Zdecydowanie. Wkład Kajaka jest nieoceniony :)
-
-
[9 kolejka] Piast Gliwice-Cracovia 27 września( poniedziałek kurde), 18:00
Obawiam się, że Kajak zostanie dokupiony do sztabu trenerskiego i skończy się nasza dobra passa ;)
[quote='Jake Blues' pid='1505835' dateline='1632759987']
Pele tragedia dzis
[/quote]
Jak ja lubię ocenianie kogoś zanim mecz się nie skończy. Też tak miałem. Oduczyłem się. Tobie też radzę. Można z siebie zrobić idiotę. Dobra rada.
[quote="Jake Blues" pid='1505835' dateline='1632759987']
Pele tragedia dzis
[/quote]
może do 18:30, ale za to potem kozak
- Edytowany
Przyszla jesien.. leca liscie... to i Cracovia gra zajebiscie :cool:
[quote="Jarek44" pid='1505907' dateline='1632766588']
Kur*** czytam i tak myślę zajebistego mamy trenera i jeszcze zajebiszczego prezesa... Przecież to Waldemar dał się ograć, a nie my super graliśmy...
[/quote]
Wybacz chamstwo ale pier*dolisz głupoty.
Zagraliśmy najlepszy mecz od wielu miesięcy. Powiedziałbym że od zwycięskiego finału PP ale i tam daliśmy rywalowi więcej swobody niż dzisiaj. Trzeba by się cofnął do półfinału z Legią. Piast nie istniał dzisiaj, obie bramki to ogromny fart że piłka odbijała się tak że spadała im pod nogi. Poza tymi dwoma przypadkowymi sytuacjami nie stworzyli nic. My wręcz przeciwnie, strzeliliśmy 4 piękne bramki a mogliśmy więcej. Gdyby się skończyło 0-4 to nikt w Gliwicach nie mógłby mieć pretensji.
Jasne, jeden mecz nie czyni z Probierza wielkiego trenera ani z Fornalika nieudacznika ale dzisiaj Cracovia była o dwie klasy lepsza od Piasta i zamiast narzekać należy się tym spotkaniem cieszyć, oby takich więcej.
Nie mamy zajebistego trenera, a tym bardziej prezesa, ale Piasta zlaliśmy aż furczało.
Ale to się dobrze oglądało, po Górniku powiedziałem że już oduszczam chwilowo mecze i nie pójdę na Kałuży. Sorki idę obowiązkowo na mecz!!!
[quote='DiegoKSC' pid='1505894' dateline='1632765875']
[quote='tofi' pid='1505876' dateline='1632764989']
Biedny Mielcarski, musi chwalić Cracovie.
[/quote]
Kolego, Ty żyjesz!? Pamiętam Forum z lat 2007 w górę. Lubiłem Cię czytać, serio.
[/quote]
Więcej czytam niż pisze, ale żyje. W każdym razie ciągle żyje Pasami :)
Teraz Probiesz OK tabisz i Filipiak chuje , a Kajak mistrz !
E tam Kinderze, kibic kibicując i się emocjonujac, a to był mecz wreszcie emocjonujący zawsze będzie komentować, oceniać itp, czasem robiąc z siebie idiotę, choć to raczej nie ja zrobiłem z siebie tylko Pelle ze mnie ?. P s. Pellego zawsze broniłem i od początku miałem go za dobrego grojka, a do bramki pieprzył wszystko koncertowo. Na swoje usprawiedliwienie posłużę się klasykiem: piłka nożna uczy pokory!
Brawo o to ku....wa chodzi taką Cracovię chcę ogldać i to zdumienie na twarzach rywali oraz opinie kometatorów C+ BEZCENNE
[quote='Jake Blues' pid='1505936' dateline='1632770484']
E tam Kinderze, kibic kibicując i się emocjonujac, a to był mecz wreszcie emocjonujący zawsze będzie komentować, oceniać itp, czasem robiąc z siebie idiotę, choć to raczej nie ja zrobiłem z siebie tylko Pelle ze mnie ?. P s. Pellego zawsze broniłem i od początku miałem go za dobrego grojka, a do bramki pieprzył wszystko koncertowo. Na swoje usprawiedliwienie posłużę się klasykiem: piłka nożna uczy pokory!
[/quote]
Nic dodać , nic ująć :) pokora to podstawa w całym życiu.
- Edytowany
Ja bym napisał tak: Parę głupich strat, trochę nerwowości zwłaszcza w obronie i na bramce choć Lukas dał z siebie 110% mimo obijania go przez rywala i za to czapka z głowy dla niego. Pomoc - git, Dzik niestety znowu poobijany, mam nadzieję że będzie gotowy do następnego meczu bo dziś parę razy dostał po dupie. Gra podaniami - w końcu, nieźle to wygląda ale to za mało ! Może Probierz powinien im wrzucić parę razy piłke na boisku i powiedzieć żeby sobie poodawali przez parę godzin w ziemniaka to będzie to jeszcze lepiej wyglądało. Zdecydowanie wolę grę podaniami opartą na spokojnym konstruowaniu akcji niż tak jak to zazwyczaj bywa / bywało - wywal piłę przed siebie i niech się dzieje wola Boża.
Bramkarz - 4+
Obrona - 3
Pomoc - 4+
Napad - 3
----
Kibice Pasów - 6
El Treneiro - 4+ bo jak zawsze poprawił mi humor słysząc jego krzyki przez caly mecz no i oczywiście żółta kartka i jebać Elo xD
[quote='ARTU' pid='1505910' dateline='1632766809']
Zdecydowanie. Wkład Kajaka jest nieoceniony :)
[/quote]
Jak znam Kajaka to nie mam pewności czy ucieszy się z zarzutu, że ma wkład i do tego jest on bardziej nieoceniony niż sam Kajak :)
Star ość nie rad ość
Niestety nie mogłem oglądać meczu, tylko śledziłem wynik i mi to po dziesięciu minutach wyglądało na "jak zwykle". Tym bardziej cieszy wynik, no i to, że zagrali naprawdę dobrze.. Oby tak dalej, oby na podobny poziom nie trzeba było czekać dwa sezony, a zacznę znowu wierzyć, a nie zatracać się w coraz większej obojętności.
Gratulacje i wielkie brawa. Teraz dwa razy u siebie..
Teraz trzeba liczyć na to, że piast tak jak pogoń po mecxu z nami będzie sie chciał odgryźć w następnej kolejce
Dołączę się do podziękowań .Walka i nie odpuszczanie piłek oraz wiele odbiorów wybijało Piasta z rytmu.
I nie umniejszając naszym dopingującym podziękowania i pozdrowienia dla tyskich przyjaciół !
Zdumiewająco solidny mecz.W Gliwicach też chyba jeszcze nie doszli do siebie po koncercie Pellego.I teraz można pomyśleć co realnie można by ugrać w sezonie gdybyśmy mieli trochę mocniejszy skład tak jak to być powinno ...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)