sezon jest dlugi, nikt na razie nie spada coby mu ratowac skore i kombinowac
kto nam niby przeszkodzil wygrac ostatnio na Reymonta? bo ja widzialem neptolstwo grojkow, chyba ze mieli wytyczne grac na remis, to jeszcze gorzej...
irytuja mnie te ciagle dyskusje o sedziach
-
-
[14kolejka]gts-Cracovia,7 listopad(niedziela), godz.20.00
Diabeł ma rację.Niepotrzebna ta dyskusja o sędziach przed czasem.Zamiast skupić się na szarpanym ,krwistym steku, czyta przed meczem jeden z drugim,że sędzia ch*j ,że mecz ustawiony,że ktoś tam zalecił gwizdanie pod kogoś.I po co np.taki Rocha albo inny Sadikovic będzie nadstawiał łba dla przegranej sprawy ? Jak by przeczytał jeden z drugim,że po derbach,kibice podziękują osobiście panom za walkę to wylazłby ze skóry jeden z drugim,żeby ratować swoje doopsko.
No rzeczywiscie, trafna uwaga, siedza, czytaja za pomoca translatora i spada im morale. A z tylu glowy jeszcze wrzeszczacy psychopata przy linii bocznej. Znowu Ci kibice sa wszystkiemu winni.
Mają specjalne odprawy tłumaczone na kilka języków,na których analizują każdy temat z forum.
Śmieszności hanka też? Łoezuu
[quote='Rock' pid='1510101' dateline='1636109958']
Śmieszności hanka też? Łoezuu
[/quote]
Jeśli tak to muszę przygotować specjalny zestaw ! ;) :D
Jakby po meczu ktos mial na zbyciu pisuar lub umywalke (do zabudowy) to moge dac namiar na potencjalnego kupca :D
Ja moge odstapic przed meczem jak ktos da rade wniesc na stadion.
To pędzle już nie w modzie?
"Wygląda na to, że Jan Kliment i Aschraf el Mahdioui będą gotowi na derby Krakowa." -psiteria.pl
Pytanie do forumowiczów, którzy oglądają ich mecze, czy te dwa kulawe burki są faktycznie wzmocnieniem ? :)
Z Klimentów lepszym piłkarzem zapewne jest juror Mam Talent ;)
Idziemy urwa jak po swoje robiąc im z dupy jesień średniowiecza. Żadnego kroku w tył. Te ubeckie zdziry na długo powinny zapamiętać wpierdol który dostaną.
W sumie jestem za tym, żeby się trenerzy umówili na napierdalankę. Zero defensywy, wszyscy na wszystkich i jedziemy. Wygrana 17:14 i chwała na wieki.
Szkoda ze to wszystko dopiero pojutrze.
[quote='MakuKSC' pid='1510147' dateline='1636140780']
Szkoda ze to wszystko dopiero pojutrze.
[/quote]
Alkoholowo-weekendowy wehikuł czasu i mecz będzie za moment :)
Tylko trzeba dobrze wyliczyć dawkę - jak anestezjolog - żeby się wybudzić w dobrym momencie.
Do kibiców idących na derby. Nie rozwalajcie im stadionu ;) to nic nie da. Oprócz kar finansowych i zakazów na następne derby
Ciekawe w jakich strojach zagramy. Jeśli mielibyśmy nie grać w Pasach to fajnie by było znów te złote założyć.
Super pomysł, jeszcze będzie przypominać czworonogom kto był pierwszym Mistrzem Polski.
Obajtek stwierdził, że za mało pompuje w psiarnię i poza zwykłym sponsoringiem dorzuca im jeszcze kasę na mecz derbowy.
[img]https://i.ibb.co/ngvMvbM/obraz.png[/img]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)