Kopiuj - wklej z poprzedniego sezonu.
Zaucha, Siplak i może Balaj na plus, reszta słabizna. Najgorszy Kakabadze który póki co wygląda jak mieszanka Diego i Rapy. Rasmussen poza jednym strzałem pomocnik widmo.
Podoba mi się gra Balaja, skuteczny w tym co potrafi czyli utrzymanie piłki, wygranie główki, wyprzedzenie obrońcy, dobry targetman, fajnie wychodzi na wolne przestrzenie.
-
-
[1] Górnik Łęczna - Cracovia sobota 24.07.2021. g. 15.00
Alvarez za Balaja, Lusiusz za Sadikovica, Rapa za Kakabadze (kartka). Jeszcze Pelle mnie drażni. Generalnie gramy na stojąco
[quote='pasiasty68' pid='1497705' dateline='1627134568']
Zero celnych strzałów...
[/quote]
Ja pamiętam dwa celne, Rasmussena i Zauchy. Meczyki.pl naliczyły 3 celne na 8 prób. Nie wiem co oni tam robią w studio Canal+.
[quote='kaleb' pid='1497706' dateline='1627134573']
No i na Var siedzi nasz stary "znajomy", więc na nic szczególnego nie możemy liczyć.
[/quote]
Jacy sędziowie, jaki VAR, przecież my nie oddaliśmy celnego strzału, piąty sezon Probierza i coraz większa padaka, przestańmy w ogóle myśleć o tym, czy sędziowie nam pomogą, czy nie, bo przede wszystkim nie umiemy grać w piłkę. Łęczna przecież jest teoretycznie najgorszą drużyną Ekstraklasy.
- Edytowany
Rozumiem wkurwienie, ale oglądacie mecz? Przecież były przynajmniej 2 celne strzały już nie pierdolcie głupot
A nie, sorry, rzeczywiście, to wszystko zmienia
Gramy z szóstą drużynę drugiego frontu z poprzedniego sezonu. Z dużym prawdopodobieństwem najsłabszą ekipą ligi na ten moment. TO JEST ŻAŁOSNE. PIACH TEN SAM CO SEZON WSTECZ. Jedyny pozytyw to Zaucha i Duńczyk. Ale spokojnie. On za krótko trenuje z MP, więc nie przyswoił jeszcze naszej taktyki.
Panie Probierz mam nadzieje że poda się Pan do dymisji
[quote='rozrabiaka' pid='1497697' dateline='1627134385']
Abstrahując od chu.jni jaka gramy to tam był ewidentny faul na Sadikovicu
[/quote]
tez mi sie wydaje , ze wedlug nowych wytycznych cos takiego sie gwizdze, zobaczmy co nowy pan Slawek powie, ale co na po tym...
[quote='octop' pid='1497716' dateline='1627134969']
Rozumiem wkurwienie, ale oglądacie mecz? Przecież były przynajmniej 2 celne strzały już nie ***** głupot
[/quote]
Ja podglądnąłem C+ bo byłem poza domem i to chyba lepsze dla zdrowia było ...
Gruzin tragedia
A i grając ta parą stoperów będziemy tracić takie bramki co mecz. Obaj są wolni i mało zwrotni, zwłaszcza Jugas
Wiecie co? Ja tak siedzę i patrzę na tę ławkę i nie bardzo widze kogo wpuścić tzn. wiaadomo coś sie da, ale generalnie obraz nędzy i rozpaczy. Chlop jest 4 lata trenerem, a najlpeszy na boisku jest gość, który jest młodzieżowcem i gra pierwszy mecz, no to ludzie święci
Problem w tym, ze Leczna gra o cos
[quote='Hrabia' pid='1497695' dateline='1627134366']
Dlaczego nikt nie pilnował tego, który strzelił gola?
[/quote]
Może dlatego, że Sadikovicia, który miał go pilnować Śpiączka, przy akceptacji sędziego i varu wcześniej ordynarnie wyciął.
Z takim sędziowaniem nie wygramy.
- Edytowany
LOSHAJA I THIAGO WPUŚCIŁ, JPRDL
Edit: Thiago, przepraszam Cię, już zrobiłeś więcej niż się spodziewałem
Nie wiem, czy dalej wszyscy chca mie przekonywac, ze jestesmy mocni i Gornik Leczna jest do spadku ??? Bo ja mam wrazenie po pierwszej polowie, ze jest odwrotnie... statystyki mowia same za siebie, a teraz ledwo sie zaczela II polowa i juz moglismy przegrywac 0:2...
Zenua.pl
Idiota Hebo ściągnął?
[quote='Mash' pid='1497717' dateline='1627135024']
A nie, sorry, rzeczywiście, to wszystko zmienia
[/quote]
Jest tyle rzeczy, do których można się w tym meczu przypierrdolić, to się przypierrdalacie na siłę do czegoś co nie miało miejsca.
jprdl
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)