biedaku czy cI nie żal???
-
-
#Filipiak
Place za karnet regularnie od 15 lat. wcześniej regularnie bilety wyjazdy i dom. Koniec.
ty jebany chvuju, biedaku pierdolony, mojej kasy więcej nie zobaczysz.
Koniec
mnie bardziej ciekawi jak długo jeszcze będzie się dostawało Tabiszowi a nie Filipiakowi?
Zawsze dostaje ten co jest bliżej .Czyli tzw zderzak , tak jak w UM niegdyś Tajster , tez na T ;)
Prezesie ilu nominowanych w hali ekstraklasy mamy????
Nawet spadkowicz miał.swojego nominowanego. DNO!!!!
Nie żebym się czepiał ale nominowany był Niemczycki (to tak tylko gwoli ścisłości - ale i tak się zaraz okaże że pisząc fakt bronię Filipiaka...)
- Edytowany
[quote="Karvin" pid='1489650' dateline='1621280658']
Nie żebym się czepiał ale nominowany był Niemczycki (to tak tylko gwoli ścisłości - ale i tak się zaraz okaże że pisząc fakt bronię Filipiaka...)
[/quote]
Nie zebym sie czepial , ale nie widze Niemczyckiego w nominowanych
https://www.onet.pl/sport/onetsport/pko-ekstraklasa-poznalismy-najlepszych-pilkarzy-sezonu-dominacja-legii/yr0vkqs,d87b6cc4
Był nominowany do młodzieżowca sezonu, w linku który wrzuciłeś nie było wymienionych młodzieżowców :)
https://sport.tvp.pl/53790998/pko-ekstraklasa-kto-najlepszym-mlodziezowcem-sezonu-20202021
Nawet jak był, to i tak to nic nie zmienia, Procesor prowadzi skup złomu...
[quote='SaNtO' pid='1489510' dateline='1621232910']
mnie bardziej ciekawi jak długo jeszcze będzie się dostawało Tabiszowi a nie Filipiakowi?
[/quote]
Moim zdaniem,Santo,kompromitacja,a co za tym idzie całkowite odsunięcie Tabisza od władzy w klubie,mogłoby być początkiem drogi do zmian w Cracovii.Prof.Filipiaka po odejściu jego pupila z pewnością byłoby łatwiej przekonać o potrzebie zbudowania struktur klubu i znalezienia odpowiednich ludzi do realizacji ambitnych planów organizacyjnych i sportowych.Można i trzeba byłoby przekonać go o potrzebie znalezienia określonej grupy sponsorów,którym można by było zaoferować konkretne świadczenia i wartości marketingowe.Oddać nawet strategiczne miejsce na koszulce(Comarch już na tym swoje zarobił),byle by gwarantowało to dalszy rozwój klubu.Ale muszą to zrobić zawodowcy.Prezesem klubu musi być osoba merytoryczna,znająca się na futbolu i jego zarządzaniu.Takich osób w Polsce nie brakuje,trzeba tylko chcieć ich znależć.A przede wszystkim trzeba odbudować zaufanie kibiców i pasjonatów,bo przez ostatnie lata zapomniano w tym ,że to kibic,dla którego klub jest połową jego życia,powinien być w tym wszystkim najważniejszy.Trzeba otworzyć ten klub dla ludzi.Zrobić np. sekcję piłki nożnej kobiet,albo zaprosić dziewczyny z UJ (będzie taniej).We wrześniu nasze El-Passo będzie główną areną Amp Futbolowych Mistrzostw Europy. Dlaczego wcześniej nie zrobić takiej sekcji w Cracovii i nie wykorzystać takiej okazji ? Sponsorzy przyjdą sami,bo to właśnie jest spełnienie społecznej odpowiedzialności i potrzeb zwykłych ludzi.
Nie uda się tego zrobić,dopóki ten wierny kundel będzie pilnował majątku i warczał na każdego,kto przechodzi obok płotu.
Ja już nie wiem co na tym forum jest szyderą, a co nie.
- Edytowany
Bruno, D na meczu dzielnie zawalczylo w tym kierunku, jest nadzieja, hehehehe
(szydera)
(podwójna)
- Edytowany
kolego Bruno kiedy zrozumiesz, że Tabisz wykonuje tylko to co mu każe albo pozwala Filipiak? Przecież on jest zachwycony efektami jego pracy a jeszcze łapie wszystkie huje na siebie zamiast na niego. Nigdzie nie znajdzie lepszego pracownika. No może Probierz pretenduje.
Dziwię się wszystkim, którzy szukają na okrągło a jeszcze bardziej tym, którzy przeżywają okienko transferowe licząc, że cokolwiek się zmieni. Nasz klub nie jest nastawiony na sukces bo właściciel nie ma ambicji sportowych.
Żeby cokolwiek ruszyło to trzeba zrzucić [s]kotwicę [/s]edit: balast
Ryba psuje się od głowy a JT głową nie jest !
[quote='hank' pid='1489896' dateline='1621413404']
Ryba psuje się od głowy a JT głową nie jest !
[/quote]
no raczej, znajduje się dużo niżej...
[quote="SaNtO" pid='1489894' dateline='1621413024']
kolego Bruno kiedy zrozumiesz, że Tabisz wykonuje tylko to co mu każe albo pozwala Filipiak? Przecież on jest zachwycony efektami jego pracy a jeszcze łapie wszystkie huje na siebie zamiast na niego. Nigdzie nie znajdzie lepszego pracownika. No może Probierz pretenduje.
Dziwię się wszystkim, którzy szukają na okrągło a jeszcze bardziej tym, którzy przeżywają okienko transferowe licząc, że cokolwiek się zmieni. Nasz klub nie jest nastawiony na sukces bo właściciel nie ma ambicji sportowych.
Żeby cokolwiek ruszyło to trzeba [b]zrzucić kotwicę[/b]
[/quote]
... chyba podnieść?
[quote='MSC' pid='1489904' dateline='1621415505']
[quote='SaNtO' pid='1489894' dateline='1621413024']
Żeby cokolwiek ruszyło to trzeba [b]zrzucić kotwicę[/b]
[/quote]
... chyba podnieść?
[/quote]
Może chodziło mu o balast :)
zrzucić z dna ; ) czyli faktycznie podnieść hehehe chociaż skutecznie by było napisać o balaście. to lepiej obrazuje naszą sytuację. wyrzucasz Filipiaka za burtę i płyniemy prosto po majstra
Naszczęście w tym całym nieszczęściu kolejne pokolenia kibiców Cracovii mają coraz mniej czasu by intersować się takimi rzeczami jak struktura zarządu Cracovii dzięki czemu rola chooyołapa zaczyna być powoli spychana na margines.
Ta metafora z kotwicą mnie lekko zmyliła - długo zastanawiałem się nad tym co kolega Santo miał na myśli - teraz już wiem - dzięki za wyjaśnienie :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)