[quote='hank' pid='1502301' dateline='1629886799']
[quote='KruszynaKSC' pid='1502173' dateline='1629741761']
Za bardzo nie po czym go obecnie oceniac... ale nauczy sie ligi to ja wciagnie nosem ;)
[/quote]
W rundzie wiosennej ;)
[/quote]
Jak czytam o wciąganiu nosem to sobie myślę, różnie tacy kończą;)
-
-
Mathias Hebo Rasmussen - Powodzenia w Wielkiej Cracovii !
oni wszyscy są k u r w a cyrk :D
https://sport.lovekrakow.pl/aktualnosci/kolejna-kontuzja-napastnika-cracovii-probierz-siegnal-po-pilkarza-rezerw-a-pomocnika-wyslal-na-urlop_42492.html#.YSeSVaZx58k.twitter
- Edytowany
[quote='squier strat' pid='1502398' dateline='1629997203']
oni wszyscy są k u r w a cyrk :D
https://sport.lovekrakow.pl/aktualnosci/kolejna-kontuzja-napastnika-cracovii-probierz-siegnal-po-pilkarza-rezerw-a-pomocnika-wyslal-na-urlop_42492.html#.YSeSVaZx58k.twitter
[/quote]
"Zawodowcy" , jasny gwint ! :( Półtora miesiąca pod okiem nadtrenera i co klops ? Gość nie ma pary czy jest jej za dużo ? ?
16 dni później
Fajne wejście dzisiaj w drugiej połowie. Ciężko było nie być gorszym od naszej młodzieży, ale pociągnął zespół do gry do przodu. Jest technika, jest zmysł gry kombinacyjnej, takich piłkarzy w tym zespole brakuje.
Całkowicie zapomniałem że on istnieje ale z tego co sobie przypominam to ogrodnik wysłał go na jakiś urlop.
Przyjechał z pudłem klocków LEGO i tyle z niego pożytku.
Hebo zaistniał z Zabrzem przez góra 10 minut. Potem siadł, zniknął, wymiękł - niepotrzebne skreślić. Chyba potrzebuje dłuższego urlopu.
[quote='tofi' pid='1503959' dateline='1631385077']
Fajne wejście dzisiaj w drugiej połowie. Ciężko było nie być gorszym od naszej młodzieży, ale pociągnął zespół do gry do przodu. Jest technika, jest zmysł gry kombinacyjnej, takich piłkarzy w tym zespole brakuje.
[/quote]
Ma umiejętności, to widać. Natomiast jest pytanie jak je wykorzysta. Również uważam jego ostatni występ za niezły, dający nadzieję na przyszłość.
[quote='Dorwas' pid='1504227' dateline='1631615193']
Hebo zaistniał z Zabrzem przez góra 10 minut. Potem siadł, zniknął, wymiękł - niepotrzebne skreślić. Chyba potrzebuje dłuższego urlopu.
[/quote]
Albo jest niedotrenowany i brakuje mu pary albo przetrenowany i brak świeżości .
4 dni później
Rusz dupe do cholery. Tracimy gola bo sobie truchtasz zamiast wracać za Kozłowskim. Mamy akcje z przodu i kurwa truchtasz, obrońca ma 5 metrów straty a i tak jest pierwszy do piłki. Dramat, co Ty robisz na tym boisku?
Niewykorzystana setka , błąd w kryciu i strata bramki .:(
Jestem na nie jak widzę grę tego gościa.. Brawo Cygan za transfer...
Wątpię by Hebo miał asekurować lewego obrońcę. Bramka przede wszystkim Pestki. Ten sam babol co ok. 45 min w Dunajskiej Stredzie i około 90 min w PP w Tychach. Ktoś musi Kamilowi wytłumaczyć, że jest LEWYM OBROŃCĄ. Nie ma prawa pętać się przy linii środkowej przy akcji przeciwnika.
Może i tak ale nie mamy wiadomości kto kogo ma kryć .
- Edytowany
[size=small]2 błędy w tej akcji:[/size]
[size=small]1. Strefa była Pestki, ale po wyrzucie z autu poszedł za Kurzawą i pokazywał ręką Hebo, że ma kryć Kozłowskiego. Ewidentna wina Duńczyka - gol na jego konto.[/size]
[size=small]2. Hanca krył stoperów zamiast lewego obrońcę przez co Rapa miał dwóch gości na swojej stronie i Mata mógł sobie spokojnie dokładnie dośrodkować.[/size]
[img]https://i.ibb.co/Zf8bfjv/PGNCRA-1-Gol.png[/img]
d u p y nie urywa, kolejny transfer ze spadkowicza, na trwanie idealny
Chyba największe rozczarowanie - miał być zawodnik do prowadzenia gry z niezłym strzałem z dystansu - jest jak na razie spacerowicz .
On goni po boisku jakby nie miał żadnych zadań jakby nie ogarniał co się na murawie dzieje.Taki transfer możliwy tylko u duetu tabiszo-cygana.
tak na prawdę chłop nie ma lekko, trudna aklimatyzacja
w kraju, mieście strefy wolne od LGBT, na ławeczkach w okolicach Plant brak obściskujących się pedałów,
jak żyć...
[quote='squier strat' pid='1504879' dateline='1632065940']
tak na prawdę chłop nie ma lekko, trudna aklimatyzacja
w kraju, mieście strefy wolne od LGBT, na ławeczkach w okolicach Plant brak obściskujących się pedałów,
jak żyć...
[/quote]
A jeszcze tym bardziej grać ? :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)