poza tym Karvin to jeden z dziesięciu fanów łyżwiarzy niefigurowych, a odejście Biedaka to chyba koniec sekcji, więc jego stanowisko dziwić nie powinno
#Filipiakout
-
-
#Filipiak
"Podsumowując – jeżeli wysokość nagród nie ulegnie zmianie, to do częstochowian z tytułu samych wyników w lidze może trafić ponad 18 milionów złotych. Dodając do tego pięć milionów za zdobycie Pucharu Polski, łączny wpływ do klubu w tym roku z samych nagród to minimum 23 miliony złotych."
czyli to tyle ile Filipczak płaci za reklamę na naszym słupie przez 6 lat.
ale wiesz ze kielbaska czeka, a na stadionie np Wisla Plock a nie Pasternik Ochojno
ha ha ha
[quote='Diabel' pid='1489124' dateline='1620981794']
ale wiesz ze kielbaska czeka, a na stadionie np Wisla Plock a nie Pasternik Ochojno
ha ha ha
[/quote]
I w cieplej wodzie rece w wc na stadionie umyjesz...
Wiec szanuj szanuj pana swego bo zawsze mozesz miec gorszego...
Jesteście pewni, że w kiblach jest ciepła woda?
Ciepłe jest powietrze z suszarek i kaloryfer, wiem, bo w przerwach mroźnych meczów się dogrzewałem.
Moze zakrecili bo koszta duze...
- Edytowany
Na to się nie zdecydują bo stracą swój najtwardszy elektorat :D
To by była - nomem omen - zimna kropla która by przelała czarę goryczy.
[quote='Trapez' pid='1489080' dateline='1620922810']
[quote='sterby' pid='1489034' dateline='1620907197']
..
Z pisania na forum nic nie wynika, najlepszym przykładem tego jest fakt, że pojawiają się tu ludzie, którzy[u] po 18 latach rządów Comarchu są zadowoleni[/u].
[/quote]
Ja osobiście jestem zadowolony - chciało by się więcej ale nie rozpaczam - mam nadzieję że jednak będzie.
Wolę kiedy Cracovia przegrywa z pucharach z Malmo FF, niż z Pasternikiem Ochojno.
Stadion wygląda tak .....a nie jak z baraczkami.
Na Hokej chodzę i .. kultura oglądania Panie.. wyniki też spoko..
Pamiętam czasy III ligi i za nimi nie tęsknię.
Na dzień dzisiejszy sponsor z Emiratów na pewno nie przyjdzie .
A na mrzonki i utopie z B klasą mnie nie kręcą - za stary jestem.
Więc cieszę się tym co jest, bo w moim życiu nie pamiętam lepszej Cracovii
[/quote]
Mądrze prawi...
A co do zdania Kol. sterbego
"najlepszym przykładem tego jest fakt, że pojawiają się tu ludzie, którzy[u] po 18 latach rządów Comarchu są zadowoleni[/u]."
Bardzo wielu zacnych forumowiczów się nie pojawia. I myślę, że choć zdają sobie oni sprawę z różnych wad, to oni są zadowoleni z tego, że graliśmy w eliminacjach LE, mamy PP, od iluś tam lat jesteśmy w ekstraklasie, mamy piękny stadion, gramy z Legią i Górnikiem a nie Niedżwiedziem Węgrzcanką czy Pcimianką - nie mówiąc o tym, że nawet w tym kiepskim sezonie zdobyliśmy więcej punktów niż gts... Widząc pewne wady, cieszmy się z tego co mamy.
Bardzo wielu zacnych forumowiczów się nie pojawia. Może dlatego, że forum obniżyło swój poziom zdecydowanie i reprezentuje niższy (w odpowiedniej lidze) niż Cracovia w piłce...
No, czyli wszystko jest w najlepszym porządku. Wbrew opiniom malkontentów. Za rok znów gramy o mistrzostwo.
Forumowicze się nie pojawiają, za chwile na mecze o mistrzostwo będzie chodziło 2k żelaznego elektoratu i to wszystko .
Jednak coś w tym wszystkim nie gra.
- Edytowany
[quote='Saunk' pid='1489193' dateline='1621002513']
[quote='Trapez' pid='1489080' dateline='1620922810']
[quote='sterby' pid='1489034' dateline='1620907197']
..
Z pisania na forum nic nie wynika, najlepszym przykładem tego jest fakt, że pojawiają się tu ludzie, którzy[u] po 18 latach rządów Comarchu są zadowoleni[/u].
[/quote]
Ja osobiście jestem zadowolony - chciało by się więcej ale nie rozpaczam - mam nadzieję że jednak będzie.
Wolę kiedy Cracovia przegrywa z pucharach z Malmo FF, niż z Pasternikiem Ochojno.
