Przegrywamy, gramy 11-u przeciw 10-ciu i tracimy kolejnego gola. Dramat.
-
-
[2] Cracovia - wks 1.08. 2021 Niedziela g. 17:30
Murem za Probierzem. I za filipczakiem.
Brawo Michał, braci procesor! Ciągnięcie na siłę moją ukochaną Cracovię w dół
Granie z Balajem to granie w 10. Hanka też kurwa jest zajebisty.
Ch.uj ci w duuupe ty kvrvo co wywiesiłaś tą szmatę murem za probierzem.
Dramat. 2 mecz i człowiek ma dość....
Trzeba mieć nieźle najebane pod sufitem żeby wywiesić taką szmatę. Ciekawe którzy tacy mądrzy.
Wiem, że zaraz odezwą się statystycy, jakiego zajefajnego mamy trenerem... Dla mnie ten gość jest tylko ogrodnikiem, a nie źadnym trenerem...
- Edytowany
Cisna mi się na usta słowa niecenzuralne ale napiszę tylko Panie prezesie olej ta kase od trenera i niech odejdzie jak chciał. Zatrudnimy trenera magika który mimo przeciwności zarządu coś wygra. A tak wg to czy prezes na spotkaniach biznesowych nie chciał by powiedzieć "Mam Rojsa, samolot i mistrza Polski"?
[quote='buczo' pid='1498862' dateline='1627839458']
A tak wg to czy prezes na spotkaniach biznesowych nie chciał by powiedzieć "Mam Rojsa, samolot i mistrza Polski"?
[/quote]
Chciałby.... kosztem 8 baniek,.... ale te wredne uje przeróżne nie chcą mu tego umożliwić.
[quote="Antoine" pid='1498860' dateline='1627839359']
Trzeba mieć nieźle najebane pod sufitem żeby wywiesić taką szmatę. Ciekawe którzy tacy mądrzy.
[/quote]
Tzw nasi kumaci. Dawno zblatowani z pięterkiem
[quote='moderator' pid='1498851' dateline='1627838577']
Ch.uj ci w duuupe ty kvrvo co wywiesiłaś tą szmatę murem za probierzem.
[/quote]
Ile ci filipiok zapłacił
#Comparch chvj
Żaden z nowych zawodników nie daje Cracovii czegoś lepszego niż oglądaliśmy dotychczas, Jugas, Balaj, Rasmussen, Kakabadze nie zmienili oblicza gry. Jak na razie zanosi się na kolejne pudła transferowe. Dwie stracone bramki naszych środkowych obrońców. Żal patrzeć na tą szarpaninę. Nie sposób odmówić ambicji, ale w przodzie jesteśmy bezzębni a z tyłu - każdy widzi i cały wysiłek idzie na marne. Tak naprawdę nie mieliśmy jakiejkolwiek sytuacji na strzelenie bramki. Tylko dośrodkowania, dośrodkowania, dośrodkowania do nikąd... Jedziemy do Lecha, jedziemy do Lechii - trzeba szybko coś (kogoś) zmienić, bo ani się nie obejrzymy i za plecami nikogo nie będzie.
- Edytowany
Tym transparentem ktoś lub ci zeszli na psy.Bronić trenera który 4 lata ściąga szrot żadnego progresu nie widać w grze.
Brązowe nosy, to ci, co w zarządu doopę wchodzą:(
Muszę przyznać, że przez lata mojego chodzenia na mecze i kibicowania, nie pamiętam takiego momentu żebym tak totalnie był zniechęcony, a przecież bywało różnie. Jednak dziś mam totalnie dość, patrzyłem na kopaninę i naprawdę miałem to wszystko gdzieś, trudno się nawet jakoś specjalnie emocjonować i denerwować. Nie widzę żadnego potencjału w tej zbieraninie co ubiera koszulki Cracovii, patrzę na ten skład i wiem, że tutaj nie ma żadnej jakości i trzeba by wymienić więcej niż połowę obecnej kadry.A po drugie trudno identyfikować się z drużyną emocjonalnie. Nie ma Polaków, nie ma piłkarzy związanych z klubem, nie widzę też by jakoś komuś specjalnie na boisku zależało, za to jest jakaś zbieranina przypadkowych grajków, jak tak sobie myślałem przed meczem, to patrząc na pierwszą 11 z ostatniego meczu na jakim byłem w marcu 2020 i ten dzisiejszy skład, to ostali się tylko Rapa, Siplak i Pelle.
