Tak po ludzku, chujowo jest.
-
-
#Filipiak
36 dni później
Ehh biedaku, ale dziadostwo zrobiłeś w naszym klubie…
Tylko umiecie narzekać jak stare baby
A z czego mamy sie cieszyć ?? Że za jego pontyfikatu większe sukcesy świecily rychy,piasty,zagłębia,jagi,rakowy itp.
Od 20 lat jestesmy slupem reklamowym komarczu.
A poza obietnicami widać jakieś pozytywy ?
RIP
Koniec epoki.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2023-12/obraz-png-47013501.png[/img]
- Edytowany
https://biznes.interia.pl/gieldy/raporty-espi/news-comarch-sa-19-2023-informacja-o-smierci-prezesa-comarch-s-a-,nId,7214941
[b]Edycja z 17.12.2023 o godz. 20:42 (scalono posty)[/b]
prawda to?
Tak, potwierdzone oficjalnie przez Comarch.
Rip Prezesie.
niech mu ziemia lekką bedzie
Teraz przeczytałem.. Mimo wszystko
Wieczny odpoczynek racz mu dac Panie (*)
- Edytowany
[i](...)W związku z powyższym z dniem 17 grudnia 2023 r. wygasa mandat Pana Profesora Janusza Filipiaka w zarządzie Spółki Comarch S.A.(,,,)[/i]
Ledwo człowiek umarł już mu [s]poduszkę wyrwali spod głowy[/s] "wygasili" mandat. Jakby to było najważniejsze. Podup.cone korporacje.
[i](...)Zapłaciłeś stary już wszystkie raty i wysiadłeś na końcowej stacji
Zostałeś człowiekowrakiem - znak, że byłeś w korporacji
Biją się Wielkie Nieba i jest dużo czerwonych kartek w tym meczu
Choć i tak tu nikt nie wyjdzie na swoje i tak niczyje nie będzie na wierzchu (...)[/i]
- Edytowany
Koniec epoki. Często nie zgadzałem się z stylem zarządzania klubem profesora, szczególnie pod koniec prezesury, ba - trudno jest mi wychwycić momenty, kiedy naprawdę uważałem ruchy Janusza Filipiaka za odpowiednie. Nie wiem jednak gdzie byłyby Pasy bez niego, a są w Ekstraklasie, z PP i SPP w gablocie, pięknym stadionem i Rączną oraz działającą sekcją hokeja, która mocno zapełniła swoją gablotę. Za tę bazę i piękne chwile - dziękuję, Profesorze, a w głowie zostawiam tylko te dobre chwile.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2023-12/gbkxzr9xqaacx-p-png-96995110.png[/img]
Żądajmy sobie pytanie gdzie była by Cracovia bez Filipiaka ?
Spoczywaj w pokoju...
R.I.P.
[quote]#post1598449 Żądajmy sobie pytanie gdzie była by Cracovia bez Filipiaka ? [/quote]
Gdzie?
Nie wiadomo.
Natomiast to on przy pomocy innych, swoich czy firmowych pieniędzy to zrobił i za to trzeba być mega wdzięcznym.
Możliwe, że gdyby nie było Comarchu byłoby tutaj wspaniałe ale to tylko dywagacje.
Teraz kolejny ważny okres w historii by to poukładać bo prezes nie zostawił sprawnie działającej struktury ale za to są podstawy by taką zbudować.
Po tylu latach można rzec: wątek do zamknięcia.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)