Prezes to lubi 😋
-
-
Otar Kakabadze - Witamy !
Niestety nie utrzymamy go po takiej postawie w turnieju ! W dupie mam te milyjony za niego bo stracimy chłopaka z serduchem i charakterem 😭
I z głową na karku. Przedłużył kontrakt i ma spokój na turnieju. Nie musi się martwić co będzie po nim
Szkoda Gruzji bo grali dobrze..
Świetny mecz.
Gruzini doskonale w polu , brakło tylko skuteczności .☹️
Mecz im przegrał były gtesiak co stracił piłkę przed golem na 2:1
Bardzo dobry mecz!! Otar bardzo aktywny , zagrał bardzo dobre spotkanie .
[quote]#post1626300 Mecz im przegrał były gtesiak co stracił piłkę przed golem na 2:1[/quote]
Żeby być precyzyjnym to były gieteesiak ale i były Lechita ;)
za Otara to 2,5mln euro minimum... inaczej to głupota puszczać
Ja myślę, ze śmiało można powiedzieć więcej i dla mnie przy dzisiejszych kwotach transferowych w EU, to minimum 10 000 000 EUR lub więcej. W końcu to jest etatowy reprezentant kraju. W kwotę transferu powinno się wliczyć wszelkie koszty utrzymania takiego zawodnika od początku jego gry w klubie. I do tej sumy dodać ewentualny zysk jaki chcemy uzyskać. A nie tylko zwrot kosztów. Co to jest dzisiaj 2,5 miliona EUR - dla przeciętnego klubu z Bundesligi to są śmieszne kwoty. Powinniśmy się cenić i na tym zarabiać a nie dokładać jeszcze do interesu...
W przypadku ewentualnego transferu to ile € to wie Kakabadze i Prezes.
Myślę że kwota jest już zapisana w kontrakcie skoro się zgodził podpisać.
Kiedyś jak dobrze pamiętam Prezes mówił że nigdy nie zgodzi się na kontrakt zawodnika w którym jest klauzula wykupu, ale to był pewnie warunek że Ogar przedłużył.
Kolejne 90 minut na Euro, ale występ dość dyskretny. Wydać dobrze się czuje w Cracovii.
Zbiera siły na Portugalię.
Sprawdziłem tak plus minus kalendarz.. dajmy na to dziś odpadnie Otar z euro . Conajmniej 2 tygodnie wolnego.. conajmniej.. ale optymistycznie ze wroci 14 lipca.. tydzien przed startem paparucholigi... wiadome ze formy nie utrzyma i przyjdzie zmeczenie bo dopada kazdego piłkarza i pewnie z 1/3 spotkan będzie pod formą.. czyli slaby troche to na wynik zespolu będzie miało wpływ ta jego gra na euro..
Jeśli wogole zostanie i nie odejdzie..
Póki co zapowiada się na to, że Otar dziś jednak nie odpadnie... więc nawiązując do powyższego Otar będzie jeszcze bardziej przemęczony, przynajmniej 2/3 sezonu będzie pod formą jak nie dłużej. Wniosek z tego taki, że zostanie u nas bo kto by brał zawodnika, który dopiero w przyszłym sezonie zacznie grać😉 😜
Coś czuję że Otara u nas już nie zobaczymy, mam nadzieję że nie będziemy frajerami i chociaż zgarniemy powyżej 3 -4 baniek euro…
Jeszcze Otarek se zagra z Hiszpanią!
Ależ jesteśmy bogaci! Za pieniądze uzyskane za niego możemy chyba kupić aż 3 graczy z 3 ligi!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)