Cytat z relacji "Obejmujemy prowadzenie!! Do pustej bramki, p o podaniu Alvareza, z 5. metra trafia Rivaldinho! Brawo Pasy!"
Troche się różni od Video nie każdy by zdobył bramkę w takiej sytuacji jak Riva
-
-
Plan przygotowań do sezonu 2021/22
[quote='farciarz2' pid='1495176' dateline='1625248843']
Można się dokładnie przyjrzeć na tym filmiku wszystkim ćwiczącym zawodnikom i wśród nich nie ma Pelle:
https://www.youtube.com/watch?v=hPT7dlxiC44
Biorąc pod uwagę, że wczoraj Pelle nie grał, a Hanca w wywiadzie powiedział, że wszyscy są zdrowi to nasuwa się tylko jedno podejrzenie, że z Amersfoortem stanie się może to samo co wcześniej z Hernandezem, Wdowiakiem.....
[/quote]
jestem ostatnim, który ufa biedakowi, ale nie ma też Niemczyckiego i Hrosso,
więc na razie jestem dobrej myśli.
może nie kontuzja, a drobny uraz i trenują indywidualnie
[quote='farciarz2' pid='1495176' dateline='1625248843']
nasuwa się tylko jedno podejrzenie, że z Amersfoortem stanie się może to samo co wcześniej z Hernandezem, Wdowiakiem.....
[/quote]
Sprzedali ich w trakcie zgrupowania?
Bo moim zdaniem jeśli coś "dzieje się" z Pellem, to najprawdopodobniej w trakcie obozu przyszła jakaś interesująca oferta za niego. Z czego się nie cieszę, bo lubię tego zawodnika i chciałbym by grał u nas jak najdłużej.
Gdyby były jakieś zawirowania z przedłużeniem kontraktu, to nie zabrano by go na obóz.
[quote='paluch' pid='1495178' dateline='1625251303']
Cytat z relacji "Obejmujemy prowadzenie!! Do pustej bramki, p o podaniu Alvareza, z 5. metra trafia Rivaldinho! Brawo Pasy!"
Troche się różni od Video nie każdy by zdobył bramkę w takiej sytuacji jak Riva
[/quote]
właśnie to wcale nie był 5 metr i było z boku
Pelle był dziś na zdjęciach z treningu w grupie
[quote='Mathauzz' pid='1495194' dateline='1625259686']
Pelle był dziś na zdjęciach z treningu w grupie
[/quote]
Na którym zdjęciu?
Na żadnym go nie ma..
- Edytowany
Spokojnie, Pelle załatwia sprawy rodzinne, powinien wrocić w niedzielę.
Teściowa się rozchorowała?
- Edytowany
[quote='Mr.Crowley' pid='1495202' dateline='1625287056']
Teściowa się rozchorowała?
[/quote]
- W futbolu nigdy nic nie wiadomo. Dla Cracovii to może być jednak dobry moment, żeby coś na mnie zarobić, bo dwa lata temu przyszedłem tu za darmo. Ja też byłbym zadowolony, gdybym mógł się jakoś odwdzięczyć za to, że Cracovia pomogła mi popchnąć moją karierę do przodu - podsumował.
Czy naprawdę takie rzeczy trzeba Tabiszowi dwa razy powtarzać ?
Pelle miał imprezę rodzinną... nigdzie nie odchodzi...
[quote='Sebastian1906KSC' pid='1495220' dateline='1625304741']
Pelle miał imprezę rodzinną... nigdzie nie odchodzi...
[/quote]
Byle tylko się nie "zmęczył " na tej imprezie . ;)
Ja nie mam chorej wiary, że Pelle to jest magik - jest chimeryczny niestety.
Ale zostawienie Pelle'go na ten sezon to swoisty znak, dla mnie ekstremalnie ważny. Ja to uważam za wiadomość dla nas, że chcemy coś osiągnąć i zbudować, a nie łakomimy się na 500 tys euro bo chłopak za rok odejdzie.
Hehe, mam nadzieję że faktycznie tak jest. Paranoja w narodzie jest mocna, nie przytyk a stwierdzenie. Wczoraj mecz oglądałem z trzema Pasiakami, żaden nie jest bywalcem forum, więc nie można zwalić na nie ze się zarazili napierdalanką :) i wszyscy trzej komentowali brak Pellego w ostatnim sparringu obawą, że znowu coś pięterko odpierdoliło. Cóż, trochę wody w rzece upłynie zanim ludzie będą ufali, że coś się zmienia na lepsze. To długi proces, budowanie zaufania, rozmienić je na drobne można w mig.
Niech zaczną budowanie zaufania od wygrywania derbów.
Na początek wystarczy mówić prawdę.
Chyba jednak niestety podtrzymywana jest w tym klubie niechlubna tradycja. W każdym okienku transferowym pozbywamy się najlepszego gracza. (w tym wypadku najbardziej skutecznego jakim był w poprzednim sezonie Pelle).
Na dzisiejszym filmiku znowu nie było Pelle. Jeśli jutro nie będzie go w kadrze na sparing z Partizanem to nie ma się co łudzić...
https://www.youtube.com/watch?v=nmwyoucdwOU
Ciągle osłabiamy skład tak, aby Cracovia przypadkiem nie osiągnęła jakiegoś sukcesu...Jeśli rzeczywiście Pelle odejdzie to formacja ofensywna zostanie znów poważnie osłabiona.
Jak ktoś zna farciarza2 osobiście to dajcie mu cos na uspokojenie , najlepiej podwójną dawkę.
Ktoś napisał ze Pelle pojechał do domu na imprezę, ale wróci i będzie grał strzelał teraz ponad miarę!
Teraz mamy być siła tej ligi i nikt nam nie wydrze 15 miejsca!!!!
Jaką kur.wa imprezę? Kto by go puścił podczas zgrupowania? Chyba że było by to wydarzenie (ślub, lub poród).. Z tego co się słyszy to jak się pojawi dobra oferta to Pelle odchodzi.. Może już się pojawiła.
poza tym czy w obecnej sytuacji nie należy być w reżimie sanitarnym?
kto wyraża na podróże, spotkania w szerszym gronie?
później będzie znowu płacz Cygana, że cośtam...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)