Oby tylko nowy prezes PZPN nie zdecydował się na reasumpcję meczu...:D:D:D;)
-
-
[5 kolejka ] Cracovia-Jagiellonia Białystok 21 sierpnia (sobota), 17:30
Udało się wygrać z ekipą paralityków
Była walka przez cały mecz i za to dziś brawo!
Dzik jest dziki! Zagrał koncertowo.
Nie zgodzę się, że to była wygrana nad ekipą paralityków. Baba jaga grała dziś całkiem dobrze, fajnie przeprowadzali akcje i środkiem, i bokami (oczywiście zachowując wszelkie proporcje, wciąż mówimy o drużynie z e-klasy) stwarzali zagrożenie pod naszą bramką więc tym bardziej cieszy zwycięstwo, bo nie był to mecz w którym przeciwnik rozwinął czerwony dywan i położył 3 pkt. na srebrnej tacy. W tym meczu zwycięstwo trzeba było wyszarpać mądrą i ofiarną grą w obronie i potwierdzić odrobiną szczęścia i pomysłu w ataku co się w końcu udało.
- Edytowany
Rivaldinho to jest sabotażysta. Koniec meczu, kontra, ma szansę wyjść na czystą pozycję, a ten drepta za obroną. Później jest przy piłce, dwa warianty coby wypuścić kogoś przed obronę na czystą pozycję, a ten oddaje piłkę.
Ojciec chyba zapłacił nam za ten transfer i obiecał Cracovii bonusy za liczbę minut na boisku.
- Edytowany
.
- Edytowany
.
Brawo,jaki mecz, lepiej coś grali?
Mi w odróżnieniu do Mielcarskigo, sędziowanie Kwiatkowskiego się nie podobało. Niemogłem się pozbyć wrażenia, że analogiczne zagranie za strony Cracovii było gwizdali, a Jadźce puszczan Fakt, że Kwiecień nie dostał żółtka po tym ja złapał w pół i przewrócił Siplaka wychodzącego na pozycję to IMO skandal. Później Kwiecień dostał żółtko za które by już wyleciał.
W końcu Alvarez objawił swój talent, jak on mi się kuźwa podobał na boisku...
Tylko pytanie czy on nie ma sił na 90 minut ? czy był zbyt potłuczony żeby kontynuować grę ?
[quote='srk' pid='1501903' dateline='1629571463']
Tylko pytanie czy on nie ma sił na 90 minut ? czy był zbyt potłuczony żeby kontynuować grę ?
[/quote]
Raczej ogrodnik oszczędzał go, jako swoje jedyne zabezpieczenie przed totalną kompromitacją.
[quote='leszeczek' pid='1501902' dateline='1629571097']
Mi w odróżnieniu do Mielcarskigo, sędziowanie Kwiatkowskiego się nie podobało. Niemogłem się pozbyć wrażenia, że analogiczne zagranie za strony Cracovii było gwizdali, a Jadźce puszczan Fakt, że Kwiecień nie dostał żółtka po tym ja złapał w pół i przewrócił Siplaka wychodzącego na pozycję to IMO skandal. Później Kwiecień dostał żółtko za które by już wyleciał.
[/quote]
Odniosłem podobne wrażenie , był znacznie bardziej tolerancyjny dla rywali .Naszym gwizdał praktycznie wszystko .
[quote='srk' pid='1501903' dateline='1629571463']
[/quote]
Na pewno był bardzo zmęczony , poza tym skopało go niemiłosiernie i dość wyraźnie utykał .
Wazne 3 punkty...
Dzik dzis naprawde dawla rady...
Czekam na regularne takie wystepy....
Cieszą punkty, które zaliczamy głównie dzięki dyspozycji Alvareza. W pojedynku liderów Imaz nakrył czapką Pelle. Od dłuższego czasu Pelle nie daje Cracovii tego co przynajmniej od czasu do czasu pokazywał w zeszłym sezonie. Aby powiedzieć, że idzie ku lepszemu poczekam na mecz w Niecieczy. MArtwi to, że nie potrafiliśmy po strzeleniu na 2-0, odepchnąć Jagi spod naszego pola karnego tylko co chwila pozwalaliśmy na stwarzanie sytuacji przeciwnikowi.
[quote='leszeczek' pid='1501902' dateline='1629571097']
[/quote]
Kwiatkowski już od początku chciał być gwiazdką tego meczu. Bardzo słaby sędzia.
Gratulacje. Oby to był początek serii zwycięstw.
Powiem krótko... Cracovia idzie po puchary :cool: ;)
MASZYNA RUSZYŁA.
[quote='wrobelson' pid='1501926' dateline='1629575514']
MASZYNA RUSZYŁA.
[/quote]
Polej tego co pijesz :)
[quote='wrobelson' pid='1501926' dateline='1629575514']
MASZYNA RUSZYŁA.
[/quote]
Nigdy w życiu nie w ciągałem, ale podziel się :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)