Panie Jacku, Dziękuję za chęć bycia trenerem, mimo "partaczy", których nazwanie piłkarzami to skandal.
-
-
Jacek Zieliński - rozdział 2
- Edytowany
[quote]#post1583934 Panie Jacku, Dziękuję za chęć bycia trenerem, mimo "partaczy", których nazwanie piłkarzami to skandal.[/quote]
Partaczem to jest ten,który rządzi w klubie,bo to on podpisuje kontrakty,a trener to ma od tej roboty asystentów.On musi tylko poustawiać pionki na szachownicy.I wymyśleć strategię ..
Żartowałem..brawo trenerze za wygrany mecz.
Nawet nie było kim wykorzystać limitu zmian!
Panie Jacku - gratulacje.
Jedyne do czego bym zachęcał to dawanie więcej szans Śmiglewskiemu. Nie sądzę by był gorszy od Kallmana.
5 dni później
Szacun Panie Jacku szacun.
[quote]#post1583949
Jedyne do czego bym zachęcał to dawanie więcej szans Śmiglewskiemu. Nie sądzę by był gorszy od Kallmana.[/quote]
błogosławieni którzy nie sądzili i nie zachęcali.
Śmiglewski to nie jest zawodnik na tę chwilę do gry w Ekstraklasie.
Największy talent od czasów... Strózika. Też były wielkie nadzieje, wejście z przytupem do drużyny, później - wszyscy wiedzą. Są podobnie mocno zbudowani, mają (?) ciąg na bramkę, ale w dorosłej piłce to za mało. Trening szybkościowy, szlifowanie techniki... jest jeszcze czas na rozwój. No raczej: trochę czasu.
Brawo panie Jacku start ligi lepszy niż poprzedni tak trzymać i kolejne 3 punkty z Piastem.
Pierwsza połowa rewelwcja, jak by miał pan lepsze rezerwy to było super przez cały mecz.
Pierwsza połowa super, Cracovia taka jaką chcielibyśmy widzieć, druga odsłona gorsza, ale wygrana w pełni zasłużona.
Pogoda też dopisała i wszyscy ci co odwiedzili stadion wracają zadowoleni.
Jeszcze tylko gts w dupę i weekend w pełni udany
Zafundowaliście nam dziś panowie , trener i zawodnicy piękne widowisko a mnie sprawiliście wspaniały prezent na rocznicę ślubu . Dziekuję .😀👍👏
[quote]#post1584467 Największy talent od czasów... Strózika. Też były wielkie nadzieje, wejście z przytupem do drużyny, później - wszyscy wiedzą. Są podobnie mocno zbudowani, mają (?) ciąg na bramkę, ale w dorosłej piłce to za mało. Trening szybkościowy, szlifowanie techniki... jest jeszcze czas na rozwój. No raczej: trochę czasu.[/quote]
Osobiście nie stawiałbym na tym samym poziomie Śmiglewskiego i Stróżika. Moim zdaniem Kacper ma talent. U Strózika nigdy go nie widziałem. W normalnie zarządzanym klubie Kacper poszedłby teraz na wypożyczenie do niższej ligi, by więcej grać i walczyć ze swoimi brakami. Może za 2, 3 , 4 lata to będzie napastnik na Ex. Na dziś, moim zdaniem odstaje. Jest taki niezgrabny, powolny w tym co robi. Nie mam tu na myśli karnego, bo taka sytuacja mogła zdarzyć się każdemu, ale np. chwilę później gdy była szansa dla niego na wyjście sam na sam, a miałem wrażenie, że jego reakcja na sytuację była dużo wolniejsza od obrońcy Zagłębia, choć przecież grał krótko.
Ja osobiście jestem w stanie wyobrazić sobie Kacpra grającego regularnie w Ex, ale za kilka lat. Nie jest to talent na miarę Klicha, Kapustki czy Rakoczego, by trzymać go teraz u nas i dawać po kilka minut gry, a na więcej po prostu nie zasługuje.
[quote]#post1584475 Zafundowaliście nam dziś panowie , trener i zawodnicy piękne widowisko a mnie sprawiliście wspaniały prezent na rocznicę ślubu . Dziekuję .😀👍👏[/quote]
Wszystkiego najlepszego i gratulacje!
Brawo Trenerze! Trzeba cisnąć Filipiaka o wzmocnienia, bo na ławce wiatr hula i szkoda zmarnować Pana dobra robotę!
Jedziemy dalej, powodzenia!
Brawo Panie Jacku, po trzech meczach mamy siedem punktów , dobre nastroje zważywszy jakim Pan materiałem dysponuje i jaką ilością to naprawdę szacun. Tylko co dalej?? Po na dłuższą metę tak się nie da!!!
Standard, przyjdzie jesień i będziemy wyzywać go od nieudaczników, a biedak będzie palił cygaro i się śmiał z nas.
[quote]#post1584533 Standard, przyjdzie jesień i będziemy wyzywać go od nieudaczników, a biedak będzie palił cygaro i się śmiał z nas.[/quote]
No niestety całkiem prawdopodobny scenariusz ... choć osobiście od początku jestem za Panem Jackiem i twierdzę, że to dobry szkoleniowiec. Brawo za ostatnie spotkanie, oby tak dalej Trenerze!!
Scenariusz zeszłoroczny się szykuje. Trener wie co robi,trzeba szybko robić poduszkę punktową. Chodźmy na mecze i cieszmy się póki jest z czego.
[quote]#post1584547 [quote]#post1584533 Standard, przyjdzie jesień i będziemy wyzywać go od nieudaczników, a biedak będzie palił cygaro i się śmiał z nas.[/quote]
No niestety całkiem prawdopodobny scenariusz ... choć osobiście od początku jestem za Panem Jackiem i twierdzę, że to dobry szkoleniowiec. Brawo za ostatnie spotkanie, oby tak dalej Trenerze!![/quote]
Dobry szkoleniowiec ale nie ma wpływu na absencje a takowe przyjdą aż strach się bać kto wtedy będzie grał bo ławka jest bardzo licha.
Wystarczy zaledwie 1 pauza i kontuzja choćby jednego zawodnika i zostajemy z sama młodzieżą na ławce..Oni tego nie widzą?..
Na chwilę obecną to mamy 2 rezerwowych z pola to Bochnak i Kakabadze.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)