[quote='gargamel9998' pid='1477922' dateline='1615577256']
[quote='Ogar2002' pid='1477913' dateline='1615577024']
Bierzmy Magierę, Probierz Won
[/quote]
Prosze zrozumiec, ze zaden szanujacy sie trener (nawet pilkarz), tutaj nie przyjdzie.
Albo przyjdzie mlody/gniewny jak kiedys Ulatowski lub Podolinski
Albo taki, ktory od (co najmniej) 1,5 roku jest "bezrobotnym"
[/quote]
To też prawda, smutne jest to co się dzieje w Cracovi, fatalne zarządzenie przynosi fatalne wyniki
-
-
21 kolejka. Cracovia - Śląsk Wrocław piątek 12-03-2021 g. 18.00
Pięknie się weekend zaczyna, idzie sie zrelaksować, akumulator naładować, psia jego mać :))
- Edytowany
Oglądałem hokej i mam pytanie czy sędzia sprswdzal na. Varze re. Aut?
[quote='torreador' pid='1477929' dateline='1615577393']
Oglądałem hokej i mam pytanie czy sędzia sprswdzal na. Varze re. Aut?
[/quote]
Pilka nie wyszla calym obwodem.
A nawet jezeli wyszla, to zawodnik (jakikolwiek) nie ma prawa odpuscic. Juz lepiej jakby wycial tego Zylle i dostal kartke
Sadikovic jest po prostu TĘPAKIEM ale odpowiada trener za to ,że walcząca o utrzymanie drużyna zachowuje się często jakby kopała
o pietruszke w środku tabeli.
Dokładnie, zero walki, zero zaangażowania. Chwała im tylko za to, że wytrzymali w tym autobusie jakoś.
[quote="Ogar2002" pid='1477913' dateline='1615577024']
Bierzmy Magierę, Probierz Won
[/quote]
Dejże spokój z Magierą przecież gdzie nie poszedł to wszystko sp.ierd.olił.
Jak już ma dojść do wymiany trenera to poproszę kogoś z zagranicy tylko nie z Polski, bo ja nie mam siły słuchać tego dlaczego piłkarze nie mogą grać dobrze w piłkę a właśnie w tym najlepsza jest polska myśl szkoleniowa.
Owszem Sadiković skompromitował się totalnie, ale największym problemem Cracovii jest zupełna nie umiejętność strzelania bramek.
Jeżeli drużyna zdobywa jedną bramkę z gry na cztery spotkania to jak ma wygrywać mecze?!
Przecież gdyby zespół potrafił dwa, trzy gole strzelić w ciągu 90 minut to nikt by o tym błędzie teraz nie dyskutował bo wygraliśmy 2-1, 3-1 itd.
[b]Powtórzmy jeszcze raz: NAJWAŻNIEJSZYM PROBLEMEM DRUŻYNY JEST GRA OFENSYWY I KOMPLETNA INDOLENCJA STRZELECKA, POŁĄCZONA Z BRAKIEM STWARZANIA SYTUACJI STRZELECKICH! [/b]
Zapomniałem dodać
Chwała piłkarzom za ....................................................................................
( tutaj Probierz znajdzie powód )
Nie wiem czemu niektórzy ludza się ze nagle drużyna odpali i zacznie grać nie wiadomo co. Gol szczęśliwie strzelony, gol frajersko strzelony .. remis sprawiedliwy. Ja zwróciłem dziś na co innego uwagę, rok temu jak drużyna zakładała pressing to przeciwnik nie mógł wymienić 3 podań. Dziś ten pressing wyglądał jakby te chłopy 1 raz grały w piłkę... takiego regresu drużyny to się w pale nie mieści. Wybory kadrowe ? Kopie się po czole Rodin A Ditiatiev siedzi na lawie. W czym ten Rodin jest lepszy? W tym klubie nie gra się dzięki formie i umiejętności...
[quote='Slapi1988' pid='1477957' dateline='1615580107']
Gol szczęśliwie strzelony, gol frajersko strzelony ..
[/quote]
no właśnie Gol...
od momentu sponiewierania kapitana zaczęła się nasza tragedia...
Bez Gola zdobylismy puchary, choć to raczej na przekór trenerowi.
Wszystko się zjebało po odstawieniu Wdowiaka.
Ostatnio oglądałem drugą połowę, dzisiaj wyłączyłem po pierwszej i jest gitara, bo na więcej niż remis nie liczyłem, za tydzień kolejny remisik i tak się żyje na tej wsi. Stawiać domy na Piasta z podpórką.
[quote='squier strat' pid='1477961' dateline='1615581390']
[quote='Slapi1988' pid='1477957' dateline='1615580107']
Gol szczęśliwie strzelony, gol frajersko strzelony ..
[/quote]
no właśnie Gol...
od momentu sponiewierania kapitana zaczęła się nasza tragedia...
[/quote]
Obawiam się, że zaczęła się ona znacznie wcześniej, tak circa 17 lat wcześniej.
Frajerski remis.
[url=https://www.wikipasy.pl/Galeria:2021-03-12_Cracovia_-_%C5%9Al%C4%85sk_1:1][b][u][size=large][color=#333399]WikiPasy.pl zdjęcia z meczu[/color][/size][/u][/b][/url]
[quote='octop' pid='1477968' dateline='1615581905']
Ostatnio oglądałem drugą połowę, dzisiaj wyłączyłem po pierwszej i jest gitara, bo na więcej niż remis nie liczyłem, za tydzień kolejny remisik i tak się żyje na tej wsi. [b]Stawiać domy na Piasta z podpórką.[/b]
[/quote]
I tak właśnie zarabiają kasę ale buki.
Gram czystą 2.
Ktoś na tym meczu sporo zarobi
A w sytuacji w której stracilismy bramkę piłka wyszła po za linię? Bo niby coś tam sprawdzali ale nie pokazano tego dokładnie w powtórce.
Piłka znajduje się za linią, wtedy kiedy uzna to sędzia, w przeciwnym wypadku nie ma przerwy w grze.
W powtórkach widać było, że piłka nie opuściła boiska.
- Edytowany
To nie jest tylko problem koszmarnego błędu Sadikovica, to jest problem coraz dramatyczniejszej gry pod kierunkiem Ogrodnika. Puchar Polski to trochę przysłonił, ale nic się nie zmieniło, nasza koncepcja to psuć, blokować, wybijać z tyłu + dzida (do środka, albo na bok, a z boku balonik) bo może się uda. Naszą totalną indolencję koncepcyjno-taktyczną wykazuje gra w przewadze (po czerwonej kartce) - tej gry kompletnie nie ma. Jak nas przeciwnik głupio nie przyciśnie zostawiając trochę otwarte strefy pod swoją bramką - nie istniejemy???
Edit:
Teraz tylko trzeba liczyć, że Stal będzie dramatyczniejsza niż my, ale przyszły sezon, patrząc na to co osiąga MP (przy akceptacji JF), rysuje się w ciemnych barwach.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)