dośrodkovia .
B.Frankowski z Torunia poprowadzi nasz mecz z Potoczanką .
za www.90minut.pl
- Edytowany
Trener Zieliński na konferencji przedmeczowej:
[list-b]
[*] Wszyscy zdrowi
[*] Konoplanka poza kadrą meczową, potrzebuje jeszcze dojść fizycznie
[*] Jablonsky przygotowany na 90 minut, czeka na swoją szansę
[*] Rivaldinho przegrywa rywalizację i nie łapie się do kadry meczowej
[/list-b]
A Pyrdek?
O Pyrdku nic nie wspominał, nikt też nie pytał.
Nigdy nie potrafili zadawac trudnych pytan.
E no, była taka konferencja z Probierzem, kiedy nawymyślał Żukowskiemu za artykuł, w którym było sporo "trudnych pytań". A o co chodzi z Pyrdkiem?
[quote]#post1523457 E no, była taka konferencja z Probierzem, kiedy nawymyślał Żukowskiemu za artykuł, w którym było sporo "trudnych pytań". A o co chodzi z Pyrdkiem?[/quote]
Kolega Diabeł szydził sobie z postu innego forumowicza w temacie piekarniczym.
A zresztą kto by to diabła wyrozumiał do końca ;)
Dośrodkovia dała nam remis z Lechem.
Mnie nie interesuje czy gramy dołem czy górą czy podaniami krótkimi czy długimi. Mamy zdobywać punkty.
Biorę w ciemno 0-3 po 33 dośrodkowaniach.
A co tam, 0-1 też biorę.
Ja mocno liczę na to że zagramy na szpicy z nominalnym napastnikiem ,granie Pele to męczarnia , gość ani nie zakłada pressingu ani nie pokazuje swoich walorów . 2 zmianą jest Hrosso do bramki , Jagielonia dużo piłek wrzuca , i potrzebujemy kogoś żyjącego na przedpolu . Mecz na pewno do łatwych należeć nie będzie , ale patrząc na start sezonu myślę że przywieziemy co najmniej 1 pkt , choć nie ukrywam że liczę na 3 .
Prypomne, ze to bardzo cięzki teren, za Cygana cztery porazki, za Ziela dwa remisy z tego co pamiętam
[quote]#post1523522 Prypomne, ze to bardzo cięzki teren, za Cygana cztery porazki, za Ziela dwa remisy z tego co pamiętam[/quote]
Czyli czas na zwycięstwo!
Zacznijmy od tego, że dwa remisy są lepsze od czterech porażek:) Ale dodatkowo: Jagiellonia nie jest w tej chwili topową drużyną, jaką była za "pierwszego Zielińskiego". Zapowiada się ciekawy mecz.
Obydwa zespoły dysponują podobnym potencjałem . W potoczance bardzo się odczuwa brak Imaza, robia sporo błedów w obronie . Zadecyduje pewnie dyspozycja dnia . Spodziewam się dobrego meczu .
Na błędy Pazdana bym nie liczył, ale że nie ma naszego kata Imaza - dobrze:)
Zerknąłem na prognozę pogody, jutro na Podlasiu po południu zapowiadają się huraganowe podmuchy. Ma wiać dużo mocniej niż u nas.
"Przed Jagiellonią obecnie tym trudniejsze wyzwanie, ponieważ znowu będzie musiała sobie poradzić bez chorego kapitana Tarasa Romanczuka i kilku kontuzjowanych piłkarzy. Ponadto Cracovia bardzo udanie zaczęła rundę wiosenną. - Trener Jacek Zieliński wprowadził w ten zespół trochę świeżości, innej mentalności i również tego grania w piłkę - wyliczył Nowak.
- Drużynę z Krakowa widzieliśmy w poprzednim sezonie, to jak starają się grać. Ta intensywność była bardzo wysoka, ale grali bardzo bezpośrednio. Obecnie jest to trochę inna drużyna, techniczna. Spodziewam się fajnego meczu, który dostarczy sporo emocji - uzupełnił na zakończenie."
Piotr Nowak dla WP
https://m.youtube.com/watch?v=6_DD6jUJWvw
Niech sobie wszyscy przesłuchają jaki tam panuje "optymizm" powiedział bym że umiarkowany😜
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)