Stadion wygląda tak .....a nie jak z baraczkami.
Na Hokej chodzę i .. kultura oglądania Panie.. wyniki też spoko..
Pamiętam czasy III ligi i za nimi nie tęsknię.
Na dzień dzisiejszy sponsor z Emiratów na pewno nie przyjdzie .
A na mrzonki i utopie z B klasą mnie nie kręcą - za stary jestem.
Więc cieszę się tym co jest, bo w moim życiu nie pamiętam lepszej Cracovii
[/quote]
Mądrze prawi...
A co do zdania Kol. sterbego
"najlepszym przykładem tego jest fakt, że pojawiają się tu ludzie, którzy[u] po 18 latach rządów Comarchu są zadowoleni[/u]."
Bardzo wielu zacnych forumowiczów się nie pojawia. I myślę, że choć zdają sobie oni sprawę z różnych wad, to oni są zadowoleni z tego, że graliśmy w eliminacjach LE, mamy PP, od iluś tam lat jesteśmy w ekstraklasie, mamy piękny stadion, gramy z Legią i Górnikiem a nie Niedżwiedziem Węgrzcanką czy Pcimianką - nie mówiąc o tym, że nawet w tym kiepskim sezonie zdobyliśmy więcej punktów niż gts... Widząc pewne wady, cieszmy się z tego co mamy.
Bardzo wielu zacnych forumowiczów się nie pojawia. Może dlatego, że forum obniżyło swój poziom zdecydowanie i reprezentuje niższy (w odpowiedniej lidze) niż Cracovia w piłce...
[/quote]
Tak, wcześniej forum to był Windsor, zacnosc spływała z ekranu. Szczególnie ta jatka w wątkach politycznych, której wynikiem są nadal żywe animozje, pomiędzy forumowiczami, jak ktoś jest ślepy i tego nie widzi.. A ile lat już polityka zbanowana? A te Pasterniki, straszne wspomnienia i zadawalanie się wegetacją to jakby posłać dziecko do szkoły, skończyło podstawówkę a potem może już pas, po co się więcej uczyć, kiedyś przecież w kopalni by pracowało.
Rzygam już tym pieprzonym minimalizmem.
Ale c.huj z tym, bez was się też da działać.
Przeraża mnie wizja że mogę nie dożyć czasów kiedy ta tępota wymrze
> Bardzo wielu zacnych forumowiczów się nie pojawia
Z drugiej strony bardzo wielu zacnych forumowiczów pojawia się co jakiś czas pod nowym nickiem. Dla mnie np. to jest piąty, choć ja zacnym forumowiczem nie jestem więc może zły przykład.
Są też tacy co z forum przenieśli się na Twittera i im to wystarczy. Ale na Twitterze też, poza paroma mniej lub bardziej nośnymi głosami, dominuje jednak stanowisko, że Filipiak to szuja.
Ktoś napisał, że woli porażki z LzS-em niż porażki z Izolatorem, a ja wolę zwycięstwa Cracovii...obojętnie z kim.
Dostawanie w dupę w ekstraklapowym towarzystwie mnie nie kręci.
[quote='sterby' pid='1489205' dateline='1621014531']
Ktoś napisał, że woli porażki z LzS-em niż porażki z Izolatorem, a ja wolę zwycięstwa Cracovii...obojętnie z kim.
Dostawanie w *****ę w ekstraklapowym towarzystwie mnie nie kręci.
[/quote]
no to gdzie jutro zbiórka wojownicy
od d czy w miastoprojekt
Aaa,pewnie w urugwaju lub w innym piekle
hehe
stworzyles sobie konto zeby to napisac? :)
a nie, jajeczka jak draze z goplany, wiec sie przelogowales, wojowniku prawdy :)
[quote="Diabel" pid='1489270' dateline='1621100881']
stworzyles sobie konto zeby to napisac? :)
a nie, jajeczka jak draze z goplany, wiec sie przelogowales, wojowniku prawdy :)
[/quote]poważnie pytam,coś złego napisałem?
co do goplany.....
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
- Edytowany
To widocznie źle odczytałem ten wpis, sorki
- Edytowany
Wątek jak wszystkie poprzednie o Filipiaku, rewolucjoniści z bezsilności całą energię i zapał wyładowują na innych forowiczach, zwolennicy ciepłej wody prowokują, dobre choć i to do kręcenia gównoburz, skoro polityka zamknięta :). Oczywiście nikt nikogo do niczego nie przekona.
- Edytowany
WYPIER.DALAJ BIEDAKU
Jak mu nie wstyd ze taki Harry Potter wraz z kubusiem go wyjebali... mylionera psia mac
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)