Jako trener w Cracovii , pamiętamy jak zaczął a także jak skończył . Jako dyrektor sportowy ma u mnie czysta kartę . Z wielką ciekawością będę obserwować jego działania . Niezmiernie ciekawy jestem jego relacji oraz współpracy z trenerem .
-
-
Stefan Majewski - dyrektor sportowy
Widzę, że wiele ważnych pytań pozostaje bez odpowiedzi, ale najbliższe parę miesięcy pokaże, która opinia jest bliższa prawdy. Może ze względu na wiek i sentyment do sukcesu w 1982 roku zostawiam pewien margines optymizmu? No ale Pasiaki tak mają ;)
[quote='hank' pid='1508264' dateline='1634805593']
Jako trener w Cracovii , pamiętamy jak zaczął a także jak skończył . Jako dyrektor sportowy ma u mnie czysta kartę . Z wielką ciekawością będę obserwować jego działania . Niezmiernie ciekawy jestem jego relacji oraz współpracy z trenerem .
[/quote]
Jestem 100% przekonany że to nie na ręke Probierzowi a że Filipiak to sprytny lis to nie wiadomo co za tym się kryje oby znów nie wybuchła wewnętrzna wojenka tym razem wśród prezesów i dyrektorów...
[quote='mariusz' pid='1508278' dateline='1634818562']
[quote='hank' pid='1508264' dateline='1634805593']
[/quote]
Jestem 100% przekonany że to nie na ręke Probierzowi a że Filipiak to sprytny lis to nie wiadomo co za tym się kryje oby znów nie wybuchła wewnętrzna wojenka tym razem wśród prezesów i dyrektorów...
[/quote]
Kulesza w pierwszej kolejności pozbył się całego betonu,który przez lata okradał związek,biorąc kasę za nic.Pojechał osobiście do Szwajcarii,żeby odwołać powołanych przez Bońka do pracy w UEFA darmozjadów,a Filipiak z lubością grzebie w koszu na śmieci i przymierza na swój grzbiet,stare,poprzecierane garnitury.
Kulesza jest z namaszczenia Cracovii i spółki. Kozminski to opcja pro gts. Kulesza to nasz człowiek w sensie koalicji klubów. Na Kuleszę nakręcała Cracovia. Tam gdzie my mamy kosy, klub ma sojusze. Pogoń wynajęła rączna przed meczem z gts. Kiedyś to nie do pomyślenia. Dziś zostawiają u nas pieniądze.
To ja swoje trzy grosze.
Słup, który ma udawać że odciąży Probierza (choć i tak wszystkim poza pierwszym składem zajmuje się Tabisz).
Dodatkowo pasy bezpieczeństwa jakby Probierz chciał się urwać.
Jeśli było to pardon.
Miga na tt:
Mocną reprezentację ma @MKSCracoviaSSA w PZPN:
Jakub Tabisz przewodniczącym zespołu ds. statusu piłkarzy.
Jego brat Tomasz przewodniczącym komisji ds. prawnych.
Tomasz Bałdys członkiem komisji ds. rozgrywek i piłkarstwa profesjonalnego.
Rodzina Soprano...
[quote='sterby' pid='1508324' dateline='1634884952']
Rodzina Soprano...
[/quote]
Taa.. W każdym razie klub przejmuje zwiazek a wkrotce i ten malopolski. Gts skręca z tego powodu.
Nie klub tyko FiIlipiak. Łatwiej będzie im walczyć z piłkarzami. Nie widzę w obecności Tabisza żadnych pozytywnych skutków dla naszych wyników.
- Edytowany
No i ok tylko żeby coś fajnego z tego wynikało dla nas w sensie dla Cracovii i przy okazji ... coś niefajnego dla gts ;)
P.S. O własnie o to mniej więcej mi chodzi co Rock napisał sekunde wcześniej
[quote='paulo' pid='1508312' dateline='1634880352']
Miga na tt:
Mocną reprezentację ma @MKSCracoviaSSA w PZPN:
Jakub Tabisz przewodniczącym zespołu ds. statusu piłkarzy.
Jego brat Tomasz przewodniczącym komisji ds. prawnych.
Tomasz Bałdys członkiem komisji ds. rozgrywek i piłkarstwa profesjonalnego.
[/quote]
O matko boska częstochowska, a dużo ten Tabisz ma jeszcze rodzeństwa ??
Co tam rodzeństwo. Niedługo będzie miał syna w klubie wybitnego reprezentanta.
[quote='leszeczek' pid='1508341' dateline='1634890637']
Co tam rodzeństwo. Niedługo będzie miał syna w klubie wybitnego reprezentanta.
[/quote]
Riva , drżyj o miejsce ! :D
Już wszystko staje się jasne. Zwolnili Cześka z cwelki. A my jako ruch wyprzedzający wzięliśmy Steve'a, żeby zapoznał się z drużyną. I teraz Probierz do Warszawy, a Maja za niego na ławkę w Pasach.
- Edytowany
Jeśli u nas - przy zerowym ciśnieniu z góry - Probierz nabawił się załamania nerwowego, to w Legii po 5 kolejkach nie byłoby po nim czego zbierać.
[quote='Rock' pid='1508904' dateline='1635188785']
Jeśli u nas - przy zerowym ciśnieniu z góry - Probierz nabawił się załamania nerwowego, to w Legii nie byłoby po nim czego zbierać po kolejkach.
[/quote]
Ale my mamy Tabisza a Legia nie.
[quote='frik' pid='1508906' dateline='1635189330']
Jeśli u nas - przy zerowym ciśnieniu z góry - Probierz nabawił się załamania nerwowego, to w Legii nie byłoby po nim czego zbierać po kolejkach.
[/quote]
[/quote]
Legia ma kibicow z ambicjami a nie milosnikow cieplej wody cieszacych sie z trwania...
[quote='KruszynaKSC' pid='1508925' dateline='1635218720']
[/quote]
[/quote]
Legia ma kibicow z ambicjami a nie milosnikow cieplej wody cieszacych sie z trwania...
[/quote]
Chodzących na mecze, a nie kibicujących sprzed klawiatury ..............
[quote='ALRS' pid='1508931' dateline='1635228477']
[quote='KruszynaKSC' pid='1508925' dateline='1635218720']
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Chodzących na mecze, a nie kibicujących sprzed klawiatury ..............
[/quote]
Obrażasz Kruszynę on kibicuje znad kotleta a w ostateczności żeberek :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)