jeszcze dodam, byly przeblyski gry w pilke, kombinacyjnie, z proba strzalu, ogolnie duzo mniej rapizmu, ale...
w zeszlym roku tez byly, potem zaczely sie kwasy i zjazd
moj poziom zaufania do ogrodnika i zarzadu jest na tak niskim poziomie, ze juz widze jak szorujemy po dnie tabeli, bo nawet jesli komus tam sie jeszcze cos chce, to juz wkrotce przestanie
-
-
[1] Górnik Łęczna - Cracovia sobota 24.07.2021. g. 15.00
[quote='squier strat' pid='1497741' dateline='1627136271']
Balaj - wolniejsza i słabsza wersja Piszczka
chyba już wiemy o będziemy walczyć w sezonie?
ps. sędziowanie jest skandaliczne,
[/quote]
Nie przesadzałbym, dupy nie urywa, demonem szybkosci nie jest, ale jestem pewnien ze co najmnajmniej 5 goli w sezonie zdobedzie.
Nie jest to z pewnoscią napastnik do gry na jedynego wysuniętego. Z Alvarezem u boku i w grze dwójką napastników będzie zupełnie innym zawodnikiem.
Dramat to dziś grał gruzin na PO i w pewnym momencie zatęskniłem za Cornelem.
Ogólnie Otar wygląda jakby był fizycznie w lesie i stad taka, a nie inna postawa.
- Edytowany
Mecz zakończył się remisem. Nie odstajemy od reszty. Prowadziliśmy grę ale poszła kontra i tyle. Ostatecznie zwycięski remis. Plusów nie ma dużo, bo nie potrafię wyróżnić jakiegoś piłkarza który by się wybijał ponad przeciętność. Skupiając się na tym co dobre to miło było słyszeć Cracovia! w tv oraz wolę walki Alvareza który wniósł, wręcz(wnóż ;) ) piłkę do bramki na 1:1 i dobra gra Thiago.
PS. Młodzi cieniutcy niestety, tak Zaucha jak i Knap dlatego grają, bo jest przepis. Mimo to mam do nich symaptię.
Remis chyba sprawiedliwy.
Niestety nasz trener dalej nie ma pomysłu na grę. Niestety widzę chaos.
Remis to nasza porażka. Łęczna słabiutka tak jak nasze wzmocnienia...
[quote='PanP' pid='1497899' dateline='1627209837']
Remis chyba sprawiedliwy.
Niestety nasz trener dalej nie ma pomysłu na grę. Niestety widzę chaos.
[/quote]
Remis z beniaminkiem to strata 2 punktów.Trener do zmiany jedna wielka improwizacja.
Czyli kolejny sezon i nic się nie zmienia... :sleepy:
Nie potrafimy grać i wygrywać z beniaminkiem i bramkę strzela nam gwiazda światowego formatu - Śpiączka :rolleyes:
Ze zdziwieniem przyznaje ,że Cracovia była lepsza.
Nie udało się wygrać ale czasami tak bywa.
Obaczymy jak to będzie
Jakaś nadzieja świta,że będzie lepiej niż w poprzednim sezonie.
- Edytowany
Od początku uważałem, że Alvarez ma w sobie to coś i przy grze kombinacyjnej (a nie balon do przodu) mógłby być dużo bardziej pożyteczny.
Wczoraj najlepszy na boisku, mimo że grał tylko pół godziny.
Co nie zmienia postaci rzeczy, że grając chyba z najsłabszym zespołem tej ligi straciliśmy 2 punkty (a mogliśmy nawet przegrać).
Jeszcze jedna sprawa - nie najlepszy mecz zagrał Hrosso. Strzał mu przeszedł pod nogą (myślę, że Karol by to obrobił bo akurat nogami zatrzymuje b. dobrze), do tego prawie sobie wrzucił balona do bramki. Musi się bardziej skupić bo przyzwyczaił do lepszych zagrań.
Nowy pansławek w lidze + powiedział, że przy golu dla Łęcznej ewidentny faul, i gol nie powinien być uznany.
Zaraz go będą musieli podregulować, bo ewidentnie mu się coś w głowie popi3rdoliło.
- Edytowany
[quote='maciek72' pid='1497970' dateline='1627248816']
Nowy pansławek w lidze + powiedział, że przy golu dla Łęcznej ewidentny faul, i gol nie powinien być uznany.
[/quote]
Ta ladacznica milicyjna co komentowała nawet się nie zająknęła o faulu. Ba! Chyba chwalił "piękny odbiór".
Czy on musi komentować nasze mecze?
Zeszło też się nie zająknęło ,choć Ci to akurat zawsze na nas plują .
Dawno takiej przekręconej sytuacji nie widziałem jak z tym faulem.
Memraty bo memraty, ale lepszy fachowiec od elokwentnego Sławka i z większością jego ocen się zgadzałem.
Ale po ciszy w studio, jaka zapanowała po tym, gdy powiedział, że zarówno sędziowie na boisku jak i VARowcy popełnili błąd, sądzę, że albo go wymienią albo wyprostują.
Ciekawe, czy Szczech będzie sędziował w przyszłej kolejce.
[quote='Rock' pid='1497958' dateline='1627239635']
do tego prawie sobie wrzucił balona do bramki.
[/quote]
Jeżeli, to jest ta sama sytuacja, o ktorej myślę, to tam był ewidentny faul na Hrosso i powinien był być wolny dla nas, a nie rożny. Hrosso miał piłkę rękach, a Spiączka go wepchnął do bramki.
[quote='maciek72' pid='1497970' dateline='1627248816']
[/quote]
szczyt! ja zagubiony w tych nowych wytycznych kibic wylapuje to nie nawet przy powtorce, tylko na zywo, a ci przekreciarze przymykaja oko
jak w tej lidze ma byc normalnie, wtf?????????
Było gdzieś co z Ogorzałym i Rivaldinho, czy po prostu nie załapali się do składu, bo nigdzie nie widziałem info o tym. Czy kwiat dziennikarstwa pytał o to?
Probierz mówił, że Ogorzały mu wypadł. Więc chyba kontuzja. Riva grał w rezerwie
Patrzac na sytuacje jakie mielismy, powinnismy ten mecz wygrac....
Rivaldinho już zrobił swoje - ściągnął ojca na stadion. Teraz go zaczną traktować jak pozostałych.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)