no to jest trzeci stoper, sprawa się sama rozwiązała ;)
-
-
Otar Kakabadze - Witamy !
Kakabadze może grać na flance, ale w obronie będzie tykającą bombą.
Jeśli dał radę z dość wysoko notowana Szwecją to i w EK powinien sobie poradzić .
[quote='sterby' pid='1511756' dateline='1636658001']
[/quote]
A na jakiej podstawie tak twierdzisz jak on dopiero ledwo co u nas kopnął?
Teraz przy Zielinskim to on rozwinie skrzydla, bo papiery na granie pilka ma. Ma bajere na lepszego prawego pomocnika niz np Hanca.
[quote='KamilloLce' pid='1511751' dateline='1636657028']
Kakabadze dzisiaj całe spotkanie w reprezentacji Gruzji, która wygrała 2-0 ze Szwedami. W Szwecji grał w ataku między innymi Ibrahimović i Isak, więc wielkie nazwiska. Otar grał jako półprawy stoper w trójce z tyłu. Wątek winduję do góry trochę życzeniowo, bo myślę, że przy Zielińskim może odżyć. Nie wiem czemu nie dostał więcej szans od Probierza, szczególnie że ostatnią szansę jaką dostał tak naprawdę dobrze wykorzystał.
[/quote]
Nie grał za Probierza bo nikt nie wrzuca piłek tak jak Rupa.
[quote='Khalid' pid='1511765' dateline='1636661802']
[quote='sterby' pid='1511756' dateline='1636658001']
[/quote]
A na jakiej podstawie tak twierdzisz jak on dopiero ledwo co u nas kopnął?
[/quote]
Zagrał krótko, grając w defensywie popełnił koszmarny błąd, grając na skrzydle zdobył piękną bramkę. no, ale OK, próbka nie była zbyt reprezentatywna.
Mam dziwne przeczucie że będzie drugim Wójcickim z czas Zielińskiego.
Ze wszystkich niewiadomych sprowadzonych przez MP a ochrzczonych już jako "szrot" właśnie Kakabadze budzi moje największe nadzieje.
- Zastąpi Rupę - nasz najmniej oczywisty, ale jednak duży problem w kadrze
- reprezentant który ostatnio wygrał ze Szwecją z którą nasi polegli
- jego gol znamionuje pewne umiejętności techniczne
Nie rozumiem dlaczego Probierz go tak odsunął. Rivaldinho to dostał 40 szans i praktycznie żadnej z tych szans nie wykorzystał i bilansem prawie 40 meczów z jedną bramką pokazał, że jest zupełnie nieprzydatny..
Natomiast Kakabadze praktycznie dostał tylko 3 szanse: z Lechią 20 minut mu mecz zupełnie nie wyszedł, niewiele lepiej zagrał z Łęczna, natomiast ze Stalą Mielec zagrał dobrze i strzelił bramkę i właśnie po tym meczu Probierz go już na boisko nie wpuszczał.
Uczył się taktyki , a ze Stalą strzelił bramkę , obrońcy nie są od strzelania tylko od bronienia i wrzutek aka Cornel . Stąd nie mógł się podnieść z ławki
Jeśli ma stałe miejsce w drużynie i gra w każdym meczu swej reprezentacji to nie jest to zawodnik typu szrot . Po prostu MP nie umiał/chciał go 'zagospodarować" . Po zmianie trenera przypuszczam, że cała nasza kadra będzie miała czystą kartę i sytuacja Otara ulegnie zmianie .
8 dni później
Wiedzialem,ze to kocur, ale nie moglem tego wczesniej napisac.
kosmos chłopie, brawo :)
Lewa . prawa noga, kurde brawo!
[quote='hank' pid='1512060' dateline='1636889477']
Jeśli ma stałe miejsce w drużynie i gra w każdym meczu swej reprezentacji to nie jest to zawodnik typu szrot . Po prostu MP nie umiał/chciał go 'zagospodarować" . Po zmianie trenera przypuszczam, że cała nasza kadra będzie miała czystą kartę i sytuacja Otara ulegnie zmianie .
[/quote]
Święte słowa
Tykająca bomba odpaliła :D
Łotarr Super Ty Kocie jeden!
[quote='MakuKSC' pid='1512899' dateline='1637615774']
Wiedzialem,ze to kocur, ale nie moglem tego wczesniej napisac.
[/quote]
Zapomniałeś hasła na forum ? :D
[quote='konserwa' pid='1511945' dateline='1636803583']
Ze wszystkich niewiadomych sprowadzonych przez MP a ochrzczonych już jako "szrot" właśnie Kakabadze budzi moje największe nadzieje.
- Zastąpi Rupę - nasz najmniej oczywisty, ale jednak duży problem w kadrze
- reprezentant który ostatnio wygrał ze Szwecją z którą nasi polegli
- jego gol znamionuje pewne umiejętności techniczne
[/quote]
To było tydzień temu
Dziś jak wchodził, czułem że walnie bramę, a mógł nawet drugą. To po prostu jeden z niewielu w kadrze, który ma podstawową technikę a i strzał jak widać. U nas nikt poza nim i Myszorem i Rakoczym nie ma odwagi podjąć decyzji o strzale.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)