Anna Pruska jest córką Profesora, delegowanie jest na miesiąc a nie bezterminowe.
-
-
#Filipiak
[quote]#post1590195 A.Fortuna na tt:
"W Cracovii decyzje Zarządu wymagają 2 podpisów. Oprócz zawieszonego J.Tabisza jest w nim jeszcze tylko S.Majewski.
Trzeba powołać nowego członka Zarządu (lub prokurenta, czyli kogoś z upoważnieniem) lub odwiesić JT."
są i prokurenci.
https://twitter.com/ZbyszkoOne/status/1708763706287337876/photo/1[/quote]
Ten gość zawsze mnie rozwala.Tabisza to trzeba powiesić a nie odwiesić to nie wystarcza.
A nie można się umówić do Tabisza na widzenie i tam poprosić o podpis pod dokumentami?
[quote]#post1590020 [quote]#post1590015 [quote]#post1590012 Jest duża szansa że będzie ok. [/quote]
Co masz na myśli pisząc "ok"? Że przeżyje ten zawał, czy o czymś innym myślałeś?
Bo ja mam trochę inne informacje...
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2023-09/zrzut-ekranu-85-jpg-80143695.jpg[/img][/quote]
Taki zbieg okoliczności że jestem na imprezie w towarzystwie kolegi, lekarza. Poprosiłem żeby podpytał jaki stan, info o zawale czy udarze to bzdury. Owszem, cały czas jest zagrożenie życia ale też duże szanse że wyjdzie z tego. Miał szczęście że ludzie którzy go reanimowali mieli pojęcie o pierwszej pomocy i że szybko karetka przyjechała.[/quote]
No i jak z tą dużą szansą? Jakie informacje od kolegi lekarza? Bo coś chyba nie do końca prawdziwe informacje Ci podał ostatnio na imprezie...
A do mnie niestety dochodzą najgorsze wieści - w wyniku wylewu, który miał pod "Żabką" Filipiak upadł i złamał kręgosłup. Aktualnie jest sztucznie podtrzymywany - źrenice nie reagują, śmierć pnia mózgu.
[quote]#post1590204 [quote]#post1590020 [quote]#post1590015 [quote]#post1590012 Jest duża szansa że będzie ok. [/quote]
Co masz na myśli pisząc "ok"? Że przeżyje ten zawał, czy o czymś innym myślałeś?
Bo ja mam trochę inne informacje...
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2023-09/zrzut-ekranu-85-jpg-80143695.jpg[/img][/quote]
Taki zbieg okoliczności że jestem na imprezie w towarzystwie kolegi, lekarza. Poprosiłem żeby podpytał jaki stan, info o zawale czy udarze to bzdury. Owszem, cały czas jest zagrożenie życia ale też duże szanse że wyjdzie z tego. Miał szczęście że ludzie którzy go reanimowali mieli pojęcie o pierwszej pomocy i że szybko karetka przyjechała.[/quote]
No i jak z tą dużą szansą? Jakie informacje od kolegi lekarza? Bo coś chyba nie do końca prawdziwe informacje Ci podał ostatnio na imprezie...
A do mnie niestety dochodzą najgorsze wieści - w wyniku wylewu, który miał pod "Żabką" Filipiak upadł i złamał kręgosłup. Aktualnie jest sztucznie podtrzymywany - źrenice nie reagują, śmierć pnia mózgu.[/quote]
Jak mi się uda coś dowiedzieć to napiszę. Btw, raz piszesz o zawale, drugi raz o wylewie...Trochę niespójne masz te informacje...
Ja nie jestem lekarzem. Dla mnie wylew, udar czy zawał wiążą się z zatrzymaniem krążenia i dlatego tak pisałem. Poza tym przekazuję tylko to co do mnie dociera. Też nie mam 100% pewności, że tak jest bo nie jestem przy łóżku w szpitalu...
Co to intencji GTS-u to są one takie same jak interii. Teraz artykuł o przejęciu sterów na miesiąc przez córkę, a histeria w ramach tworzenia dobrej atmosfery wokół towarzystwa gwardyjskiego wrzuca info o wsparciu gts-u na końcu. Co za dekle intelektualne!
Nie dekle tylko wyrachowane psie końcówki. Wiedzą, że na kolejny rok zostają na zapleczu i coraz mniej się o nich pisze więc podczepiają się pod medialne tematy.
A do mnie niestety dochodzą najgorsze wieści - w wyniku wylewu, który miał pod "Żabką" Filipiak upadł i złamał kręgosłup. Aktualnie jest sztucznie podtrzymywany - źrenice nie reagują, śmierć pnia mózgu.[/quote]
Złamany kręgosłup, jeżeli nie doszło do przerwania rdzenia, to nic wielkiego.
Jeżeli Córka przejmuje stery na miesiąc, to znaczy, ze Filipiak jeszcze żyje.
A tak na marginesie niebezpiecznie jest robic interesy zaczynajace sie na "Ci". Jak Kulczyk robil z Ciechem to pozniej musieli go we Wiedniu operowac. Teraz pan profesor z Cichym Kacikiem i wszyscy widza co sie dzieje.
