[quote]#post1588521 Wypier.dalaj pijacka szmato z tego kubu !!!! Ty ku.rwa menelu łachmyto degeneracie partyjny aparatczyku zwisie koński i kur.wo jerychońska w jednym!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]
Misiu to twój post w tym temacie tydzień temu. Co takiego się zmieniło? Zobaczyłeś gołębicę.światło na Ciebie spłynęło,Pan przemówił z płonącego krzaka?
-
-
#Filipiak
This is fucking priceless
- Edytowany
[quote]#post1590144 [quote]#post1590140 [quote]#post1590128
Słowa wsparcia zwłaszcza, a że strony psów to zwykła kurtuazja podszyta ironią.
[/quote]
A ub-interia daje to jako hasło na pierwszej stronie jaka to W. wspaniała...
To jest paranoja. Co warte są ich dobre słowa dla przeciwnika, i jak są szczere, pokazuje niedawny przykład gotowości użyczenia stadionu Puszczy. A Ich niechęć do Puszczy jest niewątpliwie mniejsza od antypatii do Cracovii...
[/quote]
Człowieku co ty pierd...... ???????? Porównujesz jakieś gówniane umowy na pysk dotyczące udostępnienia stadionu z życiem ludzkim ??? Wygląda na to że nawet oni w obliczu ludzkiej tragedii mają jakieś uczucia w przeciwieństwie do kilku debili na tym forum!!![/quote]
MisioPas, dziękuję za kulturalny, w grzecznych słowach wyrażony komentarz. Pozwolę sobie wyjaśnić, choć to chyba dla każdego zdrowo myślącego czytelnika tego forum jest oczywiste, że nie ma tu żadnego porównania zdrowia i życia ludzkiego z udostępnianiem stadionu i moja uwaga dotyczyła [b] tylko i wyłącznie [/b] oświadczenia gts. Ja uważam, ale oczywiście mogę się mylić, że autorzy tego oświadczenia wcale nie mają na myśli zdrowia Pana Profesora, ale wydali je "pod publiczkę". I jest to dla mnie przykład ich obłudy, a jeszcze bardziej irytuje mnie reklama tego oświadczenia. A gdzie tę uwagę wpisać, jak nie w tym wątku?
A pozwolę sobie przypomnieć to, co napisałem wcześniej, ze względu na to, że piszesz - w porównaniu także do mnie - o "uczuciach gts w obliczu ludzkiej tragedii w przeciwieństwie do kilku debili na tym forum".
[quote]#post1590053 [quote]#post1590049
Na razie jedyne co można zrobić to zmienić tytuł tego wątku, bo w zaistniałej sytuacji brzmi dziwnie.[/quote]
[quote]#post1590050 Brzmi na tyle na ile zasłużył jako prezes naszej Cracovii.[/quote]
Velvet, nie wiem jaką trzeba być kanalią, żeby w takiej sytuacji tak pisać.
Nie mówiąc już o tym, że gdyby nie wszedł z pieniędzmi te niespełna 20 lat temu, nie walczył jak fighter gdy był potrzeby stadion w Sosnowcu... "naszej" Cracovii? Czy na pewno Twojej? Twoje różne stanowiska na tym forum od dawna mi się nie podobają, ale to co teraz napisałeś to przegięcie. [/quote]
Kurwa jerychońska, hehehehe
No, najlepiej się przy takiej okazji pokłócić między sobą.
Oświadczenie Gtsu są tyle warte co stwierdzenie " nie ma wielkiej wisły bez wielkiej Cracovii". Poprostu bzdura!!!
Profesorze szybkiego powrotu do zdrowia!
Pieniądze nie dają szczęścia, ale trzeba je mieć. By mieć także trzeba być...
Pieniadze szczescia nie daja ale rozwiazuja wiele problemow
CRACOVIA DUMA POKOLEN!!!
[quote]#post1590159 Kurwa jerychońska, hehehehe
[/quote]
Ciekawe czy pomylił trąbę z kurwą (to samo w sobie ciekawe i pobudza wyobraźnię ) czy Jerycho z Babilonem.
Cisza jak migiem zasiał.
Nie wiadomo gdzie szukać informacji o stanie zdrowia procesora w informacjach sportowych czy byznesowych?
https://twitter.com/RobertGoskong/status/1708756244624801829/photo/1
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2023-10/image-png-24478611.png[/img]
Słowa współczucia i życzenia powrotu do zdrowia przez Profesora wyrażone przez gts mają dla mnie ten sam wyraz i poziom szczerości co wywieszana przez nich flaga "wiślaccy patrioci".
będzie ciekawie, pani Pruska położyła już łapę na Cichym Kąciku
Dziedziczka Pruska.
Polska dziedziczka.
Żeby tylko ostatniej paróweczki nie zeżarła :-)
- Edytowany
Polska jest płaska!
[quote]#post1590190 Polska jest płaska![/quote]
A Pruska też?
Tak dla rozluźnienia atmosfery 😉
- Edytowany
A.Fortuna na tt:
"W Cracovii decyzje Zarządu wymagają 2 podpisów. Oprócz zawieszonego J.Tabisza jest w nim jeszcze tylko S.Majewski.
Trzeba powołać nowego członka Zarządu (lub prokurenta, czyli kogoś z upoważnieniem) lub odwiesić JT."
są i prokurenci.
https://twitter.com/ZbyszkoOne/status/1708763706287337876/photo/1
[quote]#post1590194 [quote]#post1590190 Polska jest płaska![/quote]
A Pruska też?
[/quote]
Z tego co się zorientowałem To Pruska jest Anna.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)