Chcą ją wrzucać do potoka
Chociaż jest z Białego Stoka
Kajaku Kajaku
Spuśćcie bombę z dachu
Ojdaojdadana CRACOVIA kochana!
-
-
[22] Baba Jaga - Cracovia sobota 19 lutego , 15:00
Ultra ciekawy mecz się szykuje. Będę oglądał Jagę z górnikiem w poniedziałek i wtedy postaram się coś wytypować. Na pewno mamy więcej czasu na regenerację wiec to spory plus po naszej stronie .
Jaga kadrowo wyglada naprawdę ciekawie, maja dodatkowo mądrego trenera, musimy uważać na nich bo potecjal kadrowy maja na poziomie lechii wg mnie
Dostaliśmy 400 biletów czy lepsza gra i piątkowe zwycięstwo spowodowało że wykorzystamy całą pulę ?🤔
Dzisiaj do 16 można się jeszcze zapisać do Białego. Zapisy w K1, wyjazd 145 złotych.
Fajnie by było przedłużyć dobrą serię i z Podlasia przywieść trzy punkciory .
A co to za seria?
Oczywiście 3 punkty z Białego stoku przyjmę z rozkoszą.
[quote]#post1522639 A co to za seria?
Oczywiście 3 punkty z Białego stoku przyjmę z rozkoszą.[/quote]
Malinowe nosy, Lech, betony - trzy mecze bez porazki , zdobyte 7 punktów .
Minimum remis, ale 3 pkt jak najbardziej bym widział na koncie
Ciekawe jak zaprezentuje się jutro Baba Jaga w Zabrzu ? Z ciekawością oglądnę ten mecz .
Grają w poniedziałek powrót we wtorek mają mniej czasu to też może być dodatkowy atut dla nas.Nie pamiętam zwycięstwa w Białymstoku🤔
Napewno za Stawowego 2:1, potem 2:2 za Zielińskiego co Rakels wyrównał
Nasze ostatnie wyjazdy do Białegostoku:
Probierz: 4 mecze - 4 porażki
Zieliński: 2 mecze - 2 remisy
Nie przegrać i nie stracić gola najlepiej.
Najlepiej wygrać ! 😀
- Edytowany
Jaki skład widzicie?
Ja myślę, że:
---------------------Pelle---------------------
----------Rakoczy-----------Myszor---------
-----------Hebo------------Hanca------------
Sipli---------------------------------------Kaka
-------Jablonsky---Rodin----Rapa-------------
-----------------Niemczycki-------------------
Konoplanka pewnie wjedzie za jednego z młodzieży, a potem Knap za drugiego i Hanca się przesunie linię wyżej.
i jak tak patrzę na obecny stan rzeczy to mamy za dużo 10 (Pelle, Hanca, Raki, Mysza, Kono), a za mało 6 (Hebo, Lucek) :)
Jak sądzę to jedyna zmiana będzie wejście Hanci za Myszora , który jest /na razie/ najgroźniejszy jako zmiennik .A Kono zadebiutuje na Ziemi Świętej w meczu z Termaliką .
Górnik już prowadzi. Mam nadzieję, że ich wymęczą i może jeszcze jakieś kartki? Czy ktoś wie, czy są tam jacyś zagrożeni, bo nie chce mi się szukać.
Oglądając mecz w Zabrzu do 75 min to łatwo nie będzie.Wiem że mecz meczowi nierówny ale baba jaga będzie grała u siebie.
Potoczanka pogoniła Kórnika w Zabrzu. Wcale tak łatwo w Białymstoku nie będzie.
Bardzo dobrze. Przypunktowali więc podejdą bez spiny.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)