- Edytowany
[quote]#post1590156 [quote]#post1588521 Wypier.dalaj pijacka szmato z tego kubu !!!! Ty ku.rwa menelu łachmyto degeneracie partyjny aparatczyku zwisie koński i kur.wo jerychońska w jednym!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]
Misiu to twój post w tym temacie tydzień temu. Co takiego się zmieniło? Zobaczyłeś gołębicę.światło na Ciebie spłynęło,Pan przemówił z płonącego krzaka?[/quote]
Napisałem że się go wstydzę ? Napisałem! Napisałem dlaczego ? Napisałem! Przeczytaj sobie nie będę cytował! Są sytuacje w których człowiek pewnych rzeczy żałuje ... Ta jest właśnie taka!
[b]Edycja z 02.10.2023 o godz. 12:50 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1590120 Nie raz go zwyzywałem w emocjach w nerwach i pod ... wpływem (w sensie że jak ja byłem pod wpływem)
Ale śmierci mu nie życzyłem nigdy bo na to nie zasługuje! Są pewne granice nerwów i frustracji. W obecnej sytuacji bardzo się wstydzę postu który niedawno napisałem o profesorze. Mam nadzieję że wyjdzie z tego i będzie zdrowy i sprawny!!!
Mam również nadzieję że wszyscy którzy życzyli mu śmierci mają teraz problem ze spojrzeniem w lustro bo ja też mam taki problem ...
Mam również nadzieję że te parę osób które dalej w tym wątku szydzą i śmieszkują zostaną delikatnie mówiąc powstrzymani przez moderację. Bądź co bądź na litość boską pokażcie (te parę osób) choć odrobinę człowieczeństwa bo nawet psy pokazały klasę ... Nie wiem czy na pokaz czy nie ale mniemam że to było szczere. [/quote]
masz tutaj! Widać nic z tego nie zrozumiałeś co napisałem.
[quote]#post1590207 Ja nie jestem lekarzem. Dla mnie wylew, udar czy zawał wiążą się z zatrzymaniem krążenia i dlatego tak pisałem. Poza tym przekazuję tylko to co do mnie dociera. Też nie mam 100% pewności, że tak jest bo nie jestem przy łóżku w szpitalu...[/quote]
Też nie jestem lekarzem, więc się wypowiem. Z tego co wiem wylew i udar nie wiążą się z zatrzymaniem pracy serca. W zasadzie wręcz przeciwnie.
Podstawowe informacje macie tutaj, przeczytajcie zanim zaczniecie udawać lekarzy
https://pacjent.gov.pl/zapobiegaj/niespodziewany-udar
Jakby nie patrząc profesor wydobył nas z 3 ligowej otchłani. Był jaki był, ale póki co jesteśmy jedynym klubem z Krakowa w ekstraklasie. Dużo zdrowia dla Profesora! A poza tym też brakuje mi chociażby jednego podium w ekstraklasie za te 20 kilka lat panowania jego firmy u nas...
Brakuje sukcesów na miarę naszych potrzeb i marzeń, tak...ale ...
nie zapominajmy, że odkąd JF został właścicielem większościowym poszliśmy do góry i od kilkunastu lat nie schodzimy poniżej tak naprawdę minimum, czyli prócz jednego spadku jesteśmy cały czas w ekstraklasie.
Mamy bazę, stadion, lodowisko na naprawdę dobrym poziomie jak nie bardzo dobrym to też załoga pośrednia i bezpośrednia JF.
Starsznie mnie czasem JF denerwuje i pewnych rzeczy sportowo nie przeskoczy, ale ma on u mnie szacunek.
Póki co zdrowia mu życzę, bo jak dochodzą słuchy teraz tego mu najbardziej potrzeba.
Idźcie już qrwa z tymi bzdetami do wątku z wnioskami, to jest nadal wątek Filipiak out, I nic się nie zmieniło, niech spierdala, idźcie mu lizać rowek gdzie indziej
[quote]#post1590276 Idźcie już qrwa z tymi bzdetami do wątku z wnioskami, to jest nadal wątek Filipiak out, I nic się nie zmieniło, niech spierdala, idźcie mu lizać rowek gdzie indziej [/quote]
Diabel jak zwykle dosadnie😉
[quote]#post1590240
Mamy lodowisko na naprawdę dobrym poziomie jak nie bardzo dobrym to też załoga pośrednia i bezpośrednia JF.
[/quote]
Że co? Lodowisko na dobrym poziome? Chodzi taflę lodową czy o halę? bo jeżeli to drugie to jest na takim poziomie jak stary stadion Cracovii, Inna sprawa, że poziom hokeja ligowego w naszym kraju jest tak kiepski, że wystarczy takie "lodowisko"
Dlatego sporo osób jeździ oglądać hokej do ĆR , bo tam jest i poziom i hale lodowe a nie "lodowiska"
Diable nie denerwuj się. To są kibice od lat dwutysięcznych dziesiątych. Oni nie znają innej Cracovii. Oni są jak z bajki Krasickiego o ptaszku w klatce.
Widzę, że niektórzy mają, czy też uzurpują sobie status 'nadkibiców', który usprawiedliwia każde chamstwo, i których nie dotyczy regulamin tego forum. Który podobno istnieje, tak jak podobno istnieją moderatorzy (ale to chyba nieprawda).
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)