[quote]#post1525642 Ja mam Ballentinesa, a wy?[/quote]
Tak samo 🙂
-
-
Puchar Kontynentalny 2021/2022
- Edytowany
Historia dokonała się na naszych oczach 🙂 Niesamowite 🤗 Jak my to wygraliśmy ? 🤔 Dalej nie wierzę w to co widziałem wczoraj i dzisiaj 😱 Brawo Panowie 👏👏👏 Cracovia Pany ❤️❤️❤️
Super sprawa !!! bardzo duży sukces, Brawo dla całego zespołu!!
Po mękach z Tyszanami, nawet nie myślałem, że można coś tu pograć. CRACOVIA PANY!
🥃 Zdrówka Pasy 🥃
- Edytowany
Wow, brak mi słów...
Great Mac i Puchar Kontynentalny!
Gratulacje i dziękuję!!!
I jeszcze Przemo pozytywny tekst!!!
[quote]#post1525647 [quote]#post1525642 Ja mam Ballentinesa, a wy?[/quote]
Tak samo 🙂 [/quote]
Caol Ila 12 yo :)
[quote]#post1525642 Ja mam Ballentinesa, a wy?[/quote]
Ty to wiesz co masz mieć - już 18 lat mija… :)
Gratulacje i wielkie zazdro i szacun dla tych co pojechali. Petarda, chuj z kosztami. Szkoda że chłopaki muszą zaraz wracać do PLH. Bania jak po mistrzostwie w EFC.
Gratulacje dla zawodnikow, sztabu i kibiców.
PLH? Może być, ale mamy już Puchar Polski i Puchar Kontynentalny. Mogą sobie teraz z Tychami zagrać na luzie, może nawet wygrają, choć przy polskich sędziach tolerujących brutalność a wyłapujących lekkie klepnięcie hokejką jako "zahaczanie" albo "atak kijem trzymanym oburącz" może to być trudne. Zwłaszcza że mamy wypalonego trenera🤣 😂 😍
na stronie IIHF pisza o nas
https://www.iihf.com/en/events/2022/ccfinal/news/32367/cracovia_writes_history_for_poland
A Jirzi Gula zadowolony, że jest w Cracovii, i ja mu się nie dziwię:)
https://www.iihf.com/en/events/2022/ccfinal/news/32365/can_cracovia_write_history_today
GRATULUJĘ,
sława...
Gratulacje dla wszystkich na czele z rosjaninem Denisem. Wielkie dzięki. Wielkie wzruszenie. Brak niestety Ballantinesa...
naprawdę Rudi dziś zrobił Piratom "Woodes Rogers-a " ;)
Gratulacje.
Jest gdzieś jakiś skrót w sieci
- Edytowany
[quote]#post1525631 Que sera, sera ..... :)
ps. Tychy posrane :D[/quote]
Gratulacje z Tychów, ale to ty jesteś posrany, a w piątek najazd z Tychów i koniec PO dla was...
- Edytowany
[b]To największy sukces w historii polskiego hokeja![/b] Nie ma w tym jakiejkolwiek przesady. Wszak żaden zespół klubowy z Polski ani reprezentacja nie zdobyły dotychczas żadnego trofeum ani w europejskich rozgrywkach klubowych ani na mistrzostwach Świata czy Europy.
Owszem reprezentacja Polski była wicemistrzem Europy w hokeju w 1931 roku ale jednak nie triumfowała w tych rozgrywkach. Polonia Bytom była na 5 miejscu w Pucharze Europy, a Tychy i Katowice na 3 w Pucharze Kontynentalnym, ale również i w tym wypadku nikomu nie udało się zdobyć któregoś z tych pucharów.
[b]Zdobycie przez Cracovię Pucharu Kontynentalnego można porównać do wygrania Ligii Europejskiej w piłce nożnej albo zdobycia Pucharu UEFA.[/b]
Poza tym mało jest klubów polskich, którym udało się w jakiejkolwiek dyscyplinie wygrać międzynarodowe europejskie rozgrywki klubowe. Naprawdę można policzyć Je na palcach jednej ręki.
[b]Od dziś Cracovia do tego elitarnego grona się zalicza! [/b]
Ponad to Cracovia jest pierwszym krakowskim klubem, który triumfował w klubowych rozgrywkach europejskich (raz w czasach milicyjnych koszykarki gts-u grały w bezpośrednim finale PE ale go przegrały).
[b]Naprawdę możemy być dumni z Cracovii ! [/b]
[quote]#post1525683 [quote]#post1525631 Que sera, sera ..... :)
ps. Tychy posrane :D[/quote]
Gratulacje z Tychów, ale to ty jesteś posrany, a w piątek najazd z Tychów i koniec PO dla was...[/quote]
Wowza ! Hola Mosci Panie . Cracovia zdobyla historyczny puchar !
Seria Tychy - Cracovia idzie do 7-miu meczow .
Brawo !!! Mamy to 😁 😁
[quote]#post1525670 PLH? Może być, ale mamy już Puchar Polski i Puchar Kontynentalny. Mogą sobie teraz z Tychami zagrać na luzie, może nawet wygrają, choć przy polskich sędziach tolerujących brutalność a wyłapujących lekkie klepnięcie hokejką jako "zahaczanie" albo "atak kijem trzymanym oburącz" może to być trudne. Zwłaszcza że mamy wypalonego trenera🤣 😂 😍 [/quote]
Co do Robaczka nie do końca zgoda. Co do sędziów pełna zgoda, niestety
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)