Racja.. Na nasze nieszczęście pewnie dostanie.. Tylko Radomiak na prawdę słaby nie jest.. Tam Ci Portugalczycy i Brazylijczycy robią robotę.. Rodin chyba to samo..
-
-
[12 kolejka ] Zagłębie Lubin-Cracovia,24 października (niedziela), 15:00
[quote='rozrabiaka' pid='1508671' dateline='1635088862']
Ktokolwiek nie będzie sędziował w następnym meczu Pelle dostanie 4 żółtą kartkę na Derby.
Głupota było nie danie mu polecenia złapania takowej.
Chyba,że go na ławce Probierz posadzi
[/quote]
Uważam, że wystawienie Pelle w najbliższym meczu będzie czystym debilizmem o ile nie sabotażem.
Dlatego byłem przekonany ,ze dostanie polecenie złapać dzisiaj kartkę
Brak tej kartki to dla mnie największy minus dzisiejszego meczu.
Jesteśmy za słabi na zwycięstwo a za mocni na porażkę.Derby możemy zagrać bez Pelle i Rodina chyba że ogrodnik usadzi ich z warchołami na ławie i to byłaby słuszna decyzja.
Trzeba walczyć najmocniejszym składem z Radomiakiem żeby zdobyć 3 pkt.
O Derby będziemy się martwić od soboty
Strasznie mnie ten mecz wkurzył, mimo że przed brałem remis w ciemno. Ważne że Kajak zostaje z nami.
Z jednej strony wkurw bo można było do przerwy wbić 3 bramki. Z drugiej strony spoko bo mogliśmy dostać 2:0 w pałę po wielbłądzie Hanki dryblera. Z trzeciej strony wkurw bo gdyby Rasmussen nie był paralitykiem to by wykorzystał obie setki. Z czwartej radość, że Hrosso wyciągnął Starzyńskiemu drugi strzał stulecia bo byśmy przegrali 2:1. Z piątej wkurw bo chyba powinien być na końcu karny i 3 pkt.
No krótko mówiąc typowy nudny mecz w ekstraklasie.
Zastanawiam się czy wystawienie Kajaka na mecz z Radomiakiem nie jest głupotą i zbyt dużym ryzykiem;)
Wy Panowie nic nie wiecie.
Próbował czarny gangster załatwić Kajaka ale i on nie dał rady!
- Edytowany
A w Lidze + Lyczmański potwierdza - ewidentna czerwona i rzut karny, Frankowski, ch.j ci w du.pę złodzieju!!!
Ja rozumiem, ze ch.uj Frankowski jest ślepy ale co robią te kacapy na varze? Tez karnego nie widzieli?? Na tych wszystkich powtórkach co mają do dyspozycji???
Widzieli to co mieli/chcieli zobaczyć
Tu nie musza się ludzie z Ligi + wypowiadać, każdy widział druga żółta kartka i karny na Pelle,. Ciężki mecz nam się szykuje z Radomiakiem, co zrobić z Pelle ławka czy zaryzykować odrazu w pierwszych minut...?
Na varze siedział Stefański, jego nie powinni przywracać do sędziowania.. Zostaliśmy oszukani..
No właśnie nie siedział...
[quote='Picia' pid='1508781' dateline='1635142287']
Na varze siedział Stefański, jego nie powinni przywracać do sędziowania.. Zostaliśmy oszukani..
[/quote]
Miał siedzieć i nie siedział. Jeśli tak się stało za sprawa interwencji z naszej strony, to mamy uzasadnienie takiego a nie innego zachowania czarnych ku rew. PZPN to bagno. Ciekawe, czy dla zachowania pozorów odsuną Frankowskiego od sędziowania na jedną kolejkę czy już całkowicie pójdą na bezczela i przejda nad tym do porządku dziennego.
Czarna mafia wiecznie żywa.
Mam nadzieję, że Kulesza także z tymi dziadami będzie robił powoli porządek.
[quote='Rock' pid='1508801' dateline='1635154639']
[/quote]
To zależy o co będzie grała Jagiellonia.
Ale biorąc pod uwagę, że swego czasu i ich przekręcili dość konkretnie, to można mieć nadzieję, że się za to weźmie.
Czy prezes Kmita też nie pochodził z Białegostoku i nie kibicował Białej?
[quote='leszeczek' pid='1508803' dateline='1635155499']
[quote='Rock' pid='1508801' dateline='1635154639']
[/quote]
To zależy o co będzie grała Jagiellonia.
Ale biorąc pod uwagę, że swego czasu i ich przekręcili dość konkretnie, to można mieć nadzieję, że się za to weźmie.
Czy prezes Kmita też nie pochodził z Białegostoku i nie kibicował Białej?
[/quote]
Pochodził, a Biała to nie była zła drużyna , musiała wygrać ze Stalówką.
Kurde wtedy patrzyło się na ten film z przymróżeniem oka, okazało się że to sama prawda
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)