Jesteśmy głównym kandydatem do spadku. Nie wiem na jaki kolejny mecz przyjdę, odechciewa się chodzenia, by patrzeć na ten obraz nędzy i rozpaczy. Przez lata kibicowania były kryzysy, był gorsze momenty, kiedy człowiek się wkurzał i mówił, że nie przyjdzie na kolejny mecz, ale potem emocje opadały, przychodził kolejny mecz i mimo wszystko szło się nawet jak wyniki były złe. Tylko, że teraz nawet specjalnie mnie to nie wkurza co się dzieje, za to jest zobojętnienie i nie potrafię znaleźć żadnej frajdy w pójściu na stadion, wypada podziękować Probierzowi, Filipiakowi i piłkarzom, że kompletnie odebrali mi chęć chodzenia na mecze, gratulacje panowie, świetna robota!
Mam taki apel i prośbę do osób które wymyśliły aby wywiesić przepięknej treści baner / Murem za Probierzem / Nie kompromitujecie się !!!! Ośmieszacie nasz klub na całą Polskę. Kto wpadł na tak cudowny pomysł ?? To, że wódkę pije z niektórymi , nie znaczy, że jest dobrym trenerem. Chłop zarabia ponad 100 tys miesięcznie za co ??? Przecież na to się patrzeć już się nie da.
Kto wymyślił Kakabadze i tego Rasmusena ? Przecież Probierz kolędował do filipiaka aby tylko się zgodził i dał na nich kasę bo są zajebiści - kto wynalazł Knapa i Ogorzałego - autorski pomysł Probierza również ! Opowiada wszystkim banialuki i pierdoły a wy mu jeszcze wierzycie...
Ogrodnik!!! Co? Ty wiesz co...
Transparent ani mnie nie grzeje ani mnie nie ziębi..
Ktoś wyraził swoje zdanie ot i wszystko.
Chyba ma takie prawo.
A jakby ktoś zebrał się na odwagę i wypisał coś innego to w sumie też by mnie to ani nie ziębiło ani nie grzało.
Bo też chyba ma takie prawo - myśleć swoje.
Bardziej mnie frapuje ,że Cracovia w kieszeni Comarchu nie wygląda obiecująco na rozpoczęcie sezonu.
Skoro najlepszy stoper zasila rezerwy... to "wychowanie-zniewolenie" zawodnika, chyba jest ważniejsze niż aspekt sportowy.
Na gnojenie zawodników (nie grają a płacić trzeba) kasy jest ci w Comarchu dostatek.
Na sensowne transfery już chyba nie koniecznie.
Ambitny musi iść na udry - i nie gra
Sprytny ale ciamajda się układa i ..... gra ?
Gra to za dużo powiedziane ..zalicza kolejne spotkanie w e-klapie
Taką Cracovię Comarch buduje....
Filipiak i Probierz,przyjaciele na całe życie.Mam nadzieję prezesie,że oglądałeś ten mecz i nie mogę się doczekać,co zrobisz dalej.Pamiętaj wszakże,że wcześniej,czy póżniej za ten zamordyzm w Cracovii, historia Cię rozliczy i wystawi słony rachunek.To co obaj odpier****cie z tym klubem to żenada i upokorzenie na oczach połowy Europy.Wyhodowałeś sobie na własnym grzbiecie kilku darmozjadów i pasożytów,którzy w myśl zasady"masz frajera to go duś" permanentnie i skutecznie okradają nas ze złudzeń.Wasze buraczane zarządzanie powoduje,że zapowiada się kolejny sezon szorowania ryjem po dnie tabeli,a na koniec jakieś heroiczne boje o utrzymanie w tej gównianej lidze.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)